izasla i 5-a verzijaV2 je sada stara verzija. U ovom trenutku, postoje 4 revizije DualSense gamepadova. Prvu reviziju ne možeš više ni kupiti, a verovatno ni drugu. Ako odabereš gamepad u nekoj od novih boja, dobićeš poslednju reviziju gamepada.
Direktno u HU ima u Alzi za ~65e crna i bela varijanta, a ni ostali nisu mnogo skuplji. Cak se razmisljam da li da uzmem jedan crni kad budem isao u HU za 2 meseca, ali trenutno u glavi nesto nisam raspolozen za (ne)prijavljivanje robe na granici 😅Gledam ja redovno cene i nisam nasao realno dobar deal. Definitivno mi trebaju 3 i 4 gamepad. Verovatno ce pasti sa KP polovnjaci za po 50ak eur crveni i crni. Najviše bih voleo 30th i AstroBot ali da dajem po 15K za gamepad nisam sišao sa uma. Polovnjaci iako pocnu da zezaju cu da ih sredim ali kontam da kada odem da ih uzmem spojim na telefon i odem na jedan od test sajtova da vidim kako se ponašaju ose.
Cena je idealna. 80K nov, ja bi ga dao za 60K, jos bolja verzija, tisa i hladnija. Ali necemo o tome, kad najjave PS6, onda cemo za 400e.Pa dobro ali sto bi prodavao drugi dzojstik i pratecu opremu kada ce ti to sve trebati i kada uzmes pro?
Mislim da je svakako 500e bas bas optimisticna cena, no dobro, svakako procene nisu dozvoljene ovde![]()
Kad pre su izašle sve te verzije. Čini mi se da je skorije bio najavljen dualsense V2 sa većom baterijom. Znam da sam pratio na iponu kad će da se pojavi taj dualsense V2. Nisam primetio. Koliko vidim kod nas su oko 9000din, a na KP 60-65e.V2 je sada stara verzija. U ovom trenutku, postoje 4 revizije DualSense gamepadova. Prvu reviziju ne možeš više ni kupiti, a verovatno ni drugu. Ako odabereš gamepad u nekoj od novih boja, dobićeš poslednju reviziju gamepada.
I ja se razmisljam moj da liferujem za 500e i uzmem Pro, ali planiram PC build, bice mi samo nepotreban trosak, a doprinos u igrama nula.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari