Mene to ne sekira jos dok je W10 bio u razvoju bio mi instaliran W7 Ultimate,i ubacim se u Windows Insajder program,zato sto je bio W7 Ult. sledovalo me W10 Pro....kako god posle nekih 5-7 meseci napustim i ponovo stavim W7.Ali kada se W10 pojavio slucajno naletim na cist sto oni kazu Untoced ISO W10 IOT Enterprise podrzan 10godina,doduse samo apdejti za Framework i Security Patces vajdica resto desetke za 2-3g ostaje bez podrske a ja je imam i dalje.Kao znak zahvalnosti Majkrosoft nam je sve insajdere castio besplatnom licencom,konkretno moja je digitalna vezana za moj MS nalog ...i sad teram taj W10 IOT Enterprise vec je izasao i W11 IOT Enterprise.A vidim nude mi da nastavim skinem Iso,i odradim ne cistu instaliju.Vec mountujem skinuti iso odaberm da zadrim app i fajlove,i samo poteram Setup.exe i toje to.Uh sad nest konam dali da osanem na ovom Stable bildu 10ke,ili oprobam nove opcije...a na W11 mogu za DZ uvek jer ova licenca vazi i za njega,ali muka je malo RAM-a nemam TPM modul Secure Boot ehhh zastareo moj LenovoAli je vazno o licenci ne mislim,sto kaze narod kad je dzabe i sirce je slatko 🤣
🙂