I ja cu cekati 11.11. za hongtop P30Imas HY300 na KP za 5000 ako lik nije prodao.
Inace mislim da je najbolje je da sacekas 11.11. jer ovo sad je papreno u odnosu na cene od ranije i kupis iz proverenih radnji.
30ti ako se sećam dobro.Do kad beše može da se iskoristi ovaj Ankerov kupon od 5$?
Ništa pametno nema trenutno da se iskoristi…
Онда код Кинеза за адаптер, ако га већ немаш. Биће већа буџа, али завршава посао.Piše 110-240V, izgleda je razlika samo u viljušci.
Ja sam imao jedan pre par meseci i poklonio ga drugu. Radi super, bez problema. Jedino što ne podržava SuperVOOC protokol.Kako se pokazala ta Marka?
Već godinu dana punim laptop, nemam nikakvih problema. kao backup, imam i Baseus, oba dobra.Kako se pokazala ta Marka?
Imas na ananasu Xiaomi od 67W za 2600din.Oko 9$ je kroz Coins, pisu po komentarima da radi sa Evropskim uticnicama ok tako da ko je propustio prvi put za oko 5$ i ovo nije lose
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $22.84 | Toocki 65W GaN USB C Charger KR Plug Fast Charging for Macbook Samsung S24 23 A50 iPhone 15 14 13 Mobile Phone Charger
![]()
Toocki 65W GaN USB C Charger KR Plug Fast Charging for Macbook Samsung S24 23 A50 iPhone 15 14 13 Mobile Phone Charger - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari