Pozdrav od programera Silencer-a:
http://retrospec.sgn.net/users/tomcat/yu/Amiga/Games/Html/SilencerDemo.php
Zasto nema da se skine demo? Bas bih voleo da se prisetim svojih programerskih dana:type:
Hehimam ja 3 ili 4 izdanja, posto sam bio clan redakcije jel
![]()
Jos uvek nedanas sam imao toliko vremena da preslozim sve i svasta, ali nisam stigao da pogledam ni jednu disketu (a ima ih oko 400
)..
Hm, oko 4 ili 5 komada, nisam siguran.
Amiga style ... nisu pljuvali po PC .. citao sam sve brojeve, i PC gotovo da i nije pominjan ... u jednom broju je opisivan PC emulator stavise
ljudi su znali sta rade, i jos uvek imam nekoliko brojeva
Inace, secam se da je urednik Amiga Style-a bio Daniel Sendula, a imali su i svoj deo u okviru emisije MTVMDZ (male tajne velikih majstora dzojstika) u kojoj se nije pricalo samo o igrama
elem, dodje Sendula, i krene da prica u emisiji o Intuciji (mislim da odgovarajuci tekst postoji i u jednom od brojeva AS-a) ... ako je ono neko shvatio, svaka mu cast ..
Izvin'te na oživljavanju zombi teme, ali... je l' se našlo?Jos uvek nedanas sam imao toliko vremena da preslozim sve i svasta, ali nisam stigao da pogledam ni jednu disketu (a ima ih oko 400
)..
Magic Video Titler III.wow kakav povratak u buducnost
da li neko moze da me podseti sta sam tacno obecao da cu pogledati za vikend 2008me?
Važi, samo da se konačno iskopa pre nego što disketa propadne.MVT ce morati da saceka sledeci vikend![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari