Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

To je na ovom poslednjem apdejtu dodato, ja ga jos nisam dobio :/

Koja je ta poslednja verzija?

Meni odavno 188, rekoh da nije neki još noviji izašao...

Upravo je izašao sitni security update (skinula ga ubacivanjem neaktivne UK kartice)

Prilozi

• Screenshot_20240926_131919_com_hihonor_ouc_CurrentVersionActivity.jpg
    Screenshot_20240926_131919_com_hihonor_ouc_CurrentVersionActivity.jpg
    58.7 KB · Pregleda: 37
Reci mi samo na kojoj si mreži, pošto ja koristim Telekom Srbija 064, i za sada mi ne stiže update, a čekam ga kao "ozeblo sunce", jer me ovaj aspect ratio "Full Screen" nervira da to nije normalno!!! Za sada mi je 8.0.0.175. i verovatno da je 188 sledeći, pretpostavljam? Hvala ti u svakom slučaju...❤️
Видим на редиту да је после 188 стигао и 200, неких 140мб.

Reci mi samo na kojoj si mreži, pošto ja koristim Telekom Srbija 064, i za sada mi ne stiže update

188 je verzija, isto mts. Ali napisah, nije ni meni htelo da se pojavi dok nisam aktivirao stari kineski eSIM koji je istekao. Iste sekunde kako sam aktivirao esim tako je stigao update.

194 je poslednja:

Prilozi

• Screenshot_20240927_162325_com_android_settings_Settings$DeviceInfoSettingsActivit.jpg
    Screenshot_20240927_162325_com_android_settings_Settings$DeviceInfoSettingsActivit.jpg
    55.5 KB · Pregleda: 25
Видим на редиту да је после 188 стигао и 200, неких 140мб.
Jutros mi je stigao update na 8.0.0.194 i napokon opcija za snimanje kamerom aspect ratio 16:9, što mi je najviše značilo, barem za sada!!!😊😊😊😊 Sada ću i druge opcije i unapređenja na telefonu da istražujem. Prva je Call Recorder, pa da vidimo baš kakva je, da li je makar malo nalik nekadašnjoj aplikaciji koju je pre 2 godine Google inače bio zabranio!!!😉
194 - radi Call Rec
Hajde objasni malo funkciju call recorder. Da li treba da se skida posebna aplikacija ili se nekako to podešava u telefonu? Da li i kada se podesi u telefonu automatski prilikom svakog poziva snima razgovor?

Poslednja izmena:
Treba posebna app iz kineske verzije softvera. Jednom kad se instalira radi u pozadini i snimljene razgovore samo pakuje u poseban folder.
Na prethodnim stranama je zakačen i link i objašnjenje kako se instalira.

Коначно су нотификације визуелно пријатније. Не заузима више једна порука пола екрана.

Само ми се чини да су пропустили прилику да среде банере. Могао је банер да има блокиран садржај поруке, па када се погледа ка њему, да прикаже садржај, а дуже гледање да отвори апликацију. Невероватно ми је да још не може банер да има скривени садржај као рецимо закључан екран.

И још једна ствар која доста нервира, може ли се искључити raise to wake (који је искључен ван подешавања екрана) када постоји упаљен AOD? Јер постоји опција да погледом у камеру прикаже аод.
Значи црн екран, може се млатарати њим колико хоћеш, али кад се погледа у телефон пали се онај затамњени аод.

Zna li neko zasto ne mogu da se spojim na Wifi na aerodromu(Doha)?Izbacuje mi non stop da nema neta i pored znaka wifi ima uzvicnik.Prvi put sam van zemlje sa ovim telefonom i vec me "izdao" 😁

Mozda nije do tebe? Jesi probala na nekom drugom telefonu?

Zna li neko zasto ne mogu da se spojim na Wifi na aerodromu(Doha)?Izbacuje mi non stop da nema neta i pored znaka wifi ima uzvicnik.Prvi put sam van zemlje sa ovim telefonom i vec me "izdao" 😁
Obično je to do wifi-a ne bi trebalo da ima veze sa telefonom, inače stigao je update za Srbiju bez e sima

Svi oko mene se spojise,samo ja ne i drugarica koja ima iato honor ali stariji.Presla sam na data,i odmah je izbacio update ali ne mogu da ga povucem sve ce mi "pojesti"...sad cu da kupim e-sim,ne vredi drugacije,iako sam ovde "samo" 8h pa idem dalje...hvala svima

Svi oko mene se spojise,samo ja ne i drugarica koja ima iato honor ali.Presla sam na data,i odmah je izbacio update ali ne mogu da ga povucem sve ce mi "pojesti"...sad cu da kupim e-sim,ne vredi drugacije,iako sam ovde "samo" 8h pa idem dalje...hvala svima
Na aerodromima kao i u većini hotela kada ima taj uzvičnik ne spaja automatski već mora da se potvrde uslovi korišćenja kako bi se spojio na net.
Sve sam to odradila i nista...ali nasla sam sta je pravilo problem.Vratila sam Private DNS na auto i onda je sve proradilo,posto sam zbog silnih reklama imala podeseno nesto drugo.Eto da znate ako se nekome desi.

Za blokiranje reklama toplo savetujem AdGuard (premium), rešava ih lagano.

Ja koristim uBlock origin na kiwi browseru, inace taj browser podrzava google chrome addone sve tako da preporuka od mene!

Na brave browseru mogu da se instaliraju chrome add-onovi?

Nisam siguran, ali mislim da bi se trebali moći.

Pitanje: kad prebacim na selfie kameru, automatski stavi portrait mode. Htio bih to ugasiti, želim običan photo mode i to je to. Ne vidim nigdje u postavkama gdje to napraviti.

Na brave browseru mogu da se instaliraju chrome add-onovi?
да, брејв је базиран на хромиуму, све идентично. И све ради добро као и тамо, синхронизација уређаја одлична, пасворди, историја, букмаркови итд.
Плус је некада био што си могао да скупљаш крипто, сада код нас не може, али бар опуштено без реклама, и јутјуб можеш да држиш у позадини као највећа предност мислим.

Vrh Dno