Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

On kao flegsip, u svojoj klasi dobija sigurno. Ne vidim razlog da honor 200, dobije a magic ne.

Мислим да су намерно изоставили овај модел. Излази седмица и треба да се продаје. 😁

Dobija sigurno, samo je pitanje kada. :)

Meni je veći šok da nam ne daju onaj Harcourt portrait na M5 i M6. Ove AI stvarčice meni stvarno ne trebaju, ali ono je prava priča.

Kao sto rekoh. 🙂
1000000496.jpg

1000014410.jpgStigao u Maleziju na magic 6 pro.

Nemam pojma, samo sam serovao fotku.

Ja sam naišao na problem koji me baš nervira. Meni je protok neta očajan (signal je odličan, na maksimumu). Koristim ekstender, na svim uređajima radi super, ali HM6P štuca. Jedva otvara stranice. Pišem poruku preko stare Motorole edge 30 fusion, ne mogu preko Honora da se ulogujem na forum. 😂😂😂

Download speed na HM6P između 1 i 2, na motoroli konstantno 20 mbs

Ljudi, posto tema ima 60 stranica ne zamerite sto verovatno nisam prvi koji je upitao za misljenje oko modela Magic6 Lite 5G 256. Kakav vam se pokazao, baterija, fluidnost? Da li u toj klasi, cenovnom opsegu ima bolji model?
Posto mi je matori navikao na Honor, a vec je u kasnom dobu, ne bih da ga maltretiram da menja proizvodjaca i ponovo sve uci. Hvala svima unapred koji ce imati strpljenja :D

odlican telefon, fluidan brz, baterija dobra, najbolje uzeti narandasti zbog materijala ledja, napred ima jako staklo, tako da moze i bez maske

Ja sam naišao na problem koji me baš nervira. Meni je protok neta očajan (signal je odličan, na maksimumu). Koristim ekstender, na svim uređajima radi super, ali HM6P štuca. Jedva otvara stranice. Pišem poruku preko stare Motorole edge 30 fusion, ne mogu preko Honora da se ulogujem na forum. 😂😂😂

Download speed na HM6P između 1 i 2, na motoroli konstantno 20 mbs
Ja nemam nikakvih problema sto se toga tice, imam bolji signal od devojke koja ima ip 13 pro i to dosta bolji.
Sto se tice kvaliteta signala sto wifia, sto podataka i blututa tu od mene sve od povale.
Mozda tebi nesto ne valja. Jesi probao na nekom drugom wifi-u?

Звучи ми као да је звецкање камере (ois) све горе, тј. јаче. Како је код вас?

И код мене баг пре неки дан са нестајањем гугл вести са леве стране, исто га само рестарт решио.
И још један баг после апдејта, app drawer доста штуца када се превлачи одоздо на горе. Анимација често и не постоји, само отвори после неколико тренутака.

App drawer ne koristim pa ne znam, ali ovo sa google news i dalje postoji i na najnovijoj verziji. Možda će da se reši sa MagicOS 9, do tad samo restart rešava.

Ja nemam nikakvih problema sto se toga tice, imam bolji signal od devojke koja ima ip 13 pro i to dosta bolji.
Sto se tice kvaliteta signala sto wifia, sto podataka i blututa tu od mene sve od povale.
Mozda tebi nesto ne valja. Jesi probao na nekom drugom wifi-u?
Moguće da je do genijalnog SBB-a. Mada, buni me što samo moj telefon trokira, ostali ukućani se ne bune 🤣

4Godine ne menjam ovaj,osim u slucaju tragicne nesrece :)
Nema smisla menajti,das ozbiljan novac za neki manji boljitak,retko uocljiv...
od 2023 godine pa na dalje su telefoni dostigli taj nivo da je 4 godine rotacija potpuno realna

Ko ima one strane esim-ove, neka proba da li ima apdejt...

1000012403.jpg

Stiglo...

Prilozi

• Screenshot_20241023_224236_com_hihonor_ouc_MainEntranceActivity.jpg
    Screenshot_20241023_224236_com_hihonor_ouc_MainEntranceActivity.jpg
    31.8 KB · Pregleda: 31
Ja ću morati da čekam da vidim to, mada, za mene mislim da nije loše, bolje ću videti procenat baterije...

Nisam ja protiv, nekome to znači i okej je da ima, ali daj onda opciju da izaberem. Potpuna nesrazmera u odnosu na veličinu fonta na telefonu. Baš mi se ne sviđa.

Vrh Dno