Ne znam, meni ovo izlazi samo za ta dva kanala, a znam da ti kanali idu u 4k barem na MTSu.
Pisao sam im mail pre neki dan. Zvali danas, nude 10 meseci 50% . Treći stb/can/move je 150din.Jel produzavao skoro neko ugovor , ima li sta pametno da se trazi od benefita ili vreme da im se kaze cao zdravo, slepci nisu bili u stanju 6 meseci da mi aktiviraju HBO Max od kako su se skroz utopili u MTS
Koristim superplan 2l dali su inicijalno 1 mesec u ugovoru ali sam se cenkao i dobio jos 4 meseca (ukupno 5) po 50%, inace su mi fakturisali 4500 po isteku ugovora jer isti nisam produzio, na zalost nemam alternativu pa moram i dalje sa ovimaJel produzavao skoro neko ugovor , ima li sta pametno da se trazi od benefita ili vreme da im se kaze cao zdravo, slepci nisu bili u stanju 6 meseci da mi aktiviraju HBO Max od kako su se skroz utopili u MTS
na koji mail si im pisao?Pisao sam im mail pre neki dan. Zvali danas, nude 10 meseci 50% . Treći stb/can/move je 150din.
Uzeo Plan2 L. Svakako nemam neku alternativu tako da mi je ovo ok.
Ljudi pišite koji deo grada... koja mreža (infrastruktura), ovako globalno Vam niko neće dati tačnu informaciju ili odgovor!
Šta kažu komšije, da li je i kod njih slična situacija (loš upload)?Беочин село, Супернова, кабловска мрежа. Код мене у улици су ставили појачавач од 200 вати, чини ми се да је то слабо да су требали од 500.
[email protected]na koji mail si im pisao?
Hvala za info, Javljam kad sve zavrsim kako je proslo[email protected]
Dobije se automatski odgovor na taj mail, zatim se dobije mail u kom kažu da će te kontaktirati neko iz nadležne službe.
novi sad kamenica sve ok sinoc bilo bas sam nesto uploadovo i islo je max brzinom
U Super TV Plus koliko ja znam ako se ne uzme i internet ne mozes da gledas VOD niti da gledas unazad. (Ne dobija se uopste MOVE STB)Da li neko zna koji su kanali i VOD katalozi dostupni u okviru Super TV Plus paketa? Na sajtu nema nikakve informacije o tome.
Ma operater iz podrške se izgleda nije najbolje izrazio.U Super TV Plus koliko ja znam ako se ne uzme i internet ne mozes da gledas VOD niti da gledas unazad. (Ne dobija se uopste MOVE STB)
U 2L imas sve kanale otkljucane osim Elita Live.Ma operater iz podrške se izgleda nije najbolje izrazio.
Rekao mi je da u Super Plan 2M dobijam kanale iz Super TV Plus paketa.
Tražio sam pojedinačno taj paket na sajtu pa nisam našao informacije, sad vidim kada tražim paket 2M da piše da ima Superstar i Arena (nema Apollon, HBO itd)
Poz!Ma operater iz podrške se izgleda nije najbolje izrazio.
Rekao mi je da u Super Plan 2M dobijam kanale iz Super TV Plus paketa.
Tražio sam pojedinačno taj paket na sajtu pa nisam našao informacije, sad vidim kada tražim paket 2M da piše da ima Superstar i Arena (nema Apollon, HBO itd)
Imao sam isti problem, mora da se promeni region TV-a tako sto se resetuje Smart Hub, nakon resetovanja na ekranu prilikom prihvatanja onih uslova stisni: mute-volume up-chanel up-mute, i izbacice ti listu zemalja, kada odaberes Srbiju pojavice se aplikacija u Smart Hub-u.Je l vama dostupna Move aplikacija na Samsung TV-u? Sad sam ušao u prodavnicu da vidim da li postoji druga i samo imam onu bosansku u prodavnici…
Mozda kasnim sa odgovorom ali eto, da, moze da radi samo na wifiju. Ja sam tako koristio skoro 2 god. Gledam retko televiziju i smaralo me da razvlacim i koaksijal. Samo sto tehnicki ne ides "live" nego klik unazad i povlacis strim i kasnis 30sekundi za lajvom. E sad ja koristim samo za Arene tako da ne mogu da tvrdim za druge kanale al msm da sve funkcionise isto za sve.Ljudi da li može move box da radi bez koaksijalnog kabla? Jer koliko sam ja shvatio i uživo televizija se pušta preko neta, tek ako neki stream online zeza prebaci na DVB-C. Pošto sledećeg meseca kupujem novi Smart TV za kod mene u sobi, ovaj stari hoću da prebacim u drugu gde nema razvučenih instalacija pa me zanima da li bi MOVE BOX radio samo preko HDMI i Wifija...
Proveri mrežni kabl do kompa da li je ispravan...Jel ima neko problema sa internetom? Meni vec par dana internet 90/90mb, cim probam da skidam nesto sa neta ne mogu da ucitam obicnu stranicu na browseru. Trebao bi da imam net 400/200...
Izgleda je bilo to. Izvukao kabl, vratio, i sad radi normalno.Proveri mrežni kabl do kompa da li je ispravan...
Ja imam technicolor ruter, ista je situacija sto se tice 2.4G mreze. Probaj da izmenis bandwith i channels na 5G mozda ce bolje raditi. Za 2.4G sam dodao stari tp-link ruter koji podrzava do 150mbps ali nece brze od 30.Mozda kasnim sa odgovorom ali eto, da, moze da radi samo na wifiju. Ja sam tako koristio skoro 2 god. Gledam retko televiziju i smaralo me da razvlacim i koaksijal. Samo sto tehnicki ne ides "live" nego klik unazad i povlacis strim i kasnis 30sekundi za lajvom. E sad ja koristim samo za Arene tako da ne mogu da tvrdim za druge kanale al msm da sve funkcionise isto za sve.
Ja sada imam pitanje malo druge prirode, jel zna neko, ili moze da mi pomogne da uporedimo, koja podesavanja treba da mi stoje na ovom njihovom zte f680 ruteru. Naime, imam paket od 300, i na lanu je 300 ali wifi je pakao, a na metar sam od rutera doslovno i sa laptopom i sa telefonom. E sad, on kako sam razumeo ima po defaultu jedan wifi za 2.4 i jedan od 5, taj od 5 mi radi fantasticno i 300 je al ne radi stalno, bukvalno kad ga uredjaji traze nekad traje i minut a nekad odmah, a ovaj od 2.4 radi stalno ali bukvalno ne moze nekad da izvuce ni 30mbps.
Skoro mi je taj njihov ruter crkao pa su dosli pre par meseci i doneli isti takav samo vrv polovan. Msm ne smeta mi i da je 10 god star samo da radi kako treba. Ovo na slici mu sad ovako stoji i 2.4 mreza bukvalno nekad jedva izgura 20-30 mbps.
Ps. Mislim, meni zaista ni ne trebaju 2 wifija, nego sam ja u nemogucstvu da namestim ovaj 2.4 probao da enable-ujem ovaj 5 jer mi treba brzina zbog posla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari