Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Overnight to je lik iz Boljevca ja sam kupovao preko njega sa kp pre par godina neki SSD , nije bilo problema , eto sad posluje i sa ananasom a vidim ima ga i na eponudi.

To prodaje OVERNIGHT

Ovo o cemu prica @dj13 prodaje SPARK

ali je proizvod trenutno nedostupan

Pogledajte prilog 462207

Kupiti celo pakovanje od 4 komada AA baterija (4 kom x 299 din), i dobiti 2 komada AAA gratis (2 kom x 0 din).
Ipak mislim da te Varte ne mogu da se kupe :)
Ovo je jedna od proslih.

Prilozi

• Screenshot 2024-10-14 175842.png
    Screenshot 2024-10-14 175842.png
    67.2 KB · Pregleda: 134
Које су најбоље бактерије? Eneloop?

I imaju manji kapacitet, ali su i jeftinije.

Pitanje je i da li bi dobio te 2 gratis onaj ko naruči 4. Bojim se da pod "naručuje se celo pakovanje" misle doslovno da platiš svih 6 komada. A onda se uopšte ne isplati.
Tako mi je bar pre recimo godinu objasnio čovek iz firme koja je prodavala na Ananasu (mislim da je bio Gembird). Ni meni nije bio jasan taj rezon, ali bilo je nešto oko ulaza, fakturisanja, PDV-a i sličnih stvari.
Tako da za gratis pakovanja baterija na Ananasu najbolje gledati da piše eksplicitno da je cena za celo pakovanje.

I da iskoristim da dodam - Eneloop su zaista dobre ako su japanske, a većina se sada pravi u Kini. Preporučio bih i Fujitsu (mogu ponekad da se nađu kod nas), a dobra iskustva sam imao i sa Energizer punjivim. Sa Vartom i Duracelom baš i nisam.

Naručio dve stvari iz Sparka na jednu adresu, šalju u dva paketa…

IMG_0436.jpeg
I sad moram drugi dan da gubim vreme čekajući kurira.

Da nije jedno samo Spark, a drugo A Brzo?

Ne, oba su Spark “abrzo”… i oba su od istog proizvođača (dobavljača) Xiaomi prečišćivač i rezervni filter.

Često se to dešava.

Jel realno na ananas kad se porucuje od Spark (nije abrzo), da stoji da je isporuka izmedju 1-8 novembra :D Ko da sam na aliexpress porucio ?

Za ovaj konkrento artikal znam da prodaju svi i da ga niko nema na lageru, zato je i vreme cekanja klizno jer ne znaju koliko im treba za uvoz. Ali je najmanja cena na ananasu...

1729101046178.png

Neko je vec napomenuo, a licno sam iskusio 2-3 puta. Potvrdjeno ne znaci i da ces dobiti naruceno. Ume da stoji u tom stadijumu do kranjeg datuma isporuke i onda samo otkazu. Jednom me je i zvao direktno prodavac da mi kaze da nema i hocu li zamenu :)

Naručio dve stvari iz Sparka na jednu adresu, šalju u dva paketa…

Pogledajte prilog 462487
I sad moram drugi dan da gubim vreme čekajući kurira.

Poruceno juce, placeno IPS-om, iskoristen Yettel1000 vaucer, salju aBrzo i Spark, danas preuzeo City, pre koji sat preuzeo Post, verovatno sutra stizu oba paketa, ovaj Sparkov i pre roka.
Ali paketi stizu odvojeno jer su iz dva razlicita skladista, sto je mozda i kod tebe slucaj, iako kazes da ih oba salje aBrzo.

1729110667156.png

Sad kad sam video hranu za macke, desilo mi se da sam porucio hranu za psa 2 dzaka i jedan mi posalju, drugi zaborave, pa sledeci dan kurir kaze opet. Brate nije do mene...
Inace su me zvali da mi prijave sta se desilo tako da + sa moje strane iako kao i mnogi ne volim ta deljenja na vise posiljki, pogotovo za artikle koje znam da mogu da stanu u paketomat.

Cak mi se i kurir zalio sto ne koristim paketomat, pa sam i njemu objasnio da kod grupne porudzbine toga uglavnom nema, nisam lud da dopustim da me stalno budite u 9 i svaki put je tu neki drugi kurir, izgleda sam im prvi na udaru, a rotacije ljudi su nehumane.

Ni jednom mi nisu nista poslali postexpresom.

vrlo lako moze da se desi d aga ne dobijes uopste...
Kako god bude, videcemo kakve sam srece.

svaki put je tu neki drugi kurir, izgleda sam im prvi na udaru, a rotacije ljudi su nehumane.
Zavisi od kurirske sluzbe i samog terena koliko je naporan kuriru, meni CityExpress donosi od samih pocetaka Ananasa. (Pored M&M-a i DHL-a kad su bile one ludilo guzve.)

Ni jednom mi nisu nista poslali postexpresom.
Nisu mi meni u gradu, mozda jednom ili dvaput, ali u manjim mestima mi skoro uvek donosi PostExpress.

Sta se ovo dogadja sa kafom? Pre nedelju dana kupih nesto kafi za probu i zalihe za nekoliko meseci (i da se iskoristi vaucer od 1000), sad slucajno pogledah sve skuplje za maltene 40-50%?!

Prilozi

• Screenshot 2024-10-17 114834.png
    Screenshot 2024-10-17 114834.png
    110.1 KB · Pregleda: 94
Isto što i sa kakaom...Pisano po medijima mnogo u zadnje vreme. Otišle nabavne cene gore i tako će i ostati po svemu sudeći.

Poslednja izmena:
Da je samo kafa i kakao lako bi izgurali...

Sreca pa nemate kontakt sa ostalim stvarima izgleda, kad je kafa problem 🤣

IMG_3682.jpeg
Kakva je ovo kurirska sluzba i ima li neko iskustva sa njima?
I gde mogu da vidim neki kod za praćenje?

Ukucaj Gebruder u search za ovaj thread, nemoj da te mrzi i videces iskustva, generalno su zadovoljni ljudi.

Nazad
Vrh Dno