Klešta za krimpovanje. Rj45 su LAN kablovi, a rj11 telefonski. Ja sam najjeftinija kupio pre oko 20 godina i još uvek super služe.jel ima dobrih klešta za pravljenje lan kablova, ne mora na aliju može i ovde negde
kako se zovu uopšte tačno
Prijatelju ja ne gledam neme filmove, i ne sedim tik iza projektora. BT zvučnike koje sam opisao biće levo i desno i u takvim uslovima nema šanse da se čuje ventilator u njemu. Probao sam za sada samo sa jednim zvučnikom i odlično je, sa 2 će biti još bolje.Znači nije bučan? Ovaj fake P30 skoro da se nije čuo samo blagi huk. Uzeo bih HY320, ali su ljudi i ovde i na Aliju kimentseisali da se mnogo čuje. Što se tiče slike, verujem da je najbolji. Nama koji gledamo, bio bi prva opcija, samo da nije te buke. Ako nije sreašna, onda to menja stvari...
Shop123456. Ima ih koliko hoćeš i svi su prevara.Pazite ovde da ne kupite, vidim da su ljudi kupovali šrafilicu a da su se nadobijali čarapa i brushaltera u pošiljkama, Kinez je čist prevarant. Pogledajte poslednje ocene ove iz oktobra.
![]()
Cordless High Torque Impact Wrench 21V Lithium Battery Rechargeable Power Tool - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Nije uvek prevara. Ja imam dobra iskustva sa dosta tih ShopXXXXXXXX.Shop123456. Ima ih koliko hoćeš i svi su prevara.
Takodje, samo citajte komentare ili ako ih nema sacekajte da ih ljudi objaveNije uvek prevara. Ja imam dobra iskustva sa dosta tih ShopXXXXXXXX.
jel ima dobrih klešta za pravljenje lan kablova, ne mora na aliju može i ovde negde
kako se zovu uopšte tačno
Ova sam uzeo pre neki dan, ista cena kao na sajtu, kvalitetno deluju.![]()
KLEŠTA ZA PAPUČICE 3/1(4-6-8) 0535796 | Woby Haus Online
- Klješta za papucice - Princip racne - Secenje i stavljanje stopica.www.wobyhaus.co.rs
Ni meni nije stigla naručio 19 septembra . Ništa mi ne dolazi UC HU. Nije samo to već i od 4 septembra stvari još nisu došle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari