Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Uf. Idem ispočetka! 🙄 Da li je neko kupovao Magcubic hy320 mini (720p)? Zanima me da li je išta bolji od HY300 pro i da li se čuje kao HY320 1080p?

Da slučajno neko nije čuo nešto o ovom projektoru?
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD20,293.56 | Salange P330 Mini Projector 280 ANSI 4K Native 1080P Wifi6 BT5.0 Android 11 Cinema Outdoor Video Game Console

Imas HY300 na KP za 5000 ako lik nije prodao.

Inace mislim da je najbolje je da sacekas 11.11. jer ovo sad je papreno u odnosu na cene od ranije i kupis iz proverenih radnji.

Imas HY300 na KP za 5000 ako lik nije prodao.

Inace mislim da je najbolje je da sacekas 11.11. jer ovo sad je papreno u odnosu na cene od ranije i kupis iz proverenih radnji.
I ja cu cekati 11.11. za hongtop P30

Astrononske cene za ove projektore a i generalno za 99% artikala

Kod mene sve prikazuje za duplo skuplje nego pre 2 nedelje 😂

Obično su te akcije mazanje očiju, ali 11.11. je nekad umeo da iznenadi realnim popustima. Vredi sačekati...

Prosle godine su bile fenomenalne akcije, Merge Boss kuponi plus 4 na 20 popusti, uzimalo se sve i svasta.

KIngston KC3000 1TB sam uzeo za 30$, ekipa koja je igrala naredni Merge Boss je jos bolje prosla, uzimali su ljudi svasta za po 4-5$, okacice vec neko

Evo mojih ulova od 11.11 a i tog sledeceg merge boss-a, sto rece @Lanikor :

Prilozi

• SmartSelect_20240925_173127_AliExpress.jpg
    SmartSelect_20240925_173127_AliExpress.jpg
    146.2 KB · Pregleda: 251
  • SmartSelect_20240925_173111_AliExpress.jpg
    SmartSelect_20240925_173111_AliExpress.jpg
    151.5 KB · Pregleda: 210
Verovatno je bilo vec reci, ali od trenutne ponude... Koje bezicne, bluetooth bubice preporucujete za povezivanje sa TV-om? Moze jedna ultra jeftina varijanta koja je ok, i druga koja je "samo jeftina", tipa do 20ak evra?
Glavno da konekcija drzi, da baterija traje sto duze, da zvuk ne curi (da koristim dok drugi spavaju), ali da bude dovoljno jak. tim redom... Pa tek onda idu sto nizi lag i visi kvalitet, razboritost glasa...
Naravno, ne ocekujem cuda ni na jednom od ovih polja, vec da bdue sto korektnije. Znam za koju cenu sam pitao. :D

Do kad beše može da se iskoristi ovaj Ankerov kupon od 5$?
Ništa pametno nema trenutno da se iskoristi…

Oko 9$ je kroz Coins, pisu po komentarima da radi sa Evropskim uticnicama ok tako da ko je propustio prvi put za oko 5$ i ovo nije lose

US $22.84 | Toocki 65W GaN USB C Charger KR Plug Fast Charging for Macbook Samsung S24 23 A50 iPhone 15 14 13 Mobile Phone Charger

Ja taj ankerov kupon nisam mogao da checkinujem iz aplikacije, samo sa desktopa.
Kroz aplikaciju izbacuje "To protect the security of your account, your request can't be processed at this time."
Ne znam jel neki shadowban/limit, ali par funkcija ne radi, recimo gogo match ima isti error.
Gugl kaže da se to dešava ako na telefonu postoje macro ili autoclicker aplikacije, ništa od toga nemam.

Meni je odbijao da otvori taj baner na ipadu, kad kliknem na njega vrati me na početni ekran Alija. Na android telefonu radi normalno, preko njega sam i "odradio" kupon. Samo sad ne znam na šta da ga utrošim, jer su cene podivljale...

Kakav sam ja pajser, ono kad je bio Toocki 67w na akciji preko "save now" ja poručio US verziju, nisam ni provalio.
Još kao da se žalim, poslali mi pogrešan i proverim vidim moja greška. 😂
Može li on normalno da se koristi ovde uz adapter?

Fotkaj specifikacije na punjacu, mada ako pise samo 120V ne moze.

Fotkaj za svaki slucaj i okaci ovde.

Piše 110-240V, izgleda je razlika samo u viljušci.

Prilozi

• IMG20240926124738.jpg
    IMG20240926124738.jpg
    130.6 KB · Pregleda: 169
Kako se pokazala ta Marka?

Kako se pokazala ta Marka?
Ja sam imao jedan pre par meseci i poklonio ga drugu. Radi super, bez problema. Jedino što ne podržava SuperVOOC protokol.

Jes, imao sam sreće. Nešto sam se ja tu prebacivao u izboru boje i verovatno mi se tad poništio EU izbor a da nisam primetio. Otvorio kutiju gledam ga i pitam se da li sam ja normalan. 😂

Što je fora neće ni biti budža velika, ravan je sa te strane skroz, viljuška je na preklop. Uz mali adapter izgledaće isto praktično kao EU verzija

Oko 9$ je kroz Coins, pisu po komentarima da radi sa Evropskim uticnicama ok tako da ko je propustio prvi put za oko 5$ i ovo nije lose

US $22.84 | Toocki 65W GaN USB C Charger KR Plug Fast Charging for Macbook Samsung S24 23 A50 iPhone 15 14 13 Mobile Phone Charger
Imas na ananasu Xiaomi od 67W za 2600din.

Kod mene ovaj Toocki 65w prijavljuje sa cenom 12.18€ preko coinsa.

Ma te njihove algoritme ko da je Kinez pravio.

Meni nešto bude po istoj ceni kao kod Lanikora, ili ko već okači link, a nešto mi bude skuplje. Konkretno taj tuki punjač 8,53€.

Koliko je verovati AliHelper addonu za browsere? Pitam zbog ovakvih situacija kao na slici. Dosta cesto ovo vidjam, kao navodno je cena bila deset puta manja do skoro, a sada je dosta veca.

Prilozi

• Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    134.1 KB · Pregleda: 141
Slaba vajda od njega, jer cene se menjaju ponekad i vise puta dnevno, a vidis vremenski razmak u danima i registrovanim cenama.

Mozda je tog dana u 9 ujutru ta figurica bila na SuperDeals za 3e, a AliHelper je proverio cenu ili je neko sa AliHelperom usao u 6 uvece kad je cena otisla nazad na 6e.

Mada bolje nesto nego nista.

Vrh Dno