zokce
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.07.2015
- Poena
- 145
Isplati se kupiti novu pripejd karticu, u mom slučaju. Biti u mreži (Globaltel, mts ili Jetel) 2 meseca i preneti broj u a1. Akcija traje do 31.12. Rečeno mi je preko virtuelnog asistenta. Uslov je da se broj dopunjuje sa 200 dinara na svaka 3 meseca. P.S. Kada kreće 1. dan boravka u inicijalnoj mreži? Od aktiviranja kartice ili registrovanja iste?Mene zanima da li postoji ročnost od kad do kad ovo traje i ako je višekratan dodatak, koliko puta postoji pravo da se iskoristi. Imam Dođi i probaj biz tarifu pa ne bih da aktiviram ako je zamišljeno da se reaktivira eventualno još jednom. Posle poskupljenja planova, samo sam telefonirao iz kredita, relativno skoro imao Dobar plan i to je sve. Isplati se kupiti novu karticu, biti u toj mreži (Globaltel, mts, Jetel) 2 meseca i preneti broj u a1. Do 31.12. Rečeno mi je preko virtuelnog asistenta. Uslov je da se broj dopunjava na svaka 3 meseca sa 300 dinara kredita.
+1 - probao i ja namerno da vidim šta će da se desi, ali ista priča. 🤣Izgleda da sam zakasnio na žurku 🤣, imam taj mega plan besplatno u aplikaciji ali neuspešno aktiviranje 🙂
zasto nece ? ako si aktivirao iz a1 app imas 12 meseci promociju ^^Ostaje nam da za mesec dana vidimo da li će se produžiti bez naplate.
Mislis da ce dozvoliti da sad masa predje u Mts i tamo krajem decembra se vrate i uzmu promociju 12 meseci?Verovatno ko je uhvatio voz i ušao da aktivira je uleteo u promociju. Nešto kasnije je moja aktivacija postala uspešna i sada na svom broju imam besplatan Mega plan, nadam se narednih godinu dana (u suprotnom, ne mrzi me da pređem u mts pa se odatle vratim, jer kod njih je važenje kredita 3 meseca, a potrebno je da se bude 2 pre prenosa).
Video sam da dobijaju i ljudi koji nisu ni prenosili broj, kao i oni koji su preneli ranije. Nema veze, promenicu mrezu verovatnoPromocija koja se zove prenesi broj sad da bi dobio to i to a ti pitas ja sam preneo broj pre 4 godine jel vazi i za mene![]()
Neko je pitao preko virtuelnog asistenta i dobio odgovor da važi do 31. decembra. Citiraću post:Mislis da ce dozvoliti da sad masa predje u Mts i tamo krajem decembra se vrate i uzmu promociju 12 meseci?
Nesto sumnjam , oni mogu prekinuti akciju 15 decembra prosto.
Samo sto zvanicno nigde ne pise do kad traje na sajtu.
Menjas sto si nesto nezadovoljan ili zato sto bug nije tebe zahvatio?Video sam da dobijaju i ljudi koji nisu ni prenosili broj, kao i oni koji su preneli ranije. Nema veze, promenicu mrezu verovatno
Od datuma kada je broj prenet u mrežu. Ovde postoji caka sa A1 što kada su ovi benefiti u pitanju računaju datum podneska (prošli put je bio 50% popust na mesečne planove).Isplati se kupiti novu pripejd karticu, u mom slučaju. Biti u mreži (Globaltel, mts ili Jetel) 2 meseca i preneti broj u a1. Akcija traje do 31.12. Rečeno mi je preko virtuelnog asistenta. Uslov je da se broj dopunjuje sa 200 dinara na svaka 3 meseca. P.S. Kada kreće 1. dan boravka u inicijalnoj mreži? Od aktiviranja kartice ili registrovanja iste?
Pa razmisljao sam vec neko vreme posto sam ustanovio da mts nudi sve isto kao i A1 na pripejdu (npr. nema naplate uspostave veze), plus kod njih svaka dopuna daje 2-4GB interneta na 7 dana. A kad sam video ovo za A1 danas, to mi daje dodatan podstrekMenjas sto si nesto nezadovoljan ili zato sto bug nije tebe zahvatio?
Samo sam radoznao![]()
Broj mora da bude u Yettel mreži. Može i na prenetom broju da prođe dopuna, ali naravno da ne funkcioniše kada broj iz Yettel numeracije pređe u drugu mrežu (062, 063, 069).Da li onda mogu da uplacujem dopunu preko yetel banke posto obi imaju opciju"uplati kredit" ali to vazi samo za njihove brojeve nije moglo da se uplati za 064?
Da, može, s tim što od pre nekoliko meseci je obavezno zaokruživanje na 50 dinara (ne može 234 nego ili 200 ili 250).Da li moze da se uplati online dopuna za A1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari