Sve mi se čini da će coins-e polako da fejzout-uju, i popusti sa novčićima su mizerni..
Nadam se da je možda neka mrvica na staklima, pa se možda treba otvoriti i probati obisati imaš uputstva na youtubeDanas mi konacno stigne projector p30, koji sam video ovde u temi, da je jos neko uzimao, a da li se neko sreo sa mrtvim pikselima? Da li moze nekako to da se popravi i da li se isplati uopste? Placen je 35$ sad isti takav nema vise za te pare. Projektor je poklon i nije vise kod mene.Pogledajte prilog 461542
"NIKAKVU ZAKONSKU OSNOVU"Pogledajte prilog 461204
Evo nasao na netu carinsku deklaraciju, gde je sve lepo i taksativno navedeno sta i koliko placas. Ujedno pise koji te je carinik obradio, koja je carina u pitanju, br. prijave itd... Ovo sto ti Bex daje nema nikakve podatke, vec samo pise cifra carine - koju mogu slobodno da stave koju hoces, jer nemas uvid u carinsku deklaraciju. Sve u svemu, ovo sto Bex daje od papira i naplacuje, bukvalno NEMA NIKAKVU ZAKONSKU OSNOVU
Hvala puno, videcu.Nadam se da je možda neka mrvica na staklima, pa se možda treba otvoriti i probati obisati imaš uputstva na youtube
Ja sam naručio sličan projektor HY300 samo nemam taj HDMI i dobio sam delimični refund, pošto je projektovao na plafon u donjem delu se nakupilo prašine koje u početku nije bilo prašine
U pravu si, probao sam da stavim USA-NY i Nemačku i zaista, kompletan prikaz aplikacije u tom delu se menja odma, coins "dugme" je odma dostupno kao što je bilo kod nas ranije a ne da ideš u account, vizuelno "etikete" za popust postaju crvene i popusti idu do 60% možda i preko, nisam toliko skrolao, i jedna više igrica je dostupna...Popusti sa coin-ima su trenutno mizerni samo za neke zemlje, a za neke uopšte nisu. Menjaj zemlje u app i uporedi.
U pravu si, probao sam da stavim USA-NY i Nemačku i zaista, kompletan prikaz aplikacije u tom delu se menja odma, coins "dugme" je odma dostupno kao što je bilo kod nas ranije a ne da ideš u account, vizuelno "etikete" za popust postaju crvene i popusti idu do 60% možda i preko, nisam toliko skrolao, i jedna više igrica je dostupna...
Sledi sad logično pitanje, ako se ostavi na DE npr. a adresa isporuke ostane nepromenjena, dakle Srbija, da li će zaista poslati paket u SRB ili ne!?
Možda i testiram na nekom jeftinom predmetu ali test može da potraj i preko mesec dana...
Pošiljka bez praćenja?Evo šta mi je danas stiglo umesto Zeblaze Ares 3 Pro sata. Tipujem na našu carinu, ne verujem da je Zeblaze Choice Store poslao ovo djubre sa 97,5% pozitivnih na 700.000.
WeTransfer | Send Large Files Fast
The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free.we.tl
Pogledajte prilog 461617
Sa praćenjem LAPošiljka bez praćenja?
Nije tačno.Onda ovo nije tačno?
Bar za nešto ih koristi, ionako su beskorisni...Ako se skidaju za energiju u MergBossu, onda znam![]()
Kako izvuces toliko? Zadnjh par dana mi ne nudi crvene popuste kroz coints sekciju, vec samo po 1-2%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari