Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Super - drago nas je da je tako i da dobijem proizvod.
Ranije dok sam pazario, a nisam baš skoro, uvek je isporuka bila za par dana. Sada su produžili, pa reko' da se ne predomisle

I to i podignut prag za besplatnu dostavu a nigde email da obaveste. Vazno da svaka 2 dana salju akcije za neke gluposti.

ludaja1500 na 6000, do 30.9.
a možda se i potroše pre toga, nemam pojma

Uf, ja naručio za vikend, danas je na isporuci, platio karticom, dal mogu da otkažem kako bih iskoristio vauččer?

Nije ni meni stigo a bas mi hica pazario bi :)

Od njih stize na mail.

Uf, ja naručio za vikend, danas je na isporuci, platio karticom, dal mogu da otkažem kako bih iskoristio vauččer?
Zvao sam podršku, ne mogu ništa da urade po pitanju porudžbine koja je na isporuci, osim da odbijem prijem, pa će vratiti novac, a da naručim ponovo sa novim vaučerom, što sam i učinio.

Ja narucio sinoc 4 zimske gume, jutros me zove City Express za isporuku danas do 13h... Da sam sacekao vaucer bilo bi jos bolje 😂

Ma ja se nadao onom a1000, malo mi nešto 500, za 7000 kupovine, 1500 još bolje😀

@ironmanbg nego ga je pokupio nije vise validan xd (500)

U pocetku ti vauceri nisu bili personalni moglo je vise lica da iskoristi.

A gde se unosi kod za popust? Pokusao kupovinu bez naloga i nema polja za popust. Ili mora da se registrujem?

Na zadnji korak, moras biti reg. nalog

Ja narucio sinoc 4 zimske gume, jutros me zove City Express za isporuku danas do 13h... Da sam sacekao vaucer bilo bi jos bolje 😂

Nisam nesto mega zadovoljan obzirom da je dot 2423, ali taman su toliko i jeftinije nego na drugim mestima

1727175633289.png

Kako kupujete gume vaučerom, vaučer iskoristite na ukupan zbir ili svaku gumu kupujete posebno uz vaučer?

Jel vam radi ovaj vaučer od 1500din?

Kako kupujete gume vaučerom, vaučer iskoristite na ukupan zbir ili svaku gumu kupujete posebno uz vaučer?

Zavisi od vaucera, ako su oni sto se koriste jednom - jasno je. Ako su oni koji imaju minimum - i to je jasno :D

Jasam iskoristio na nalogu za koji sam i dobio vaučer od 1500, ali na drugom ne radi.
Ne bih rekao da je vezan za nalog.

Da li je neko imao do sada iskustvo da sa ananasa dostavlja neka služba Gebruder weiss? Porucen tv i ta služba je preuzela, u poslednje vreme su nesto počeli da kasne sa isporukama a brzo, ranije mi uvek stizalo za dan a sada nesto bas odugovlace po dva tri dana

Meni su oni donosili iskljucivo neke gabaritne stvari, tipa trambolinu i frizider, ali nisam porucivao sa Ananasa..

Da li je neko imao do sada iskustvo da sa ananasa dostavlja neka služba Gebruder weiss? Porucen tv i ta služba je preuzela, u poslednje vreme su nesto počeli da kasne sa isporukama a brzo, ranije mi uvek stizalo za dan a sada nesto bas odugovlace po dva tri dana
Meni je Gebruder Weiss isporučio zamrzivač. Dvojica rade, uneli u kuću, raspakovali, postavili na željeno mesto. Nemam zamerke, sem što su umesto u petak, doneli u ponedeljak.

Meni je Gebruder Weiss isporučio zamrzivač. Dvojica rade, uneli u kuću, raspakovali, postavili na željeno mesto. Nemam zamerke, sem što su umesto u petak, doneli u ponedeljak.
Aha okej hvala, pa meni piše isporuka od 24og do 27 og, ali još nista samo piše da je preuzeto od kurirske sluzbe, prvi put mi se dešava da kasni a brzo dostava, uvek bude tog prvog dana kada pise

Za Ananas ti je nepisano pravilo da ako ti stigne fiskalni na mejl stize i porudzbina

Nazad
Vrh Dno