@Mespatla - poruka nije bila upucena direktno tebi, vec se samo nadovezala na celu pricu sa Sonijem i njihovim poslovanjem i kako gledaju da ugrabe od ljudi pare na nostalgiju izmedju svega ostalog, a sa druge strane fakticki nista novo ne nude. Jasno je da su planski ciljali izlazak Pro verzije bas pred proslavu 30 godina, pa da onda ponude i ovu spec verziju.
Moja prva Playstation konzola je bila bas prva verzija i to je zapravo jedina koju sam posedovao do petice. Sledeca sigurno nece biti devetka, tj ranije cu menjati, ali cu se truditi da budem umeren po pitanju upgrade-a.
Doduse, otisao sada i procitao ponovo sta sam tacno napisao. Da, deluje kao da je malo direktnije upuceno tebi, a to mi bas nije bila namera. Ocigledno ne smem da pisem u 5-6 ujutru ubrzo nakon sto se probudim (vanredno rano ustajanje), posto ocigledno nisam jos uvek razbistrio mozak. U temi samsung telefona napisao Sony umesto Samsung, najverovatnije bas posle pisanja na ovoj temi 😅.
Uglavnom, poruka jeste bila ironicna/sarkasticna, ali prema Soniju (cak sam hteo neki bas nelogican broj za "proslavu"), ali sticajem okolnosti sam lose formulisao, pa ispade da sprdam tebe. Izvinjavam se ovom prilikom svakako, posto mi to nikako nije bila namera.
Sto se tvog upgrade-a tice, deluje kao da ti je ovo odlicna prilika, ali racunaj da ce te odrati ako uopste uspes da dodjes do anniversary verzije. Sa druge strane, dugo se nisi ponovio i ako imas mogucnost, sto da se ne castis tako necim. Pare prodju, a ovo ce ti ostati vecno.
Pozdrav