Blicnet (sada Supernova BiH) je objavio aplikaciju na Play Store a oznaka aplikacije je com.mtssi.supernova
mts SI (Sistemi i Integracije) je ogranak Telekoma.
Na njihovom sajtu se hvale tom novom MOVE platformom.
Blicnet (sada Supernova BiH) je objavio aplikaciju na Play Store a oznaka aplikacije je com.mtssi.supernova
Jedna je verovatno za Android TV a druga za telefoneVideo sam sajt, ima dve app od Blicneta. Jedna je za MTEL za inostranstvo, a jedna za Bosnu, nije to ništa za nas još, a i ako bude eventualno samo će biti ažuriranje za već postojeću... Mada mi i dalje nije jasno šta čekaju sa startom kod nas, zar nije bilo priče da će biti to još letos? Možda hoće da puste novi Move i za Mts i za Supernova korisnike pa ih koči to spajanje...
Možda hoće da puste novi Move i za Mts i za Supernova korisnike pa ih koči to spajanje...
Da ali mi na SN i bakru moramo da platimo za Iris, Move za Vidaa još nije dostupna za Srbiju, a za TV ima samo stara aplikacija koja negde hoće negde neće pa mora sideliad malo je to neozbiljnoDa, hoće da imaju jedinstvenu platformu za MTS i SN. S tim da će ovaj Move na MTS (za početak) nuditi samo na optici, a na bakru i dalje Iris.
Na sajtu supernova postoji webmail@LFShadow0 Supernovaci ne dobijaju email nalog. Mada, sada smo migrirani na mts, pa bi trebalo i mi da dobijemo, je l'tako? 'Bem li ga...
Odakle ti to?Da, hoće da imaju jedinstvenu platformu za MTS i SN. S tim da će ovaj Move na MTS (za početak) nuditi samo na optici, a na bakru i dalje Iris.
Ovo je zahtev za dobijanje e-mail adrese?U ovom obrascu postoji polje za email
Ne, pretplatnički ugovor za Super Net.Ovo je zahtev za dobijanje e-mail adrese?
A ko već ima ugovor !?Ne, pretplatnički ugovor za Super Net.
U njemu postoji polje za email i lozinku kao i POP server preko kog se pristupa mailboxu
U samom obrascu je definisano kao podaci za koriscenje emaila
Sad gledam ovo i rekao bih da nista spektakularno nije drugacije... Malo interfejs drugaciji ali meni se licno ne svidja to kad biras kanale po sekciji zacrni ti trecinu ekrana.. Moglo je to da bude i prozirno. Bar meni bi to izgledalo malo u korak sa vremenom.. Ali dobro. Da ne sitnicarimo....Na sajtu supernova postoji webmail
Odakle ti to?
MOVE 2.0 i Iris 2.0 su identicni (osim mobilne aplikacije)
Samo je drugi STB uredjaj koji je otkljucan i moze da se koristi kao smart box.
Na youtube stanici mtel cg ima uputstvo za novi MOVE 2.0 STB i interfejs u samoj MOVE app je isti kao u Iris 2.0
Na koji cisco mislis?Moguće da SN stvarno nema na stanju kablovske modeme? Onaj Cisco ili šta god.
Krajem avgusta mi crkao njihov Cisco, zvao, došao monter već sutra da zameni, greškom poneo Onaj Tehnikolor ruter, ajde rekoh zameni, treba mi net, pa ću zvati kasnije da zamene. Zvao posle par dana, početak septembra, sve OK, dobijem sms za brojem tiketa. Posle 2-3 nedelje, niko ništa, bio u prolazu, pa svratio u radnju da pitam šta se dešava, pa oni kao stavili hitno na tiketI naravno ništa. Pre neki dan zvao, ajde kao i oni će da stave hitno, danas mi dolazi SMS, nemaju na stanju
Ovaj Tehnikolor nikako ne može da se prebaci u bridž mod?
Ima Portbase Passthrough u opcijama, to bi trebalo da je bridž? Ali tu kaže: Port-base Passthrough : This page allows the configuration of each Ethernet Port. Per default, each Ethernet port is routed. If you enable the Passthrough, the Ethernet Port will have a direct connection to the Network. Note that access to this web access can be denied by your Cable operator.
Kapiram da nema ništa od toga?
Preko čega pratite TV kanale ?Poz ljudi!
Arena premium 1 secka upravo gledam zvezda monako,
preko sajta supernovaott.rs.
Da li je kod vas tako?
Ne, ali su u globalu loši.Poz ljudi!
Arena premium 1 secka upravo gledam zvezda monako,
preko sajta supernovaott.rs.
Da li je kod vas tako?
Poz!Jedno pitanje za one koji su pristali na obnovu ugovora iz njihove ponude putem gmaila, da li naknadno stize ugovor na kucnu adresu ili se ide u poslovnicu zbog potpisivanja, ili je dovoljan taj pristanak za obnovu preko gmaila?
Da to sam primetio od onda kad je igrala Srbija sa Švajcarcima a pre toga radilo normalno.Ne, ali su u globalu loši.
Stize ti ugovor sa prilogom na mejl adresu nakon sto potvrdis (posaljes saglasan sam bla bla)Jedno pitanje za one koji su pristali na obnovu ugovora iz njihove ponude putem gmaila, da li naknadno stize ugovor na kucnu adresu ili se ide u poslovnicu zbog potpisivanja, ili je dovoljan taj pristanak za obnovu preko gmaila?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari