Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Imaces u Lidlu performance brushless takvu, odlicna je. U DE je bila skoro za 30 evra, doduse bez baterije.

Ima dosta dobrih recenzija na netu.

Da neko nije poručivao ovo?
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD3,143.99 | HILDA 12V Miniature Rechargeable Angle Grinder with Battery Cutting Blade Polishing Grinder for Cutting Diamond Cordless
https://vi.aliexpress.com/item/1005...areId=60832086156&businessType=ProductDetail& =AE&terminal_id=5f6379bc0a484de3b8c6778a47637c9e&afSmartRedirect=y
Meni nude za 10e a kupih letos za 20e
Za sitne radove moze da prodje

Da li je neko uzimao Magcubic HY300 PRO? Kakva su iskustva? Krenuo sam ozbiljno da se spremam, sve nade polažem u 11.11!

Taj je "original", na ovim ostalim kopijama nigde ne pise Magcubic na kutiji ili samom uredjaju kad pogledas fotke u review delu.

On pali, radi i ide, to sto pise da nudi to je tako i u praksi. Zavrsava posao.

Inace narucio sam jednu od njegovih kopija za 26$ pa cemo da vidimo sta ce da stigne. U njega ce da se bocne Mi Stick pa nije ni bitno kakav mu je OS ali bice zgodnih prilika za dispute jer izgleda lazu da ide sa Android-om 11.

Meni izašao 29,6€ + 650RSD za carinu ili tako nešto. Naručeno pre Olimpijade, a stiglo posle nje tako da nije odradilo ono što je trebalo. Za te pare mi je OK, ali sve što kažu je na mestu: slab osvetljaj i rezolucija koja jeste 720px. Ne big to sada platio preko 50€ koliko he sada.
Ako planiraš da koristiš, a ne samo da se *****avaš sa njima i njegovim Androidom traži odma HY320 ili HY350, ovo je skoro neupotrebljivo preko dana, bar je tako kod mene.

Nije HY320 a verovatno ni HY350 nesto mnogo bolji za po danu, za koriscenje danju je ipak potreban krsten projektor a oni su mnogo skuplji.

Preporuka za FHD projektor?
Dobio sam fake uredjaj za 30ak dolara, i odbijen je dispute/refund. Nije korektan vise ni aliexpress kao sluzba (prodavci teze ka prevari kao nikad dosad , nakon 10 god kupovine, ali aliexpress ima velike ispuste po tom pitanju, uspesan dispute je ravan 1% ).

Vrlo cesto ocekuju da snimis video klip na nivou Oskara da bi dobio dispute . A neki put ti odobre za 5 minuta, na prvu poruku.

Vrlo cesto ocekuju da snimis video klip na nivou Oskara da bi dobio dispute . A neki put ti odobre za 5 minuta, na prvu poruku.
Ma snimao sam i klip, i slike i skrin shotove, al dzabe.
A bukvalno je klip preko 20min, kao za oskara. Od otvaranja paketa , do dokazivanja.

Ali nisi dobio Oskara i zato nema ništa od dispute. :ROFLMAO:
Jako je puno igre rečima u opisu, treba obratiti pažnju na specifikacije pre opisa pogotovo na brand name gde se pojavulju neki garažni nazivi ili model ako neko upiše, ako ne odgovara specifikacijama onda može bar delimičan refund. Skoro uopšte ne prolazi dispute za fake ako nisi provalio te stvari, grubo kosooki u sebi kaže što nisi čitao zasvrbe me.
Slično je bilo skoro kad se zapelo za kupovinu laptopa od 15$ ako si čitao samo što je u tom slučaju igra rečima bila drugačija. Pokriju se kosooki debelo i malo ne obratiš pažnju eto minus saldo, specijalizovali su se za prodaju.

@s5p Trebalo bi da je limit minut, jedino ako su ga promenili u medjuvremenu ili si slao third party linkove, sve sto je eksterno postoji sansa da nece da gledaju.

Ako si poslao klip od 20 minuta nema sile da su ga pogledali kako treba.

Saljes samo kljucne stvari u sitnim klipovima i neki SS kao dopunu. Za sve sto posaljes mora da bude kratko opisano sta gledaju, svaki kratak klip krstis Video 1, Video 2, Video 3 i opis sta je u klipu.

Kao kad bi crtao detetu ukratko.

Ti kinezi iz supporta koji to gledaju cesto imaju jako los engleski i imaju neki isto tako uzasan prevodilac koji izmasakrira to sto napises, tako da sto prostije, to cete lakse da se razumete.

Pozdrav ljudi, da li neko ima iskustva sa kupovinom bluetooth zvučnika i slušalica preko Aliexpresa?
Da li je važno ako porudžbina prelazi 6000 dinara? Da li će mi udariti carinu?
Nov sam ovde voleo bih da mi pomognete.

Pozdrav ljudi, da li neko ima iskustva sa kupovinom bluetooth zvučnika i slušalica preko Aliexpresa?
Samo Anker Soundcore i cepaj. Čekaj kupone i popuste koji uskoro dolaze, bilo je baaaš dobrih ponuda ranije

Neki DP kabal,jeftiniji a da nije djubre.
Za 27 inca,ful HD,170Hz,Adaptive Sync.
Svaki koji je sposoban za 4K. Proveriš komentare i ako kod nekoga radi na 4K = kupiš slobodno.
Ja sam tako makar 5 različitih DP kablova kupio. (za 2K @ 75Hz)

Jel neko narucivao room pc ambient light, nesto sam se istripovao da odradim neko diskretno osvetljenje iza monitora, da ne sedim u totalnom mraku, pa ako imate neku preporuku?

Kao sto rece kolega, gledaj samo soundcore, ili eventualno, ako naleti neki xdobo x8 III 60w za ispod 45e (bass heavy je, zvuci malko mutnije i nema EQ podesavanja kao soundcore uredjaji, al za elektorniku na terasi je sasvim ok).

Gde dobijate kupone na Aliju, ja sam našao neke ali mi iskoči da nisu dozvoljeni za Srbiju..

Nema kupona. Čekaj 11.11

Ovo je kod mene na nalogu ispod 10,000RSD, tj, 9,884,80 :
Taj sam uzeo i dobar je 120" bez problema. U zamračenoj prostoriji slika je ok i ima oštrinu na belom zidu, dok za osvetljenu prostoriju naručio sam anti-ligh screen, pa se nadam da će biti i kvalitet boja i slike biti još bolji. Zvuk na njemu nije nešto ali tu je bluetoot zvučnik 40 vati i naručen je još jedan za uparivanje. Ako se na njega zakači android box može se i vršiti korekcija i boja a i osvetljenja. U setovanjima kod njena nema nekih većih podešavanja. Korekcija slike i uglova, veličina screen, dodavanje bluetooth uređaja, wifi mreža, datum i vreme, jezik, screen tokom, korekcija uglova itd... Android TV gplay, mada se bez problema mogu instalirati pro apk sa USB. 1/8 je ali ako se ne instalira dosta apk radi to solidno malo je sporije ali nije to box sa 4/32 ili 64. Tu je i update 16.07.2024

Prilozi

• IMG_20241018_174438.jpg
    IMG_20241018_174438.jpg
    157.5 KB · Pregleda: 32
  • IMG_20241018_184940.jpg
    IMG_20241018_184940.jpg
    138.3 KB · Pregleda: 55
Poslednja izmena:
Ko kaže? Pogrešna ti ta informacija.
Znači nije bučan? Ovaj fake P30 skoro da se nije čuo samo blagi huk. Uzeo bih HY320, ali su ljudi i ovde i na Aliju kimentseisali da se mnogo čuje. Što se tiče slike, verujem da je najbolji. Nama koji gledamo, bio bi prva opcija, samo da nije te buke. Ako nije sreašna, onda to menja stvari...

Nazad
Vrh Dno