Do srede imaju foru da plate za 1. oktobar. Verovatno će ovog puta i plaćati u cajtungu.Jos uvek nista nije leglo?
Prošle nedelje sam dodao Erste MC uspešno i evo danas sam testirao, radi sve kako treba.Vec sam pisao na temi da ERSTE nije u ovoj prici, iako je navedena (greskom) na listi. Kakogod, postoji mogucnost da puste Google i Apple novcanike u toku ove promocije/akcije.
Zar nije do 15.11. za ceo oktobar rok? Keš-bek će biti izvršen do 15. dana u mesecu koji sledi nakon meseca u kome je izvršeno poslednje plaćanje.Do srede imaju foru da plate za 1. oktobar. Verovatno će ovog puta i plaćati u cajtungu.
Pišu dve različite informacije. Na priceless sajtu, gde se registruju kartice, i u njihovom pravilniku stoji 15 dana od transakcije. Na mastercard sajtu stoji do 15. u narednom mesecu.Zar nije do 15.11. za ceo oktobar rok? Keš-bek će biti izvršen do 15. dana u mesecu koji sledi nakon meseca u kome je izvršeno poslednje plaćanje.
Isključivo na šalterima epsa i infostana. Menjačnice i pošte nikako (računa se kao podizanje sa bankomata i to ne potpada pod korišćenje kartice).Zna li neko gde je najbolje platiti racune (struja, infostan...) i za to dobiti ovaj povrat?
Još telekomunikacioni provajderi su u opticaju, odnosno SBB ne naplaćuje proviziju, dok A1 i Yettel imaju svoje takse od tipa 50 i 100 dinara.Ima neko mesto gde mogu da se plate racuni, a koje ne zaracunava taksu kao da si podigao kes na bankomatu druge banke?
Evo da potvrdim Račun plus kod PŠ dobio povraćaj za 5 radnih dana:Trebalo bi da je objava na priceless sajtu merodavnija, a tu je objavljen i ceo Pravilnik za učešće u akciji:
6. Procedura učestvovanja u Programu
......
Pod pretpostavkom da su zadovoljeni uslovi iz
prethodnog stava, Učesnik dobija Povraćaj novca u
roku od 15 kalendarskih dana od izvršenja jedne ili
više Kvalifikovanih kupovina u ukupnom
minimalnom iznosu od RSD 3000 /tri hiljade/.
Refundirani iznos je u iznosu od RSD 1000 /jedna
hiljada/, s tim da Korisnik može ostvariti Povraćaj
novca najviše pet puta tokom trajanja Programa i
najviše jednom svakog utorka.
Fixno bez obzira na sumu, karticom?Još telekomunikacioni provajderi su u opticaju, odnosno SBB ne naplaćuje proviziju, dok A1 i Yettel imaju svoje takse od tipa 50 i 100 dinara.
Bez obzira na sumu čime god. Plaćanje na blagajni je kod njih ako ne i punu deceniju sa provizijom, to dođe kao penal što ne plaćaš preko interneta. Radnici kad objašnjavaju klijentima, oni jadni ne znaju da generišu jednokratnu lozinku preko mobilnog bankarstva, niti znaju da Dinom mogu da plaćaju bez toga, jer je mahom uopšte ne koriste.Fixno bez obzira na sumu, karticom?
Tužna istina. Obrazovanje i informisanost korisnika po pitanju korišćenja osnovnih platnih usluga u Srbiji je, u proseku, na jako niskom nivou.Bez obzira na sumu čime god. Plaćanje na blagajni je kod njih ako ne i punu deceniju sa provizijom, to dođe kao penal što ne plaćaš preko interneta. Radnici kad objašnjavaju klijentima, oni jadni ne znaju da generišu jednokratnu lozinku preko mobilnog bankarstva, niti znaju da Dinom mogu da plaćaju bez toga, jer je mahom uopšte ne koriste.
Piše sve u pravilima promocije (u PDF-u), tako da je najbolje da se pročitaju detaljno i sa razumevanjem, kako bi se znalo koja plaćanja su važeća.A ima li neko da je vec placao samo neku od tih komunalnih usluga i vec dobio povrat?
Dobio sam poruku od clana koji kaze da ih je pitao i dobio odgovor da su komunalne usluge (struja, telefon, net, gas..) iskljucene iz promocije.
Ne znam da li se ova uplatna mesta kao eps i slicni vode kao trgovci na malo ili sta, ali valjda oni znaju sta im je ukljuceno u promocijunego rekoh da nije neko slucajno probao pa proslo, nada umire poslednja
Tako da cisto znate da se ne zalecete pa razocarate kad ne stizu pare nazad
U pravilima npr pise da vazi kod trgovaca na malo na teritoriji srbije registrovanim za karticno placanje, ali ne znam kako se salter epsa i slicni komunalci vode, kao to ili nesto drugo. Imaju i one sifre sta je izuzeto iz promocije i tu ne vidim komunalne. Meni deluje vecina njih kao neke dopune, ali nesam skolovao, mozda potpada pod neku od njih.Piše sve u pravilima promocije (u PDF-u), tako da je najbolje da se pročitaju detaljno i sa razumevanjem, kako bi se znalo koja plaćanja su važeća.
Razumem te u potpunosti. Za te specificne slucajeve mora da se dobro progugla i raspita (telefonski i emailom) na nekoliko strana da bi se dobio pravi info.U pravilima npr pise da vazi kod trgovaca na malo na teritoriji srbije registrovanim za karticno placanje, ali ne znam kako se salter epsa i slicni komunalci vode, kao to ili nesto drugo. Imaju i one sifre sta je izuzeto iz promocije i tu ne vidim komunalne. Meni deluje vecina njih kao neke dopune, ali nesam skolovao, mozda potpada pod neku od njih.
Sve u svemu, procitao pravila ali ne umem da protumacim. Tj deluje mi po niima da bi moglo, ali ako oni kazu da se ne racuna..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari