Od maja meseca se samo time bavi covek. Evo treci mesec za redom, on je opsednut hipernetom i sleep modom.
Druze, uzmi kupi sebi ovo, nabodi u box i uzivaj bez sleep moda
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
www.aliexpress.com
Pozdrav, da, imam problem koji traje već dugo i koji pokušavam da rešim sa Yettelom. Hvala ti na predlogu rešenja, ali ti si predložio nešto što nisi testirao, a ja sam upravo završio testiranje. Nije u redu da se neko ismejava kad ima problem, nego treba da pomogneš ako znaš. Nisam opsednut, kako kažeš, već pokušavam da rešim problem koji imam sa Yettel Hipernetom.
Kada se ubode taj 'Mouse Mover Jiggler', pojavi se velika strelica miša na ekranu koja ne može da se skloni, i opet se pojavljuje onaj dosadni prozor. Uređaj se doduše ne gasi, ali kad se prozor pojavi, mora da se pritisne dugme na daljinskom kako bi se nastavilo sa normalnim gledanjem. Tako da taj tvoj uređaj ne rešava problem.
Takođe, već imam prepisku sa Yettelom koja traje neko vreme, i ovo je njihov poslednji odgovor na moj dopis:
'Zdravo xxxx xxxx,
Kao što je u prethodnom odgovoru navedeno, pomenuta funkcija nema mogućnost beleženja koji sadržaj pratiš na TV uređaju, već je isključivo namenjena za očuvanje ispravnosti uređaja, kao i uštedi energiji.
Sve informacije koje si nam pružila su nam veoma značajne kako bismo zajedno kreirali najbolju verziju Yettel TV usluge i omogućili da u potpunosti uživaš u svim ponuđenim sadržajima. Tvoje sugestije i želje preneli smo nadležnim kolegama, kako bi iste bile uzete u razmatranje prilikom daljeg razvoja naših usluga.
Srdačan pozdrav,
xxxx xxxx,
Služba korisničke podrške.'
Dakle, problem i dalje postoji, iako ga aktivno pokušavam rešiti.
PS Da je Yettel ozbiljnija kompanija, rešenje mog problema ne bi trajalo mesecima. Ovo ne govori samo o tehničkoj poteškoći, već i o njihovom pristupu prema korisnicima i spremnosti da brzo reaguju na povratne informacije. Problem koji imam traje već duže vreme, a svaki put kada se obratim podršci, dobijam samo opšte odgovore bez konkretnih rešenja. Ozbiljna kompanija bi odmah prepoznala problem, aktivno radila na njegovom otklanjanju i pružila korisnicima jasne informacije o napretku. Nažalost, ovakvo odugovlačenje i neadekvatno rešavanje situacije samo pokazuje nedostatak posvećenosti prema korisničkom iskustvu, što zaista govori o njihovom nivou profesionalnosti i organizaciji.