Šta je novo?

Master Card akcija

Vec sam pisao na temi da ERSTE nije u ovoj prici, iako je navedena (greskom) na listi. Kakogod, postoji mogucnost da puste Google i Apple novcanike u toku ove promocije/akcije.
Prošle nedelje sam dodao Erste MC uspešno i evo danas sam testirao, radi sve kako treba.

Zar nije do 15.11. za ceo oktobar rok? Keš-bek će biti izvršen do 15. dana u mesecu koji sledi nakon meseca u kome je izvršeno poslednje plaćanje.
Uh, da, to se nisam nado.
1000013408.gif

Zar nije do 15.11. za ceo oktobar rok? Keš-bek će biti izvršen do 15. dana u mesecu koji sledi nakon meseca u kome je izvršeno poslednje plaćanje.
Pišu dve različite informacije. Na priceless sajtu, gde se registruju kartice, i u njihovom pravilniku stoji 15 dana od transakcije. Na mastercard sajtu stoji do 15. u narednom mesecu.

Editovan komentar zbog pogrešne informacije.

Trebalo bi da je objava na priceless sajtu merodavnija, a tu je objavljen i ceo Pravilnik za učešće u akciji:

6. Procedura učestvovanja u Programu
......
Pod pretpostavkom da su zadovoljeni uslovi iz
prethodnog stava, Učesnik dobija Povraćaj novca u
roku od 15 kalendarskih dana od izvršenja jedne ili
više Kvalifikovanih kupovina u ukupnom
minimalnom iznosu od RSD 3000 /tri hiljade/.
Refundirani iznos je u iznosu od RSD 1000 /jedna
hiljada/, s tim da Korisnik može ostvariti Povraćaj
novca najviše pet puta tokom trajanja Programa i
najviše jednom svakog utorka.

Zna li neko gde je najbolje platiti racune (struja, infostan...) i za to dobiti ovaj povrat?

Pitam jer koliko shvatam za ovu akciju se ne racuna online placanje, vec samo mobilnim na POS terminalu. Tako da ne moze ni IPS skeniranje koda ni online shopovi ni nista, samo telefonom "u fizickom lokalu". A sa druge strane sam cuo da se placanje na POS terminalima posta, banaka, menjacnica itd racuna kao podizanje kesa na bankomatu, pa za kartice drugih banaka naplacuju dodatno i po par stotina dinara po transakciji.

Jel ovo sve tacno ili negde gresim? Ako jeste, gde se najvise isplati platiti racune za komunalije, a da nam najvise ostane? Na salteru banke ciju mastercard karticu imamo ili ima neko mesto gde mogu da se plate racuni, a koje ne zaracunava taksu kao da si podigao kes na bankomatu druge banke?

Zna li neko gde je najbolje platiti racune (struja, infostan...) i za to dobiti ovaj povrat?
Isključivo na šalterima epsa i infostana. Menjačnice i pošte nikako (računa se kao podizanje sa bankomata i to ne potpada pod korišćenje kartice).
Ima neko mesto gde mogu da se plate racuni, a koje ne zaracunava taksu kao da si podigao kes na bankomatu druge banke?
Još telekomunikacioni provajderi su u opticaju, odnosno SBB ne naplaćuje proviziju, dok A1 i Yettel imaju svoje takse od tipa 50 i 100 dinara.

Sutra (danas) pravac infostan, sledećeg utorka edb.

• Like
Reagovanja: uji
Infostan prihvata samo fizičke kartice!

Ajde ako neko zna za EDB, da ne gubim oper vreme.

Trebalo bi da je objava na priceless sajtu merodavnija, a tu je objavljen i ceo Pravilnik za učešće u akciji:

6. Procedura učestvovanja u Programu
......
Pod pretpostavkom da su zadovoljeni uslovi iz
prethodnog stava, Učesnik dobija Povraćaj novca u
roku od 15 kalendarskih dana od izvršenja jedne ili
više Kvalifikovanih kupovina u ukupnom
minimalnom iznosu od RSD 3000 /tri hiljade/.
Refundirani iznos je u iznosu od RSD 1000 /jedna
hiljada/, s tim da Korisnik može ostvariti Povraćaj
novca najviše pet puta tokom trajanja Programa i
najviše jednom svakog utorka.
Evo da potvrdim Račun plus kod PŠ dobio povraćaj za 5 radnih dana:

08.10. transakcija - cashback 14.10. 8,53 EUR

Prilozi

• Bez naslova.jpg
    Bez naslova.jpg
    41.2 KB · Pregleda: 64
Otp I Unicredit nista...registrovane kartice, koroscen wallet

Samo da potvrdim, ne mora odjednom da se potrosi 3000, moze iz par puta? Hocu da odem do idea i lidla pa rekoh da se ne zeznem.

Da iz vise puta moze, ukupan iznos je bitan da bude min 3000.

• Like
Reagovanja: uji
Zanimljivo, ja sam dobio jedan CB, a imao sam transakciju i 1. i 8. A ovde ljudima juče već isplaćeno za 8. Ista banka.

Fixno bez obzira na sumu, karticom?
Bez obzira na sumu čime god. Plaćanje na blagajni je kod njih ako ne i punu deceniju sa provizijom, to dođe kao penal što ne plaćaš preko interneta. Radnici kad objašnjavaju klijentima, oni jadni ne znaju da generišu jednokratnu lozinku preko mobilnog bankarstva, niti znaju da Dinom mogu da plaćaju bez toga, jer je mahom uopšte ne koriste.

I meni upravo stiglo u otp. Prosle nedelje sam koristio prvi put

A ima li neko da je vec placao samo neku od tih komunalnih usluga i vec dobio povrat?

Dobio sam poruku od clana koji kaze da ih je pitao i dobio odgovor da su komunalne usluge (struja, telefon, net, gas..) iskljucene iz promocije.
Ne znam da li se ova uplatna mesta kao eps i slicni vode kao trgovci na malo ili sta, ali valjda oni znaju sta im je ukljuceno u promociju :) nego rekoh da nije neko slucajno probao pa proslo, nada umire poslednja :D

Tako da cisto znate da se ne zalecete pa razocarate kad ne stizu pare nazad

Bez obzira na sumu čime god. Plaćanje na blagajni je kod njih ako ne i punu deceniju sa provizijom, to dođe kao penal što ne plaćaš preko interneta. Radnici kad objašnjavaju klijentima, oni jadni ne znaju da generišu jednokratnu lozinku preko mobilnog bankarstva, niti znaju da Dinom mogu da plaćaju bez toga, jer je mahom uopšte ne koriste.
Tužna istina. Obrazovanje i informisanost korisnika po pitanju korišćenja osnovnih platnih usluga u Srbiji je, u proseku, na jako niskom nivou.
A ima li neko da je vec placao samo neku od tih komunalnih usluga i vec dobio povrat?

Dobio sam poruku od clana koji kaze da ih je pitao i dobio odgovor da su komunalne usluge (struja, telefon, net, gas..) iskljucene iz promocije.
Ne znam da li se ova uplatna mesta kao eps i slicni vode kao trgovci na malo ili sta, ali valjda oni znaju sta im je ukljuceno u promociju :) nego rekoh da nije neko slucajno probao pa proslo, nada umire poslednja :D

Tako da cisto znate da se ne zalecete pa razocarate kad ne stizu pare nazad
Piše sve u pravilima promocije (u PDF-u), tako da je najbolje da se pročitaju detaljno i sa razumevanjem, kako bi se znalo koja plaćanja su važeća.

Otp, dobio 1000din sad za prosli utorak

Piše sve u pravilima promocije (u PDF-u), tako da je najbolje da se pročitaju detaljno i sa razumevanjem, kako bi se znalo koja plaćanja su važeća.
U pravilima npr pise da vazi kod trgovaca na malo na teritoriji srbije registrovanim za karticno placanje, ali ne znam kako se salter epsa i slicni komunalci vode, kao to ili nesto drugo. Imaju i one sifre sta je izuzeto iz promocije i tu ne vidim komunalne. Meni deluje vecina njih kao neke dopune, ali nesam skolovao, mozda potpada pod neku od njih.
Sve u svemu, procitao pravila ali ne umem da protumacim. Tj deluje mi po niima da bi moglo, ali ako oni kazu da se ne racuna..

U pravilima npr pise da vazi kod trgovaca na malo na teritoriji srbije registrovanim za karticno placanje, ali ne znam kako se salter epsa i slicni komunalci vode, kao to ili nesto drugo. Imaju i one sifre sta je izuzeto iz promocije i tu ne vidim komunalne. Meni deluje vecina njih kao neke dopune, ali nesam skolovao, mozda potpada pod neku od njih.
Sve u svemu, procitao pravila ali ne umem da protumacim. Tj deluje mi po niima da bi moglo, ali ako oni kazu da se ne racuna..
Razumem te u potpunosti. Za te specificne slucajeve mora da se dobro progugla i raspita (telefonski i emailom) na nekoliko strana da bi se dobio pravi info.

Poslednja izmena:
Yettel, dobio --1000 rsd (dupli minus zaduženje)

Nazad
Vrh Dno