Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Ok ovo je nebo i zemlja razlika, sad je upotrebljivo. Ali bi mogli da unaprede još stvari nije došla nova verzija aplikacije za webos još od februara...

Dodali su The land before time crtani!
Odoh da plačem kao kiša kad malom umre mama.

A tu je i Lighthouse da se zapitam o smislu.
Hahahaha xD

Stvarno ne kapiram ovaj servis i odsustvo promocije filmova i serija koje dodaju, kao da su gadljivi na pare i korisnike.

Dodali su mnogo stvari ali su i mnogo uklonili XD. Koliko shvatam, svakog prvog u mesecu dodaju nove naslove. I nikad mi neće biti jasna sledeća logika: film ima npr. 4 dela (scorpion king) i oni dodaju prvi i četvrti deo....a šta ćemo sa drugim i trećim? Nisam ranije koristio ovu aplikaciju pa ne znam kako je radila ranije. U suštini nije loše ali može bolje.

Da li je neko rešio problem sa ,,seckanjem" u toku gledanja filma? Baš me nervira. Probao sam sve moguće ali je problem još uvek prisutan. Netflix,max i ostale aplikacije rade bez problema...

… na AppleTV savršeno glatko - od kad su aktivirali ‘Frame rate match’ savršeno kao i sve druge…

… nene, to je problem sa sinhronizacijom osvežavanja, judder… ako ‘secka’, moguće da je i zbog toga, ali verovatnije da je zbog lošeg interneta ili optimizavija aplikacije…

Nije do interneta. Sve ostale aplikacije rade bez problema. Probao sam da postavio 1080p60hz 1080p50hz ali nisam rešio problem.

… probaj 1080p24Hz i neki film… odziv u aplikaciji će biti očajan, ali ako sve bez problema ide za vreme gledanja filma… onda je to-to…

Sve je kako si napisao. E sad, ne znam da li će biti seckanja ali trenutno radi :)

… to je to onda, jedino da ih se ganja da ubace frame match na android aplikaciji… ili potražiš android uredjaj koji radi frame match, ako je to u pitanju… btw. sa čega puštaš SS…?!

Koristim xiaomi tv box 2nd gen. Ako se dobro sećam xiaomi tv stick 4k je imao frame match opciju ali sam ga prodao jer se preterano grejao.

… čini mi se da je od Androida 12 sistemski podržana opcija i da je na MAX sticku radilo bez problema…

Srbija nije na listi?

Mene više interesuje kako će se to odraziti na nas sa 50% "doživotnog" popusta, kada to stigne u Srbiju. Hoće li nam ponuditi da pređemo na taj Premium sa 50% popusta? :unsure:

Ja ne pamtim kad sam nesto pogledao, kad je krenuo Tulsa king, probao, video da je audio 2.0 i odustao. Ima neceg u tom 5.1 ;)

… 50% je lifetime, dok plaćaš bez prekida pretplatu… na Premium 50%, plus onaj dodatak bez reklama… ili će ga premium uključivati…?!

… upravo - ako je menjanje dopušteno, uvek je na višu cenu sigurno, na nižu bi trebalo da jeste…

sada nije dopušteno menjanje plana a da ostane popust. bilo je već reči o tome

… pa, kako imamo opciju sa i bez reklama…?! Jednostavno, dodaće još jednu Premium opciju i to je jedino logično…

Prilozi

• IMG_7545.jpeg
    IMG_7545.jpeg
    83.3 KB · Pregleda: 47
Najbolje je ipak pitati podršku. :cautious:

…prikazana cena paketa je uvek krajnja, sa ili bez popusta… izbor je naš… :)

Vrh Dno