Najbolje je da provučeš kabl do nje i tamo neki ruter ili ap, jeftini i rešen problemImam Huawei HG8245Q2 ruter i net 1.5Gb, sestra ima stan do mog i koristi net preko wifi na 2.4ghz posto joj 5 ni ne nalazi ili je los signal. Mada i na 2.4 kaze da joj seckaju klipovi kad gleda nesto pa me interesuje jel moguce uzeti neki wifi pojacivac ili kako se vec zove i staviti kod nje u stan da to radi bolje?
Taman htedoh to da predlozim.Provuci joj lan i neki ok ruter i vozi.Najbolje je da provučeš kabl do nje i tamo neki ruter ili ap, jeftini i rešen problem
hmm,teskoPoštovani, kako inicirati update orion tv app na orion stb (laki) boxu i na sbb-ovom eon boxu, jer mi se uplldate automatski pokrenuo na mi smart boxu(koji ima instaliranu oriontv app) a na obim navedenim uređajima nije još...
Imam Huawei HG8245Q2 ruter i
Moj savet ti je da ne bacaš pare na ovo. Za te pare možeš uzeti neki osnovni ruter u sa kablom da bude sve kako treba. Šta je problem izbušiti rupu?Nece da mi daju wifi 6 ruter jer se ne dobija uz moj paket. Probacu prvo sa ovim mozda urodi plodom da ne busim zid ako ne mora, ako ne pomogne videcemo dalje
xiaomi mi wifi ac1200
Nece da mi daju wifi 6 ruter jer se ne dobija uz moj paket. Probacu prvo sa ovim mozda urodi plodom da ne busim zid ako ne mora, ako ne pomogne videcemo dalje
xiaomi mi wifi ac1200
Promenili su reklamu, prvo je vodila na cenovnik, sad vodi na ovo@easyd
Jeste, Pancevo ima takvu infrastrukturu(gpon light max 650mb).
Otprilike, mada, vise mislim da je po aktivnostima na netu@easyd Ček, da li sam ja ovo dobro razumeo da Orion sajt za različite IP adrese prikazuje različit cenovnik? 😂😂
"stigla",od tri uredjaja na jedan mogu instalirati,a ostala dva neŠta bi sa novom Orion TV aplikacijom za koju je rečeno da ćemo svi dobiti do kraja septembra?
Upravo sam ažurirao app na Laki box-u, dok na google play još uvek nema promenaŠta bi sa novom Orion TV aplikacijom za koju je rečeno da ćemo svi dobiti do kraja septembra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari