Pozdrav od programera Silencer-a:
http://retrospec.sgn.net/users/tomcat/yu/Amiga/Games/Html/SilencerDemo.php
Zasto nema da se skine demo? Bas bih voleo da se prisetim svojih programerskih dana:type:
Heh 🙂 imam ja 3 ili 4 izdanja, posto sam bio clan redakcije jel 😀
Jos uvek ne 🙁 danas sam imao toliko vremena da preslozim sve i svasta, ali nisam stigao da pogledam ni jednu disketu (a ima ih oko 400 🙁)..
Hm, oko 4 ili 5 komada, nisam siguran.
Amiga style ... nisu pljuvali po PC .. citao sam sve brojeve, i PC gotovo da i nije pominjan ... u jednom broju je opisivan PC emulator stavise
ljudi su znali sta rade, i jos uvek imam nekoliko brojeva
Inace, secam se da je urednik Amiga Style-a bio Daniel Sendula, a imali su i svoj deo u okviru emisije MTVMDZ (male tajne velikih majstora dzojstika) u kojoj se nije pricalo samo o igrama
elem, dodje Sendula, i krene da prica u emisiji o Intuciji (mislim da odgovarajuci tekst postoji i u jednom od brojeva AS-a) ... ako je ono neko shvatio, svaka mu cast ..
Izvin'te na oživljavanju zombi teme, ali... je l' se našlo? 😀Jos uvek ne 🙁 danas sam imao toliko vremena da preslozim sve i svasta, ali nisam stigao da pogledam ni jednu disketu (a ima ih oko 400 🙁)..
Magic Video Titler III. 🙂wow kakav povratak u buducnost 🤣
da li neko moze da me podseti sta sam tacno obecao da cu pogledati za vikend 2008me?
Važi, samo da se konačno iskopa pre nego što disketa propadne. 😀MVT ce morati da saceka sledeci vikend 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari