Ma odlična serija, ja sam je odgledao sa uživanjemPoceo i ja The night of
Fenomenalna prva epizoda, atmosfera, gluma..sve je odlicno. Nadam se da ce se nastaviti u istom kvalitetu.
From sezona tri krca za sada, obecava da bude najbolja. Jedna od retkih serija koja dize kvalitet iz sezone u sezonu.Jel se dešava nešto u ovoj From seriji kasnije?
Odgledao 4-5 epizoda i ništa, ali ništa.
Ni da me dirne
![]()
The Legend of Vox Machina (TV Series 2022– ) ⭐ 8.4 | Animation, Action, Adventure
30m | TV-MAwww.imdb.com
Prethodne 2 sezone su bile zabavne dok je ova poprilicno mlaka - pre svega jer humor koji je izvlacio prethodne 2 sezone ovde je promasaj
Sve vise dolazi do izrazaja "sklepanost" serije tj. nabacane ideje koje pokusaju da zbrzaju u neki logican zavrsetak sezone...
Ispostovace se do kraja ali nadam se da ce zavrsiti radnju sa ovom sezonom jer je kvalitet prilicno opao.
Naravno da ima, pa i knjiga imaGlavno pitanje je ima li strong female lead 😂
Prvu sezonu sam napustio brzo, i dao nisku ocenu - nerviro me taj njegov spanglish naglasak.Treca sezona meni dobra,verovatno i najbolja . 8/10
![]()
Mozes ako nemas nista bolje da ti stoji u backlogu...https://www.imdb.com/title/tt6632666/ valja li ova serija imam neku nametljuvu preporuku da je pogledam.., ?
Mene ta sezona smorila da sam odustao od daljeg gledanjaNe znam da li postoji bilo koja sezona neke serije da je toliko sadržajna kao 1 sezona Breaking Bad. 7 epizoda bez praznog hoda, kakav dragulj ovaj mislim reći kristal.
Neverovatno da je proslo 17 godina od štrajka scenarista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari