Da javim, prošao sam na opštinskim subvencijama za pumpu i instalacije, čitajući sve o servisima i rezervnim delovima odlucio sam se za vailant zbog servisa iako nije bila u planu prvobitno jer je skupa. E sad drugi razlog je ozbiljnost firme koja se prijavila na konkurs. Obišao sam njih 6 i tu sam prvo odabrao najozbiljniju. Otišao direkt kod ljudi i video da tu stvarno neko radi i bavi se delatnoscu za koju su konkurisali. U okviru te firme su bile u ponudi: lg electrolux mitcu hisense gree emmeti i vaillant. Onda sam prelistao servisere (ono sto je pisao Don, hvala ti) i odabrao jedini brend koji ima spisak servisera na sajtu. Razlika u ceni je bila do 200.000 dinara u konacnom računu a to mi ne igra neku ulogu kad skoro pola celog zezanja placa opstina. Svakako je ideja da se više ne tegle drva i da niko u porodici ne mora da placa lekare ako otkaze neka koska, prsljen i tako to, od lozenja na drva tegljenja cepanja i tako dalje. Hvala svima koji pišete ovde. Poruka ljudima koji promovišu brendove ovde je da porade na servisnoj mreži i nabavci delova tj da nas uverite da će to ići lakse sa vašim brendovima. Ja sam za promociju, to mu dodje kao neko takmičenje a konkurencija uvek valja. Dobar sajt, Edukacije, Mreža, delovi i možete lako da otmete deo kolača nemcima i japancima. Pišite ljudi da se sto pre iscupa Srbija od dimnjaka i smanji posete ortopedima i neuro hirurzima.