Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Od datuma kada je broj prenet u mrežu. Ovde postoji caka sa A1 što kada su ovi benefiti u pitanju računaju datum podneska (prošli put je bio 50% popust na mesečne planove).
Nisi me razumeo, aktiviran je novi Globaltel broj danas. Pretpostavljam da je prvi dan boravka kod njih danas. U slučaju registracije toga broja kod Globaltela, onda od toga trenutka teče novi rok. Novih 60 dana. Dakle ako ga registrujete 59og dana boravka u Globaltelu, bićete odbijeni u procesu prenosa, jer je reč ovaj put o novom statusu broja. Bolje je onda ne dirati ništa i kod prelaza ostaviti PUK i onaj 19ocifreni broj koji počinje sa 89381XXXX, ili ga registrovati u mts poslovnici što pre. P.S. Rečeno mi je u kol centru A1 da možeš, navodno, da biraš broj po izboru kada ovaj bude prenet. To nešto i nisam najbolje razumeo.

U slučaju registracije toga broja kod Globaltela, onda od toga trenutka teče novi rok. Novih 60 dana. Dakle ako ga registrujete 59og dana boravka u Globaltelu, bićete odbijeni u procesu prenosa, jer je reč ovaj put o novom statusu broja. Bolje je onda ne dirati ništa i kod prelaza ostaviti PUK i onaj 19ocifreni broj koji počinje sa 89381XXXX
Svakako, ovo mi je novost, ali barem su rešili to što je moralo da se boravi 90 dana iako je bio usvojen novi pravilnik, odnosno nadam se da je ovo odgovor koga si dobio od njih. Sreća u nesreći je što oni neće da ti prave problem prilikom prenosa ako ostaneš neregistrovan i daš operatoru primaocu PUK kodove.

Svakako, ovo mi je novost, ali barem su rešili to što je moralo da se boravi 90 dana iako je bio usvojen novi pravilnik, odnosno nadam se da je ovo odgovor koga si dobio od njih. Sreća u nesreći je što oni neće da ti prave problem prilikom prenosa ako ostaneš neregistrovan i daš operatoru primaocu PUK kodove.
Jeste, ovo su mi rekli. Iako navodno ova promocija sa mega planom traje do kraja godine, mogu i da je ukinu pre vremena jer nigde ne stoji do kada traje. To je baš čudno. U svakom slučaju, uvek mogu de se vratim u Globaltel i dobijem novih 200 gb za prenos broja. Više nego odlično.

• Like
Reagovanja: uji
Стоји у апликацији, али приступ апликацији имају само они који су у мрежи А1, осталима вероватно кад пређу.

bilo bi dovoljno i 50gb ili mozda 30gb. Bitno je da cena bude niza, npr ispod 1000.
za mesec neta

Ne može. Ko prenese broj od 15. oktobra do 31. decembra ima pravo na besplatan Mega Plan narednih 12 meseci (stoji pri dnu u Dodatne informacije).

Promocija je vidljiva samo na aplikaciji.
Mi u kuci imamo jedan broj sa ovom promocijom besplatnog Mega plana.
Aktivirao sam ga preko aplikacije, stigla je poruka da je plan aktiviran. U drugoj recenici kazu:
"Po isteku, Mega plan se automatski obnavljana 30 dana bez naplate do isteka promotivnog perioda."
Nigde ne pise do kada traje taj promotivni period za postojece A1 korisnike.

Dobih I ja sad Sam ih zvao 😂 kazu da I dalje vazi samo je potrebno da se aktivira opet svaki put u narednih 11 meseci

Zahtev za deaktivaciju dodatka je prihvacen. Nakon isteka sadrzaja dodatak se vise nece obnavljati. Tvoj A1
Setili su se kako da nam ukinu besplatan Mega plan,nisam trazio deaktivaciju:

Zahtev za deaktivaciju dodatka je prihvacen. Nakon isteka sadrzaja dodatak se vise nece obnavljati. Tvoj A1
kazu da je preventiva da se ne skida kredit sa kartice ako ima ? dobra forica :p
u dnu aplikacije pise ovo Dodatak nije moguce deaktivirati. :p

Poslednja izmena:
Stigao i meni sms da je deaktivirano. Malopre sam ubacio karticu u telefon da proverim da li je ostao besplatan Mega plan i za sada radi a baš sam mislio da ovaj broj prenesem u Globaltel jer je tamo trenutno najpovoljnije za internet 30 dana (5GB za 340 din ili neki Freepaid sa dodatnih 30GB kome treba više).

Ako će moći u narednom periodu svaki mesec ponovo da se aktivira to nije loše.

Retki su ti koji imaju 1000 i više kredita da bi im automatski aktivirali Mega plan koji nije besplatan...

Prilozi

• Screenshot_2024-10-17-09-42-03-140_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg
    Screenshot_2024-10-17-09-42-03-140_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg
    246 KB · Pregleda: 110
Dobih I ja sad Sam ih zvao 😂 kazu da I dalje vazi samo je potrebno da se aktivira opet svaki put u narednih 11 meseci

kazu da je preventiva da se ne skida kredit sa kartice ako ima ? dobra forica :p
Videcemo kad bude isteklo jel moze opet aktivacija.Doduse imam ja broj koji bih mogao da prebacim u a1 i uzmem promociju a to cu i uraditi ako ne budem mogao da obnovim sledeci mesec ovaj dodatak

Свирају ....у, да смање трошкове, ко се не сети да продужи тај отпада. Рачунају на мањи број оних који неће да закасне да продуже.

Nisi me razumeo, aktiviran je novi Globaltel broj danas. Pretpostavljam da je prvi dan boravka kod njih danas. U slučaju registracije toga broja kod Globaltela, onda od toga trenutka teče novi rok. Novih 60 dana. Dakle ako ga registrujete 59og dana boravka u Globaltelu, bićete odbijeni u procesu prenosa, jer je reč ovaj put o novom statusu broja. Bolje je onda ne dirati ništa i kod prelaza ostaviti PUK i onaj 19ocifreni broj koji počinje sa 89381XXXX, ili ga registrovati u mts poslovnici što pre. P.S. Rečeno mi je u kol centru A1 da možeš, navodno, da biraš broj po izboru kada ovaj bude prenet. To nešto i nisam najbolje razumeo.
Da li je to tačna informacija? Hteo sam da prenesem jedan Globaltel broj u A1, ali broj je aktiviran sredinom avgusta, a registrovan početkom septembra. Kada sam pročitao tvoj post, malo sam se predomislio.

Klinac ima prepaid u Globaltelu koji nije registrovan. Da li mogu da ga odmah prebacim u A1 da bi dobio ovu akciju? Koliko sam shvatio dovoljno je da zatražim PUK i ne treba registracija?
I ako može neko da postavi link ka A1 sajtu, ja nigde ne nalazim ovu akciju

Prilozi

• Screenshot_20241017_133415_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20241017_133415_Samsung Internet.jpg
    128.4 KB · Pregleda: 90
Укључили су и ВоЛТЕ за регистроване. Не знам да ли за све.

Укључили су и ВоЛТЕ за регистроване. Не знам да ли за све.
Ja sam trazio naknadno jel je deaktivirano pri prebacivanju sa post na prepaid ali opet nisu izvrsili aktivaciju.I to ladno na s24 ultra nije aktivirano.Jedino da ubacim sim u iphone pa da probam sa njega da povucem dal ce prodje

Klinac ima prepaid u Globaltelu koji nije registrovan. Da li mogu da ga odmah prebacim u A1 da bi dobio ovu akciju? Koliko sam shvatio dovoljno je da zatražim PUK i ne treba registracija?
I ako može neko da postavi link ka A1 sajtu, ja nigde ne nalazim ovu akciju
Ukoliko je bio u Globaltelu 60 dana, i nije registrovan, trebaće mu za A1 lična karta, PUK broj kartice i obavezno ICCID broj ( broj SIM kartice) koji počinje sa 89381XXXX i ima 19 cifara. Piše na poleđini plastike. Ukoliko je nema, pozove njihov kol centar i oni mu ga izdiktiraju. Ukoliko je maloletan, onda bi , pretpostavljam, ti trebalo da obaviš taj poziv i sam postupak prenosa broja.
https://a1.rs/privatni/prepaid/mesecni_planovi
Da li je to tačna informacija? Hteo sam da prenesem jedan Globaltel broj u A1, ali broj je aktiviran sredinom avgusta, a registrovan početkom septembra. Kada sam pročitao tvoj post, malo sam se predomislio.
Rečeno mi je da od trenutka registrovanja broja teče novi rok od 60 dana, iako si bio već u mreži kao neregistrovan od avgusta, jer je time došlo do promene stanja broja, od neregistrovanog u registrovani. Za prijem u A1, posle 60 dana od registracije, bi ti tražili samo ličnu kartu.

Poslednja izmena:

Kakve su to mahinacije, kako mogu da prihvate nepostojeci zahtev za deaktivaciju? I kako bi skidali kredit za ponovnu aktivaciju besplatnog dodatka?

Sada mi stize iz Yettela sms (posto sam uplatio dopunu) nude mi "Aktiviraj 3000 minuta u Yettel mrezi i 3GB interneta koji vaze 15 dana u domacem saobracaju po ceni od 25 dinara .
Za aktivaciju posalji YES na 1111.Dostupno danas do 23.59h"
E sad taj net bi mi trebao ali nikako ne mogu da posaljem sms na taj broj posto mi je ona strelica za slanje siva i ne reaguje na pritisak prsta.
Kako da ovo odradim?

Sada mi stize iz Yettela sms (posto sam uplatio dopunu) nude mi "Aktiviraj 3000 minuta u Yettel mrezi i 3GB interneta koji vaze 15 dana u domacem saobracaju po ceni od 25 dinara .
E sad taj net bi mi trebao ali nikako ne mogu da posaljem sms na taj broj posto mi je ona strelica za slanje siva i ne reaguje na pritisak prsta.
Kako da ovo odradim?
Vidi ponudu u aplikaciji. Dok sam bio u Jetelu pojavljivala mi se i tamo. Probaj na *111# možda je i tu u ponudi.

Kakve su to mahinacije, kako mogu da prihvate nepostojeci zahtev za deaktivaciju? I kako bi skidali kredit za ponovnu aktivaciju besplatnog dodatka?
ne znam ja sam iznenadio kad sam video poruku da sam navodno klik na za zahtev za deaktivaciju nisam

Данас иницирао трансфер броја у А1, за мање од пола сата звала спасилачка МТС служба. Речено је да пуштају број сутра у 18ч.

Данас пребацио број у А1, за мање од пола сата звала спасилачка МТС служба. Речено је да пуштају број сутра у 18ч.
I šta Vam je mt:s ponudio da ne preðete u A1 SRB?

I šta Vam je mt:s ponudio da ne preðete u A1 SRB?
У суштини прво су питали шта ме је навело да пређем, након што сам објаснио шта се добија у А1, рекли су да тренутно не могу ништа слично да понуде и да ће радити на побољшању своје припејд понуде и остали генерички одговори…🙂

Kako da ovo odradim?
Napravi novu prepisku sa brojem 1111 i pošalji YES.

Nazad
Vrh Dno