Šta je novo?

World of Tanks

BSD2024

Redeemed content:​

• Strong Coffee: ×2
  • Personal Reserves (+50% to Combat XP for 1 h): ×2
  • Personal Reserves (+200% to Free and Crew XP for 1 h): ×2

Jesu. Za divno čudo - sviđa mi se šta su napravili. Komletan dizajn mi deluje ok. Limit na 6 skilova, posle grindanje knjiga. Skilovi imaju smisla. Bar većina. Za svačiji ukus....i način igranja.
Pa super je nego nesto sto najvise mrzim u igri jeste da pripremam tenk za borbu a sad moram to da radim na svim tenkovima...

Godinama mi se desava bas ovo, pogotovo je toksicno za nekoga ko igra skauta. Cesto sam uspeo da ih navatam da su iz istog klana, jedan u mom timu a drugi u protivnickom, uglavnom majmuni igraju arty.

Pa super je nego nesto sto najvise mrzim u igri jeste da pripremam tenk za borbu a sad moram to da radim na svim tenkovima...

:LOL::ROFLMAO:

Imam, da ne pogrešim sad cifru, ali koji "komad" preko 300 tenkova u garaži. Naravno, među njima ima i onih koje nikad nisam vozio (i pitanje je da li ću), ali mi je moj opsesivno-kompulsivno poremećeni mozak rekao da moram sve posade (a ima ih trocifren broj svakako) da sredim. Gledaj video recenzije skilova, pa analiziraj svaki tenk i stil igre sa istim (ili bar one na kojima posada provodi najveći broj partija) - trebalo mi je 10tak sati da odradim sve to.

Ajao, ko ce sad da isklikta sve, znam da sam sa svojih 100-ak tenkova mala beba za druge, al opet...

Ima li neko iskusstva sa ovim kanjpz 105 tier 8 nemacki TD?

Nisam merodavan da mnogo pričam o TD-ovima jer ih igram slabo i prilično loše. No, iako je "prevaziđen", meni je zabavan. Nema oklop, ali ima solidan view range, camo value i prilično je mobilan. Uz to, obična granata mu je APCR i prilično brza. Ja volim to.

Uzeh skoro STRV S1, ona fora sa ukopavanjem tj X tasterom mi opasno ide na zivce. Prodacu ga za pare, smece.

Poslednja izmena:
Interesantan tenkic ali prespor za moj ukus. Igrao sam ga sa optikom, auspuhom i turbom.

shot_051.jpg

Razmisljao sta za bondove i na kraju uzeh Obj 252U.
Iako ne igram sa HT, sa ovim sam se toliko razocarao, da sam posle nekoliko partija gledao da ga prodam. Kad ga ja vozim, buse me svi kao sir. Manje blokirane stete imam nego sa Type 61, koji je papirnati tenk. Proba sin, kaze, ne znas da igras. Izbusili ga kao svajcarski sir. 7, 8 tir, amx lajt tenkovi, svi resetaju i to bez zlata. KV4 me urnisao u kupolu, bez zlata.
Nikako mi ne lezi taj tenak.

Sta uzeti za tokene. Char i AE fazu imam. Imam 20 komada, znaci nesto u tom opsegu. Dal TT, dal 777, dal nesto trece. Svi po recenzijama deluju smecasto.

Pa pogledaj ponudu, moze.. samo je poskup

Ja sam to zbog prethodnog pitanja napisao, imam Calibana.
Papir koji donosi brdo love. A i kad opali 600-900 štete bude kul.
Čak i sa granatama od 4800 srebrnjaka donosi brdo love.

Zna li neko da mi kaze koji je range shell-a? Da li samo viewing range ili mogu i van tog kruga pucati?

Ja se nekako secam od ranije da ne vredi da pucas van tog kruga.

Jesi siguran? Ne mogu da nadjem negde u ovom dokumentu mehanike igre

Moze van view range, ja nisam ali sam video na yt neki video, gde lik namesti nisan po minimapi, na spot gde je tenk van njegovog range, i pogodi. Mislim da ne postoji limited range.

Trebalo bi da je 720m ako se dobro sećam. Nakon toga granata nestaje. Ne računajući arty i verovatno low tier (do 3-4?).

Na tanks.gg pod Firepower ima max range. Tu se može da sigurnošću proveriti za konkretni tenk/top.

Uzeh skoro STRV S1, ona fora sa ukopavanjem tj X tasterom mi opasno ide na zivce. Prodacu ga za pare, smece.
tenk je ok ali je one trick pony i radi dok ti ne priđu blizu. Nemoj nida prodavati premium tenkove za silver, biće opet zamenapa zameni za nešto što misliš da ti je bolje

Razmisljao sta za bondove i na kraju uzeh Obj 252U.
Iako ne igram sa HT, sa ovim sam se toliko razocarao, da sam posle nekoliko partija gledao da ga prodam. Kad ga ja vozim, buse me svi kao sir. Manje blokirane stete imam nego sa Type 61, koji je papirnati tenk. Proba sin, kaze, ne znas da igras. Izbusili ga kao svajcarski sir. 7, 8 tir, amx lajt tenkovi, svi resetaju i to bez zlata. KV4 me urnisao u kupolu, bez zlata.
Nikako mi ne lezi taj tenak.

Sta uzeti za tokene. Char i AE fazu imam. Imam 20 komada, znaci nesto u tom opsegu. Dal TT, dal 777, dal nesto trece. Svi po recenzijama deluju smecasto.
Imam sve tenkove sa BP.

Char, AE I Cobra su najbolji i najinteresantniji. i njih prvo treba uzeti. Da napomenem da je Cobra jako teška za igru i da moraš da znaš šta radiš.

K91 PT može da troluje lepo brz je za TD i ima ok oklop, kunze panzer-ako imaš PTA ne treba ti. Ok je za igru.

777 II klasičan RUS-ima očajan top, Lorr 50T nit smrdi nit miriše. Brze je, kupola je dobra, top je meh, i DPM je loš.

KPZ 07 tenk super težak za igru-ne preporučujem

BZ-58-2 isti kao 50 TP. Nit smrdi nit miriše. Mada može da opauči lepo(530 ili 560 alfa)

P.S: što se tiče 252U tenk može da radi i dobar je posebno protiv nižih tiera. Top mu je katastrofa. Može da se igra i tjt. Nekome leži više, nekome manje.

Ja imam dok sam igrao WOT, imao sam 777, char 4 i kunze panzera.

777 je zabavan jer je niskog profila i ima oklop koji može da troluje lepo i da se sakrivaš iza niskih zaklona. Potrebno je da vidiš gde je oklop slav i da igraš u skladu sa tim. Top je klasično ruski lepo šamara i nije preterano precizan zahteva bližu borbu.

Char 4 je batšat za sirotinju, ima dugačak reload ali je pokretan i lep je top i super je za kraj partije ili da kao podrška prazniš šaržer na tenkove koji nisu okupirani tobom.

Kunze panzer je ok ako ti treba tenk da treniraš nemačku medijum posadu. Generalno ok tenk ali iz ove perspektive bi uzeo AE1 (iako imam patriota za treniranje američke posade).

Ja imam dok sam igrao WOT, imao sam 777, char 4 i kunze panzera.

777 je zabavan jer je niskog profila i ima oklop koji može da troluje lepo i da se sakrivaš iza niskih zaklona. Potrebno je da vidiš gde je oklop slav i da igraš u skladu sa tim. Top je klasično ruski lepo šamara i nije preterano precizan zahteva bližu borbu.

Char 4 je batšat za sirotinju, ima dugačak reload ali je pokretan i lep je top i super je za kraj partije ili da kao podrška prazniš šaržer na tenkove koji nisu okupirani tobom.

Kunze panzer je ok ako ti treba tenk da treniraš nemačku medijum posadu. Generalno ok tenk ali iz ove perspektive bi uzeo AE1 (iako imam patriota za treniranje američke posade).
Ne bih se složio da je Char Batchat za sirotinju. Ima top koji je, izuzev interclip-a od 4 sec, bolji od BC-ovog. Precizniji, bolji pen i brže granate. U suštini se drugačije igra od BCa. Više je za snajp, dok je BC više za blisku ili borbu sa neke srednje udaljenosti.

Ne bih se složio da je Char Batchat za sirotinju. Ima top koji je, izuzev interclip-a od 4 sec, bolji od BC-ovog. Precizniji, bolji pen i brže granate. U suštini se drugačije igra od BCa. Više je za snajp, dok je BC više za blisku ili borbu sa neke srednje udaljenosti.
Vise sam mislio ne moras da ga platis a slican je tenk, doduse odsustvo tog interclik reloada jeste velika razlika i menja stil igre to si svakako u pravu :)

Nije neki super-duper rezultat ali samo da pokažem koliko je RNG u ovoj igri glupavo bitan: kako ti WG zacrta-tako će biti-a ti možeš da dubiš i na glavi, ali pogoditi nećeš.

Nisam uopšte skontao da pucam obične granate( ni jedan gold nisam imao od frontline) i probio 13x-više od 50%. Dva puta 252u-druga bila sa jedno 250m, možda i više.

Desilo mi se to još jednom sa Kobrom, gde nisam imao ništa od opreme bukvalno i pogodio preko 90% pogodaka. I probio naravno.

Prilozi

• shot_002.jpg
    shot_002.jpg
    1.6 MB · Pregleda: 27
  • shot_003.jpg
    shot_003.jpg
    1.6 MB · Pregleda: 23
  • shot_004.jpg
    shot_004.jpg
    1.5 MB · Pregleda: 24
kako ti to WG zacrta i na osnovu kojih parametara?

Nazad
Vrh Dno