Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

@xakep

Adresnicu sa TS...RS kodom odstampaj na obican papir.
U posti ce svakako promeniti kod na PX...RS.
Papir trpaju u kesicu na paketu , a na potrvdi o prijemu u napomeni kucaju TS...RS kod.

Ako na salteru krenu da se bune , reci im da pregledaju interne dopise i nadju uputstvo kako da postupaju
sa Transfera posiljkama koje vracaju u Pozarevac

Na artikalima na kojima pise "Prednarudzba" kad dodamo u korpu koliko se ceka da stgne , neki zidni sat sam uzeo od 380 dinara nije mi hitno.

Nesto pise: "Delimicno poslato" , "Porudzbina preusmerena"

Poslednja izmena:
@Zekovic

Stvarno preterujes 🙁

Ceka se par dana da pripreme ( ili proizvedu ) . Narudzbinu mogu da podele na par paketa .
Svaki paket ima pracenje.

ako već niste primetili, novi fazon za zbunjivanje kupaca je da su počei da stavljaju cene za komad...tipa za cipele piše 1pcs a ne jedan par, sad ti znaj šta ćeš dobiti...već sam kupio neke stvari koje su bile sa cenom za 4 komada, kad sad vidim stoji recimo 200 dinara...šta je sad ovo, kad uđem u artikal ono cena za komad....vodite računa o tome...

Ko ne cita cene sitnim slovima iznad cene koja je crvenim slovima taj bolje da ne narucuje na temu.

Ma zayebani su ko kratko ćebe.🤣 Evo i ja bas gledam NPR. Narucio neku fotrolu za pistolj gde pise da ima i pregrada za okvir, a na slikama sa tog oglasa ima i sa pregradom i bez. Ako bude bez te pregrade zalicu se, mada me bas mrzi da se cimam i vracam, jer je smesna cena.

HAHAHAHAH jedva sam izdrzao da ne pljunem kafu 🤣

Ja narucio nekih 13 prozivoda ( android TV box, nekog misa itd ) i pogledam korpu kada sam vec platio, ubacili mi neke nalepnice za podizanje sisa da izvinete za zene hahahahaha. mamicu im. Kako devojci to da objasnim :/

Koliko vidim, nigde nije naznaceno da dolazi bez mehanizma i kazaljki, naznaceno je samo na 6-toj slici da dolazi bez srafova i onih plasticnih vezica. Trebalo bi da im se vraca sve sto nisu naznacili jasno da ne sadrzi proizvod. Stvarno su gov..

Pa imam neki bratov zidni sat kojem je crkao mehanizam , iskoristice se , 200 dinara nije neka para a u pravi si ali pise simulacijski , mi se zalecemo i stavljamo svasta u korpu a ne citamo sta pise

Evo ja ovu fotrolu narucio:

Na nekoliko slika je sa pregradom za okvir, a na nekoliko je bez.

Pa sta znam primetio sam da ima recimo jedan proizvod od 5 razlicitih recimo proizvodjaca po razlicitim cenama koliko puta vidim muske dukseve na 5 mesta po razlicitim cenama a potpuni isti duksevi zato se ne treba zaletati ako nadjes na duks 1800 ne treba uzimati mozda ima i za 1200 potpuno isti ne mora da znaci da je to jedini koji postoji na temu-u pa ajde da kupim dok se ne rasproda a nazalost srbi su naivni pa uzimaju odmah a tako mogu izgubiti nekad i skoro 1000 dinara po jednom proizvodu.

Ma znam ja to, neke stvari mogu da budu i 3 x skuplje ili jeftinije. Samo strpljenje i lagano ko ima vremena, a meni nista hitno nije.

Njihove "realistične" slike me privlače ovaj mesec sam dao oko 9500 dinara za temu a brat oko 6000 dinara , još se on ne razume mnogo pa samo kazu "može naruči" pa mi da odmah pare u kešu a meni skidaju sa računa.

Morama da pohvalim Temu sto se tice vracanja. Juce oko podne sam poslao stvari postekpresom a jutros u 6 pare legle na Paypal.

Jedina zamerka ide na glupu proceduru stampanja nalepnice za paket koja sluzi samo da salterusa prepise nesto a mogu biti samo broj posiljke TS_RS ili neka jos malo duza sifra. Moglo bi to da se odnese na telefonu ili cak da se kaze koji broj je neophodan pa samo sa njim da se ide.Na pracenju se vidi i trenutak kad sam kliknuo na vracanje na Temu sajtu odnosno tad je domaci spediter automatski napravio nalog za slanje posiljke. Sve u svemu vrlo pzoitivno iskustvo.

Sto se tice robe, ostalo i nije lose ali mi ne treba, tj. ne odgovara ili sam narucio impulsivno dok sam trazio ono sto mi treba (jeftino, moze da zatreba - nece da se baci). Jedina tehnicka stvarcica je trebala da bude kuhinjska vagica koja je ocigledno ona sto se zove zlatarska ali je reklamiraju kao kuhinjsku tj sicusna je a i kad sam ubacio baterije pokazuje neku slovnu poruku i ne radi n ista drugo. Za 100 dinara vise ce sutra u lidlu moci da se kupi prava stvar.

Jedino mi je zao sto sam morao da vratim zicane policice za kupatilo koje se lepe na plocice izmedju dva zida. One su vece nego sto je u oglasu takao da ne mogu da ih ugradim. Izgledaju jos bolje nego na slici ali su mi beskorisne. Dodatna stvar je sto prodavac ne pominje niti se na slici vidi da uz njih idu i samolepivi nosaci pa sam ih za svaki slucaj kupio posebno. Uzas jedan.

U odnosu na moje letosnje iskustvo sa dve narudzbe, sad sam zadovoljniji jer sam vratio gluposti. Drugo je da su, bar prema komentarima, svi kupci iz Srbije 🤣

Sve ovo pisem da bih objasnio da je vracanje vrlo jednostavno i efikasno i da ohrabrim ljude da to rade. Sve sto vam je beskorisno (verovatno vise od pola) vratite i uzmite pare nazad. Ne znam sta se desdava sa ovom robom kad stigne u Pozarevac ali pretpostavljam da ce da zavrsi u domacim maloprodajama ili nesto slicno.

Jedina tehnicka stvarcica je trebala da bude kuhinjska vagica koja je ocigledno ona sto se zove zlatarska ali je reklamiraju kao kuhinjsku tj sicusna je a i kad sam ubacio baterije pokazuje neku slovnu poruku i ne radi n ista drugo. Za 100 dinara vise ce sutra u lidlu moci da se kupi prava stvar.
pročitaj uputstvo ako ga ima, te vagice traže kalibraciju pre puštanja u pogon...jel ide neki mali tegić uz nju?

Nema tegic.

Svakako bih je vratio. Kuhinjska vaga koja je premala za sve vece od casice za rakiju. Kako rekoh, ima da se kupi prava za 100 dinara vise.

3 dana ne mogu 2 majice i 3 mikrofiber krpe da spakuju to je najduze do sad , ranije je uglavnom u roku od 24 do 48 sati vec bilo poslato. Videcemo da li ce poslati ove ili sledece nedelje , verovatno se neki artikal ceka duze.

Prva kupovina, 11 dana je trajala isporuka. Sve je stiglo bez oštećenja. Kvalitet uglavnom OK.

Meni od 15.10 stoji " pošiljka isporučena za tranzit" i ne pomera se, PTxxxxxx RS. Neki zastoj je trenutno u Kini.

3 dana ne mogu 2 majice i 3 mikrofiber krpe da spakuju to je najduze do sad , ranije je uglavnom u roku od 24 do 48 sati vec bilo poslato. Videcemo da li ce poslati ove ili sledece nedelje , verovatno se neki artikal ceka duze.
Stiglo izvinjenje
Pripremanje paketa
Izvinite! Vaš paket još uvek nije isporučen jer je otpremanje proizvoda trajalo duže od procenjenog. Dajemo sve od sebe da požurimo. Ukoliko vaš paket nije isporučen do 21. novembar, daćemo vam 220 RSD kredit u roku od 48h kako bismo vam pokazali zahvalnost na razumevanju.

Jel koristio neko opciju "porudzbina jos nije poslata"(hitna isporuka):

1 hitna.png

2.png

Nalazi se u Centar za podršku i Česta pitanja.

Fora je sto sad ja recimo ako nemaju majicu ja moram nedelju dana da cekam da prikupe sve artikle iz porudzbe a trebali su da napisu da je prednarudzba , a ovamo mi 2 trenerke od 2000 i nesto razdvajaju na 2 paketa , trebalo bi za svaki artikal da napisu koliko im treba dana da prikupe taj artikal. Moze da pre stigne pre ovo sto sam narucio 20 nego ovo 15 oktobra recimo.

Nazad
Vrh Dno