Ipak mislim da te Varte ne mogu da se kupeTo prodaje OVERNIGHT
![]()
VARTA Set punjivih NiMH baterija 1/4 AA 2100mAh + 2/1 AAA 800mAh | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: VARTA Set punjivih NiMH baterija 1/4 AA 2100mAh + 2/1 AAA 800mAh online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!ananas.rs
Ovo o cemu prica @dj13 prodaje SPARK
![]()
Punjači i baterije | Cena i prodaja baterija i punjača online | Ananas
Pripremili smo opširnu ponudu baterija i punjača različite namene. Istraži celokupan asortiman i poruči online u par klikova. Očekuj brzu dostavu!ananas.rs
ali je proizvod trenutno nedostupan
Pogledajte prilog 462207
Kupiti celo pakovanje od 4 komada AA baterija (4 kom x 299 din), i dobiti 2 komada AAA gratis (2 kom x 0 din).
očajne su baterije, brzo su završile karijeru kod mene...najgore punjive koje sam imao...Ipak mislim da te Varte ne mogu da se kupe
Ovo je jedna od proslih.
eneloop, ikea...Које су најбоље бактерије? Eneloop?
jos uvek radi.
Sad potrosih jedan yettel1000 tako da ima jos.
Ko zna. Od vaucera koji su imali relativnu vrednost do 25-30% prosle godine, Ananas je stigao do 10% sa tendecijom daljeg smanjivanja.Jel ima poente trošiti te kodove kad se primice black Friday?
Prodavac: Spark
Rok isporuke:01.11. do 08.11.
Izgleda da je realno kolega cekao gume skoro nedelju dana sa SparkaJel realno na ananas kad se porucuje od Spark (nije abrzo), da stoji da je isporuka izmedju 1-8 novembraKo da sam na aliexpress porucio ?
Jel realno na ananas kad se porucuje od Spark (nije abrzo), da stoji da je isporuka izmedju 1-8 novembraKo da sam na aliexpress porucio ?
Naručio dve stvari iz Sparka na jednu adresu, šalju u dva paketa…
Pogledajte prilog 462487
I sad moram drugi dan da gubim vreme čekajući kurira.
Kako god bude, videcemo kakve sam srece.vrlo lako moze da se desi d aga ne dobijes uopste...
Zavisi od kurirske sluzbe i samog terena koliko je naporan kuriru, meni CityExpress donosi od samih pocetaka Ananasa. (Pored M&M-a i DHL-a kad su bile one ludilo guzve.)svaki put je tu neki drugi kurir, izgleda sam im prvi na udaru, a rotacije ljudi su nehumane.
Nisu mi meni u gradu, mozda jednom ili dvaput, ali u manjim mestima mi skoro uvek donosi PostExpress.Ni jednom mi nisu nista poslali postexpresom.
Da, cuo za kakao ali mi kafa nekako promakla. Neznajuci ubodoh zadnji momenat izgledaIsto što i sa kakaom...Pisano po medijima mnogo u zadnje vreme. Otišle nazvane cene gore i tako će i ostati po svemu sudeći.
Kafa da digne pritisak, jel kad vidim ostalo ima da puknem ako vec nisam pod pritiskomDa je samo kafa i kakao lako bi izgurali...
Sreca pa nemate kontakt sa ostalim stvarima izgleda, kad je kafa problem 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari