Slažem se da nema smisla da se ne beleže te transakcije, ali da nisu izvršena, verujem da bi telekom do sad i te kako zaračunao kamatu, jer je to period od preko godinu dana, plus bi bilo vidljivo na nekom računu.Ne postoji minimalni iznos za "beleženje" transakcije, jer se tada ne bi poklopilo početno i krajnje stanje računa i izvršene transakcije.
Ako tih plaćanja nema ni na izvodima koje si dobio neposredno nakon plaćanja (na kraju meseca), onda ta plaćanja nisu izvršena.
Pozdrav
Mejl [email protected] je dostupan i dobio potvrdu:Pišite prigovor pri dnu na formularu
Mejl [email protected] nije dostupan za slanje i vraća se kao nepostojeća adresa, ali sa iste stiže odgovor (isto kao što je slučaj za Yettel gde ne možete da pišete na [email protected] ili [email protected] ali kada popunite obrazac, odgovor ide odatle).![]()
molbe/zahtevi i prigovori
Imate prigovor? Obratite nam se putem onlajn kontakt forme i mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.banking.raiffeisenbank.rs
Šta ti piše u izvodu od 25. septembra? Tamo piše minimalna uplata i to banka skida 10. sledećeg meseca. Ti možeš da uplatiš i više nego što si dužan, ali ako si tražio da ti automatski skida minimalni iznos (kad si inicijalno uzimao karticu), on će biti skinut sa tekućeg i uplaćen na račun kreditne kartice.Pisao sam I ja prigovor veceras.
Platio sam 25. September nesto I podelio na 3.rate.
Vec 27 sam uplatio prvu ratu, a pre par Dana I drugu (I to pre roka jer je rok za drugu ratu 10. Novembar.
Banka mi danas uredno povuce 5% ostatak duga kao da sam presao u revolving, a ja u pretplati...
Ako si mlađi od 26 godina 😄Na koji nacin je moguce dobiti Mastercard uz iRacun?![]()
Pise ukupan dug 3999, minimalan uplata 194,95...Šta ti piše u izvodu od 25. septembra? Tamo piše minimalna uplata i to banka skida 10. sledećeg meseca. Ti možeš da uplatiš i više nego što si dužan, ali ako si tražio da ti automatski skida minimalni iznos (kad si inicijalno uzimao karticu), on će biti skinut sa tekućeg i uplaćen na račun kreditne kartice.
Nigerijska krštenica i problem rešen.Ako si mlađi od 26 godina 😄
Ti si trebao da uplatiš 3999-194,95 dinara, a oni sami naplate tih 194,95. Kad su kreirali izvod, kreirali su i nalog za plaćanje od 194,95 dinara sa datumom 10. oktobar. Ti si mogao da uplatiš i milion dinara, oni bi opet izvršili taj nalog. Tvoje uplate ne menjaju status tog naloga. To tako kod njih funkcioniše.Pise ukupan dug 3999, minimalan uplata 194,95...
I po onome Kako pise I na sajtu, Ako ne izmiris ratu ostatak duga ide revolving.
Ja sam im fakticki u Roku uplatio 2x, jer je jedna uplata 27.9, a druga 6.10. Rok za izmirenje je bio 10.10.
I ne znam odakle Im ideja da nesto Jos mimo toga naplate.
Do sada sam ih hvalio, Ali je ovo nekorektno
Meni to bas nije najjasnijeTi si trebao da uplatiš 3999-194,95 dinara, a oni sami naplate tih 194,95. Kad su kreirali izvod, kreirali su i nalog za plaćanje od 194,95 dinara sa datumom 10. oktobar. Ti si mogao da uplatiš i milion dinara, oni bi opet izvršili taj nalog. Tvoje uplate ne menjaju status tog naloga. To tako kod njih funkcioniše.
Pre milion godina, kada sam uzimao revolving, pitali su da li hoću automatsko plaćanje tih 5%. Ako se ne varam,.mogao sam da izaberem i veći procenat, a mogao sam i da kažem da neću automatsko plaćanje uopšte. Ali mi je baš naglašeno da je za mene bolje da imam taj automatski nalog, jer se neplaćanjem tih 5% (ako zaboravim) dešava nešto loše po mene. Da ne lupam, ali otprilike je to gore od nedozvoljenog minusa, računa se kao kašnjenje u otplati kredita, kamate u nebo... Horor neki.
Sad možda ne možeš da biraš, nisam siguran, ali ako ti baš smeta taj način, pitaj ih da li može da se ukine automatska naplata. Ali ako ne ukineš, desiće se uvek, na dan dospeća (obično deseti u mesecu, osim ako je to neradni dan, tada možda pomere).
Edit: ovo je za Visa revolving kreditnu. Rate ili ne rate, nije bitno.
Nemaš ni dinara kamate za uplate rata u roku aIi imaš mesečno održavanje i osiguranje.
Bar pretposatvljam da je i kod tebe tako, jer kod mene je već mnogo godina. 170 dinara mesečna članarina i 60 dinara osguranje. Isto koristim kao revolving, nisam nikada prebacio na kreditnu opciiju.
Svaki mesec ti se kroz taj izvod sa rokom do 10.og vuče to kao stavka koju će da skinu. Zašto je to 194 dinara kod tebe moraš da pogledaš u izvodu, ima sigurno lepo napisano ako je kamata.
Pogledajte prilog 461876
Osiguranje I odrzavanje kartice sam pokrio.Nemaš ni dinara kamate za uplate rata u roku aIi imaš mesečno održavanje i osiguranje.
Bar pretposatvljam da je i kod tebe tako, jer kod mene je već mnogo godina. 170 dinara mesečna članarina i 60 dinara osguranje. Isto koristim kao revolving, nisam nikada prebacio na kreditnu opciiju.
Svaki mesec ti se kroz taj izvod sa rokom do 10.og vuče to kao stavka koju će da skinu. Zašto je to 194 dinara kod tebe moraš da pogledaš u izvodu, ima sigurno lepo napisano ako je kamata.
Pogledajte prilog 461876
Izgleda da nije. Pogledaj tabelu na dnu ove strane:zar nije to jedno to isto ? digitalne ili online kartice ?
Da li si rešio problem? Desava mi se ista stvar.Da li je neko imao problem sa njihovim aplikacijom "Moja banka" da neće uopšte da reaguje nakon učitavanja? Kao da je sve zamrznuto. Na kraju sam je deinstal/instal ali dođem do ovog ekrana i ništa, nijedan taster ne reaguje.
Xiaomi Mi 9, MIUI 12.5, Android 11.
Pogledajte prilog 461964
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari