timemaster89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.01.2009
- Poena
- 375
prvi put cujem za ovo
raskodiran disk... deluje mi da jednostavno nece da zamene a nisu hteli direktno tako da joj kazu
65 izadje na ananasu sa kuponom tako da je to sigurnije nego KP ako se ide na nov.
Koliko mAh imaju ti novi?
Narucio sam od 2500 mAh da i to zamenim i kod mrnr pocela da slabi baterija.
Taj V2 s manjim i laksim kucistem i vecom baterijom je bio gimmick.Kad pre su izašle sve te verzije. Čini mi se da je skorije bio najavljen dualsense V2 sa većom baterijom. Znam da sam pratio na iponu kad će da se pojavi taj dualsense V2. Nisam primetio. Koliko vidim kod nas su oko 9000din, a na KP 60-65e.
Znači V2 je posebni model pored startnog modela i 4 revizije. Uzeo bih treći gamepad za mene mada ova dva se i ne koriste previše. Stariji sin igra povremeno na oba. Mlađi sin retko igra jer je još mali. I ja isto rerko igram. Planiram da odugram neke naslove jer sam sad uzeo dobar tv(tcl 55c805) pa da igram kao čovek. Meni se najviše sviđa cobalt blue.Taj V2 s manjim i laksim kucistem i vecom baterijom je bio gimmick.
Sto se tice verzija ima ih sad 5 i gledajuci kako vreme ide sve se vise stedi na njima rekao bih sastrugali su sve sto je moglo a bilo je visak promenili i delove tako da vise ne mozes tako lako da uzmes neki polovni da bi popravio svoj vec moras da vodis racuna koja je revizija u cemu kompatibilna s kojom.
Za tu negde isto vreme 6 dzojstika , u 3 revizije i def najizdrzljiviji su prvi. Sad sam im zamenio baterije vecini i zanimljivo da su prvi iako imaju identicnu bateriju kao 2. i 3. revizija po svim gabaritima i pisanijama doze drzali iako se vise igralo. A baterije su odjednom pocele brzo da se kvare nije bilo neke postepene degradacije. Davao sam vec detaljno ranije razlike i utiske....Jedino sto nisam probao je pro controler a nemam ni zelju obzirom na cenu , i po iskustvu sa XBOx elite kontrolerom jer je ispao losiji koliko je skupiljiПосле 3 и по године имања ПС5, и 4 промењена џојстика, да кажем да је далеко најквалитетнији био онај први који је дошао уз њега.
Nije privid posle ubacivanja novih baterija Sonijev Mario ocu reci AstroMozda je i privid da baterija brze odlazi posto vecina cepamo Astra koji jede bateriju. Meni stigle baterije mislim za 10 dana ukupno. Veceras ih menjam.
Ima na iponu V2 i non V2 verzija. Letos u Grčkoj sam isto nalazio V2. Nije se isplatilo da uzmem. Prošle godine sam uzeo za 40e bez poreza.Za tu negde isto vreme 6 dzojstika , u 3 revizije i def najizdrzljiviji su prvi. Sad sam im zamenio baterije vecini i zanimljivo da su prvi iako imaju identicnu bateriju kao 2. i 3. revizija po svim gabaritima i pisanijama doze drzali iako se vise igralo. A baterije su odjednom pocele brzo da se kvare nije bilo neke postepene degradacije. Davao sam vec detaljno ranije razlike i utiske....Jedino sto nisam probao je pro controler a nemam ni zelju obzirom na cenu , i po iskustvu sa XBOx elite kontrolerom jer je ispao losiji koliko je skupilji
@sonetpro_kg Nisi skapirao taj, V2 koji je neko pustio "buvu" da je video na tipa sajtu best Buya se niakad nije pojavio, jedini kontroler pored OG DS5 je DS5PRO i skoro je izasao onaj accessibility controler sto podseca na rucice starih arkadnih masina zbog cega me privlaci da ga uzmem![]()
Da postoji V2 kakav je opisivan mislis da ga do sad ne bi gomila ljudi recenzirala? Kao sto rekoh gimmik prica koju je neko pustio ili je mozda i trebao da izadje takav dzojstik pa su resili da ga ne puste jer se ne isplati. Jer jedna od selling poenti mu je bila veca baterija za 12h igranja pritom u manjem i laksem kucistu. Da bi baterija duze trajala mora da bude veca i teza nikako manja i laksa da bi stala u manje i lakse telo kontrolera. Kao sto smo vec ovde rekli jedini kontroleri originali koji postoje su ds5 u 5 revizija , ds5 pro i accessability kontroler.Ima na iponu V2 i non V2 verzija. Letos u Grčkoj sam isto nalazio V2. Nije se isplatilo da uzmem. Prošle godine sam uzeo za 40e bez poreza.
Imam 2 Pulse 3D arce se sve u 16, ja i vodim racuna klinac tu i tamo , cerkica bas i ne i jedino sto je popustilo su sundjeri i to sam zamenio ,ovo je uglavnom moja krivica jer sse leti oznojim a ocigledno imam toksican znoj za te "prirodne" materijale danasnjeAko nekome pukne ram od pulse 3D lako se lepi sodom bikarbonom i smrt lepkom. Klinac ih je izgleda skidao jednom rukom pa su naprsle. Samo pazite vezuje smrt lepak sa sodom bikarbonom u pola sekunde.
Ako nekome pukne ram od pulse 3D lako se lepi sodom bikarbonom i smrt lepkom. Klinac ih je izgleda skidao jednom rukom pa su naprsle. Samo pazite vezuje smrt lepak sa sodom bikarbonom u pola sekunde.
Off topic:Nisam ni ja razmisljao dok ih sinoc nisam uzeo u ruke i video naprslinu. Ima na reditu dosta o tome. Skidanje sa 1 rukom može da rezultuje pucanjem. U zivotu ih nisam skinuo 1 rukom pa se samo ukazalo ko je mogući krivac 🙂. Da ne grešim dušu možda je neko i seo na njih ali sumnjam.
Kako si uspeo uništi toliko gamepada? Deca lome ili?Za tu negde isto vreme 6 dzojstika , u 3 revizije i def najizdrzljiviji su prvi. Sad sam im zamenio baterije vecini i zanimljivo da su prvi iako imaju identicnu bateriju kao 2. i 3. revizija po svim gabaritima i pisanijama doze drzali iako se vise igralo. A baterije su odjednom pocele brzo da se kvare nije bilo neke postepene degradacije. Davao sam vec detaljno ranije razlike i utiske....Jedino sto nisam probao je pro controler a nemam ni zelju obzirom na cenu , i po iskustvu sa XBOx elite kontrolerom jer je ispao losiji koliko je skupilji
@sonetpro_kg Nisi skapirao taj, V2 koji je neko pustio "buvu" da je video na tipa sajtu best Buya se niakad nije pojavio, jedini kontroler pored OG DS5 je DS5PRO i skoro je izasao onaj accessibility controler sto podseca na rucice starih arkadnih masina zbog cega me privlaci da ga uzmem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari