Pali se i gasi svakih 10 minuta. Kad radi duva toplo dole nisko, onda rotira krilca skroz gore i duva slabo i hladnije (ali mislim da je to samo turbina, ne radi kompresor, po mobilnoj tada troši 60W). Na daljnskom kada kliknem da vidim urednije prikazuje sobnu temperaturu, prikazao mi je 22 kada je i sobni termometar prikazivao 22, ali u mobilnoj app prikazuje 26 - 26.5 u momentu kada napravi neku od tih brojnih pauza, i onda ista ta sobna u mobilnoj isto tako brzo pada kada klima pauzira.
Dakle za razliku od hlađenja ona pauzira dosta prije nego što dostigne temperaturu, ali ne znam šta ona gleda da utvrdi da li je dostigla temepraturu, ako gleda sobnu temepraturu koju prikazuje mobilna aplikacija onda i nije čudno da tako često pauzira. Kao da ima dva senzora za sobnu temperaturu, jer na daljinskom ima dugme da prikaže sobnu temperaturu, i kada sam se sjetio da to uopšte postoji i kada sam kliknuo bilo je 22, i toliko je u tom momentu zaista bilo i po digitalnom termometru na stolu, dakle to je u redu, ali je u mobilnoj prikazivao dosta više. I da, tih realnih 22 je bilo tek nakon više sati rada po principu duva...pauzira...duva...pauzira. Dakle trebalo joj je dosta da sa 19.5 dođe do 22. Možda je problem u tom lažnom očitavanju prevelike sobne temperature, ali to se nije nikad dešavalo kod hlađenja, kod hlađenja je sve uredno u onome šta mobilna aplikacija prikazuje kao sobnu temperaturu.