Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za Orion TV aplikaciju)

Imam Huawei HG8245Q2 ruter i net 1.5Gb, sestra ima stan do mog i koristi net preko wifi na 2.4ghz posto joj 5 ni ne nalazi ili je los signal. Mada i na 2.4 kaze da joj seckaju klipovi kad gleda nesto pa me interesuje jel moguce uzeti neki wifi pojacivac ili kako se vec zove i staviti kod nje u stan da to radi bolje?

trazite zamenu rutera za WiFi 6 taj ruter je problematican za WiFi signal i meni je prekidao ali na 5ghz samo kad sam dobio 6-cu sve radi ^_^

Poslednja izmena:
Samo nemojte to da spomenete korisnickoj podrsci jer je krsenje uslova ugovora, ako se gleda u sitna slova

Imam Huawei HG8245Q2 ruter i net 1.5Gb, sestra ima stan do mog i koristi net preko wifi na 2.4ghz posto joj 5 ni ne nalazi ili je los signal. Mada i na 2.4 kaze da joj seckaju klipovi kad gleda nesto pa me interesuje jel moguce uzeti neki wifi pojacivac ili kako se vec zove i staviti kod nje u stan da to radi bolje?
Najbolje je da provučeš kabl do nje i tamo neki ruter ili ap, jeftini i rešen problem

Poštovani, kako inicirati update orion tv app na orion stb (laki) boxu i na sbb-ovom eon boxu, jer mi se uplldate automatski pokrenuo na mi smart boxu(koji ima instaliranu oriontv app) a na obim navedenim uređajima nije još...
hmm,tesko
meni je update dosao na MI Box,a na dava TV nije i ovi iz call centra (inace nemaju pojma) kazu da je to to ...Tv ne podrzava ovu novu verziju

Nece da mi daju wifi 6 ruter jer se ne dobija uz moj paket. Probacu prvo sa ovim mozda urodi plodom da ne busim zid ako ne mora, ako ne pomogne videcemo dalje

xiaomi mi wifi ac1200​

Nece da mi daju wifi 6 ruter jer se ne dobija uz moj paket. Probacu prvo sa ovim mozda urodi plodom da ne busim zid ako ne mora, ako ne pomogne videcemo dalje

xiaomi mi wifi ac1200​

Moj savet ti je da ne bacaš pare na ovo. Za te pare možeš uzeti neki osnovni ruter u sa kablom da bude sve kako treba. Šta je problem izbušiti rupu?

xiaomi mi wifi ac1200​

Ako pitaš za iskustvo, ja sam svoj problem sa slabim wifi u spavaćoj sobi rešio sa 2 ovakva. Takođe sam izbegao provlačenje lan kabla kroz sobe i hodnik kao i potencijalna bušenja. Traži ga na akciji, ja sam svoje uzeo u xiaomi store. Nije isplativo kao lan kabl koji bi koštao 20x manje ali rešava stvar i to dobro.

^ Da ali ovde nije slučaj jednog stana nego susednih stanova. Pitanje je da li će rešiti problem

Kupi online, probaj, pa ako ne odgovara vrati nazad. Imaš 14 dana da istestiraš :)

Kraci pad DNS servera malopre, oporavilo se za nekih 5-10min NBG

Može li se na HG8245Q2 u USB gurnuti eksterni hard ili fleš pa da se istom pristupa iz mreže ili ne može? Probao neko?

Jel ovo realno, cena i brzina u BeograduIMG_0321.png

I cena i brzina u Pancevu
IMG_0320.png

@easyd
Jeste, Pancevo ima takvu infrastrukturu(gpon light max 650mb).

@easyd Ček, da li sam ja ovo dobro razumeo da Orion sajt za različite IP adrese prikazuje različit cenovnik? 😂😂

Nazad
Vrh Dno