ovo se meni desi ponekad na plitkim serpama sa debelim dnom, ne znam koji je materijal, inox mozda... u bosch i whirlpool masini, korisceni somat, finish tablete, tecni somat... nemam pojma sta je problem, ali definitivno nije do ispiranja, jer su serpe plitke i stavljene lepo da moze masina da ih ispere
O ovoj šerpi se radi i ovim flekama. Ovog puta stavljen na najjači program s temp vode na 70 stepeni i isto je![]()
Perem sa tabletama.I ovaj moj je uzi a duzi-lonac 😅 beko je tek kupljen doduše ovaj slim model obican na točkić. Pereš s deterdžentom ili tabletama lonce?
Nikada mi se nije desilo da mi vatrostalno suđe dođe na ovaj nivo zapečenosti ostataka. Ako imam nešto što je u procesu prirpeme hrane zaribalo, onda ta posuda ide u donju korpu, a program je intenzivan na visokoj temperaturi + izbor dodatne funkcije za pranje pod visokim pritiskom.Dao bi ja ovima s tv ovu vatrostalnu da vidim koja tableta bi ovo skinula-nijedna, to su sve njihovi marketinški trikovi. Nema ništa dok ne potopiš u deterdžent i žicu i udri.
Ja to i pričam, Bgd ima najtvrdju vodu, trakica za tvrdoću pokazuje 4_ku. Drugo, za takvo posudje što kaže @e611 bez dodatnog ručnog ribanja nema ništa. Duboko posudje slabo se pere iznutra, ni najbolje ( t.j. najskuplje, marketing je čudo ) tablete tu ne vrede. Takvo posudje donja korpa i najači program dok se ne dovedu u red pa posle održavati. I osnovno da ako će stajati malo duže u mašini isprati ih ručno da se ne presuše ostaci hrane jer će mašina teško to oprati.@salevs Pa neces tako lako oprati u sudomasini tvrdokorne fleke od zapecene masnoce u rerni ili fleke od kamenca gde se kuvala voda. Probaj sa sircetom i sundjerom rucno da oribas fleke od kamenca na inoxu, na suvo. A ovo drugo potopi u vrucu vodu pa nek stoji duze, pa tek onda u masinu.
To belo sto imas na inoxu meni izgleda kao kamenac od kuvanja, ocigledno imas tvrdu vodu.
Na kraju uzeta ova.5 god da radi dosta.Da odgovorim sam sebi,od početne cene gore navedeno ima VOX LC13A15Y3D
27-28k din.![]()
Mašina za pranje sudova LC 13A15 Y3D LC13A15Y3D | VOX Electronics
www.voxelectronics.com
E sad....valjda i pere nešto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari