Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Čekam 5-6 dana pa ću i ja da instaliram 15icu, ne žurim se :)

Zanimljivo mi je da Google photos daje više slobode za editovanje fotografija na drugim Android telefonima nego na Pixelu. Meni ipak fale neke opcije i slobode kojih nema na Pixel os-u
Koje to? Ja imam sve i na iPhone i na Pixelu u GPhotosu (imam Google one pretplatu)

Recimo na istoj fotografiji gde moja ruka prelazi malo preko drveta, na Pixelu ne mogu da izbrišem drvo dok na Samsungu ili Xiaomiju mogu bez problema, i baš ga lepo odradi. I na još nekoliko sličnih fotografija gde god Pixel detektuje i malo ljudi ili dela tela tu ne dozvoljava edit, dok ovamo može. Google photos i one pretplata. Fale mi neke sitnice tipa double tap to sleep, double click side button pa da sam odredim šta će da radi, dugme na padajućem meniju ringer/silent i tako neke stvari. U tome me malo podseća na iOS, mi smo ovo zamisli ovako i nema mrdanja. To je moje subjektivno mišljenje.

Theft detection je bio dostupan i na A14, izašao je pre fazon 5-6 dana.

Odradio OTA sideload, rootovan, sve proslo ok.

Meni se juče naglo zagrejao telefon kada sam se vraćao kući vozom, u tom momentu sam očistio sve aplikacije iz memorije i potom restartovao telefon, onda se postepeno vratio na standardnu temperaturu.

Ovako ponašanje sve standardno, morao sam da ažuriram Instagram pošto storije Reels nije učitavao sa storija kako treba.

Pozdrav svima,
Od pre nekoliko dana koristim ovaj telefon. Sve mi je potaman na njemu. Jedna stvar me interesuje: kako slikate objekte koji se kreću? Decu u igri, kućne ljubimce, sport? Vidim da postoji režim Pomeranje tokom akcije - kako da ga upotrebim? Postoji li neko drugo podešavanje za slikanje objekata koji se kreću?

Drugar mi poslao jedno zanimljivo poredjenje pixel 8ce sa pixel 4 telefonom. I po meni ovde je cetvorka odnela pobedu (nesto tamnoja slika zida)

1000004661.jpg1000004662.jpg

Ne znam da li su nešto dirali vezano za mrežu i prenos podataka u A15, ali meni su brzine na LTE-u veće nego inače, mislim po testovima u Speed testu.

I dalje na pixel 8 pro Hotspot ne može da se uključi uvek, mora restart telefona i onda ok.
Jedina zamerka od android 14ice pa do sada. Sve ostalo isto, isti izgled skoro svega, par funkcija koje ću možda nekad koristiti, a nebitne meni lično :)
Videću kakva je kamera narednih dana i da li ima nekih dodatnih podeđavanja i poboljšanja.

Apdejtovo snove :)

Izgleda da A15 nije popravio kasnjenje notifikacija. Bukvalno nista i onda kad otkljucam mob, 10 notifikacija.

Muški su odradili crnu tačku, kada refrešujem nešto. Sada je dosta veća. Svaka im čast, Alal im vera :D

Vrh Dno