Ima li nešto jeftinije na CG Temu, pošto imam opciju i dole da mi dostave?Temu je prije 10 dana počeo i u CG da dostavlja.
Minimalno je 15e sa besplatnom dostavom.
Narucio neke bas nepotrebne stvari,da bi klincima uzeo nesto i stigao do tih 15e.
Kako sam skapirao to je promo period za besplatnu dostavu,a posle ce naplacivati?
Sa Allija sam zadovoljan,do 1 mjesec stize sve,sem ono oko nove godine i Bozica kasni malo ,al je ok.
Evo i meni je ta opcija ugašena tj siva je, a karticu koristim samo na mom nalogu ... tako mi je od jula meseca kada sam počeo kupovati na Temu , mogao sam novac od korekcije cena da vratim ili samo na karticu ili na Temu račun nikad nisam imao tu opciju da biram tj obe opcije da su mi aktivne , uvek samo jedna .Zato što si koristio istu kartici na drugom nalogu
Temu je prilično osetljiv na razne gluposti, ako se kartica koristi na drugom telefonu i nalogu, ako se loguješ sa više uređaja, instalacija na više telefona itd. Imaju baš jaku zaštitu. Ako im je nešto sumnjivo onda blokiraju neke opcije. Dovoljno je reći da idu dotle da ti skeniraju i wifi mreže na koje se kačiš, ip adrese, tako da lako izdvoje duple naloge.Ne i ne. Ne bavim se tim stvarima...
Pa iskreno nisam nesto spec primjetio za razliku od Allija. Imaju neke sitnice gdje se na alli dostava naplacuje,a ovdje ne.Ima li nešto jeftinije na CG Temu, pošto imam opciju i dole da mi dostave?
Ja sam svaki put kliknuo iako je 99 posto fejk i nista se ne desi.Dobio sam opciju "ubrzajte dostavu" jel koristio neko? Verovatno ne vazi za sve pakete? Za zavesu za kadu imam tu opciju , imam neku sipku za zavesu za kadu staru 10 godina moram da prebrisem.
Normalno da je fejk. Postoji i ubrzajte carinu, to mi je omiljeno da pritisnem i da zamišljam kako zbog mene neki Čeng Li zove Slavicu u carinarnici Svilajnac da joj kaže da požuri.Ja sam svaki put kliknuo iako je 99 posto fejk i nista se ne desi.
Toliko si u ovoj temi i opet pitas pitanja koja ocekujem od nekoga ko prvi put cita ovo.Kolika je carina na 12000 jel 3000? Znaci 14000?
I ja sam za svaku porudzbinu u kojoj je bila ta opcija kliknuo na ubrzaj, mada realno da je 100% fejk.Normalno da je fejk. Postoji i ubrzajte carinu, to mi je omiljeno da pritisnem i da zamišljam kako zbog mene neki Čeng Li zove Slavicu u carinarnici Svilajnac da joj kaže da požuri.
Jedno pitanje samo za tebe, a i sve ostale, da li postari-kuriri zovu ili posalju poruku pre dostave ili samo banu na vrata, pa ako nema nikoga kuci vrate u postu? 1 su mi vec vratili bez ikakvog obavestenja, samo je stigla ona poruka da se preusmeri na paketomat, u sanduce nikakav papir nisu ostavljali. Sada imam oko 5-6 porudzbina koje su podelili na oko 9-10 paketa, sta rade, bog sveti zna.Meni danas stigao paket naručen pre 11 dana. Bas nisam ocekivao tako brzo.
Imas opciju da vratis, dace ti bar kod koji istampas, odneses u Postu i posaljes, onda ce da ti refundiraju.Kakva je procedura za vracanje stvari? Dobio sam jednu neispravnu i jos par moram da vratim usput, jednu sam narucio zbog njihove lenjosti a jednu sto mi ne treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari