Šta je novo?

World of Tanks

Zavisi šta voliš da igraš. Po meni najviše zarađuju mediumi i to: Lansen C ubedljivo najviše, zatim STA 2, zatim T26E4 i T34-3... Sve su to tenkovi gde je granata jeftina, a brže puniš od heavy-a. Sa premium nalogom i busterom prave se ozbiljne pare

Proveri na ovom linku.
Ja od premijuma imam dosta tenkova, ali najviše love ubedljivo mi donosi Caliban. Zatim 122tm a onda i 50tp pr. Bisonte je isto dobar!
Lowe mi je super za igru ali finansijski ne baš. Često pucam Gold granate. Kod Calibana retko koristim Gold granate, a i kada se koriste, toliko love se zaradi da baš ako sve dinguješ, onda si samo par hiljada u plusu 🤗

Ovaj 50TP pr mi je misterija npr.. reload mu je 14,2s, 1800dmg/min, pax penetracija 245, a isplativ ispade

Meni najvise pravi bz-176, al ok, on je broken a i nema da se kupi. Scorpion je ekstra jer mu AP granata ima visok pen kao i ShPTK-TV. Sad zavisi sta ti lezi.

Dajte mi predlog za premium tenk koji pravi najvise kesa, ako postoji takav :D
Imam Lowe, WZ 120, STVs1..
Ja sam uzeo Skorpion G. Prezadovoljan sam alfom i pen. Mana mu je camo. U vecini slucajeva, posle svakog ispaljenog hica, moras da se pomeris u neki zaklon. Camo je izuzetno los, radije biram da se krijem iza nekog kamena, iako je neki veliki zbun ispred mene, spotace me.

Meni najvise pravi bz-176, al ok, on je broken a i nema da se kupi. Scorpion je ekstra jer mu AP granata ima visok pen kao i ShPTK-TV. Sad zavisi sta ti lezi.
Skorpion nemacki je zlo, ali ga odavno nema. Ne znam da li ga nekad izbace u prodaju?

Zaboravio sam da napišem, ja u principu ne gledam pojedinačno koji tenk koliko zarađuje, nego koja kombinacija 2 tenka najviše zaradi npr za 1h igranja. Ima npr TD-ova koji naprave ponekad ozbiljne pare ali ne retko odigraš 4-5 partija za 1h, a ja sa mediumima odigram 9-10 i onda mi to denese daleko ozbiljniju zaradu

Onslaught je ekstra, vise uzivam jedno 27 puta nego u random, jedina mana je sto guta kredite. Mislim da mi je prosek jedno 4k dmg po partiji.

Kunze ili K91-PT za tokene? Imacu 12-15 tokena do kraja Battle Pass-a, ne znam da li da uzimam tenkove ili bounty opremu... Inace slabo vozim tier 9, jos grindam tier 8 (i ponegde 7).

+1
Ja se pridružujem sa pitanjem šta uzeti za 28 tokena.
Pao mi za oko onaj pz 3... (td), ili onaj američki.
Ili opremu?

Ja kad sam uzimao tenkove uzeo sam kunze pancera jer mi je trebao medijum za grindanje posade za nemacku liniju (e50 i Leo).
Onda sam uzeo Char 4 jer mi je bio gotivan i posle sam uzeo i 777 II jer mi je isto trebao ruski teskas za posadu :)
Nisam uzimao Phase A1 iako je najbolja opcija za malo tokena zbog sadasnjeg stanja mapa.

K91 sad svi hvale nakon unapredjenja tako da uzmes sta ti treba i sta mozda volis da vozis :)

Evo lepog video o svim tenkovima :)

Poslednja izmena:
+1
Ili opremu?
Nemački TD za tokene jedino ako imaš sve ostale tenkove-inače zaobiđi u širokom luku. Na papiru deluje kao bolja varijanta Ikea tenkova(strv linije) međutim iz nekog razloga ne radi i veoma je težak za igru.

Da ne spominjemo da mu je posada totalno drugačija od bilo kod drugog nemačkog TD.
Tier IX je j
Kunze ili K91-PT za tokene? Imacu 12-15 tokena do kraja Battle Pass-a, ne znam da li da uzimam tenkove ili bounty opremu... Inace slabo vozim tier 9, jos grindam tier 8 (i ponegde 7).

Tier IX jedini ima +1-2 MM i uglavnom je super za igru. Mogu da se nose sa desetkama-a jedu za doručak sedmice :)

+1
Ili opremu?
Opremu prvo a za ostatak gledas tenkove. Od opreme mozes uzeti samo jedan komad a to ti je 3 tokena.
Imam skoro sve te token tenkove i nijedan nisam igrao dok opremu iskljucivo koristim bounty, improved ili exp, od obicne nista sem CVS-a.
Ono sto ja mogu da predlozim je Cobra ako imas tokene a ako ne Char, za one koji vole da igraju ht Phase je odlican izbor, ovo govorim iz ugla nekoga ko je sa druge strane nisana. Cobra i Cmar su teski za igru ali svakako mozes da ih igras i yolo, uletis useres nekom game i ides dalje u sledeci game.

Sto se nemca td tice, upravo igram Udes 03 sa kojim on ima slicnosti, na nekim mapama to je horor za igrati.

Uzeo sam vec ranije Cobru, AE Phase, Char, Obj777 zato pitam sta dalje...
Koliko bese srebra treba da se bounty digne na sledeci nivo? 5 milki?

Uzeo sam vec ranije Cobru, AE Phase, Char, Obj777 zato pitam sta dalje...
Koliko bese srebra treba da se bounty digne na sledeci nivo? 5 milki?
Pa ti uzimaj sad redom, a i ne znam sta ce ti :D

Da ne propadnu tokeni, kad ih vec ima...

Sta mislite o ovom Gromu sto je na eventu sad? Vredi li hype-a?

Ako uspes da izgrindas besplatno, vredi, jer sta je dzabe i Bogu je drago :).
Ali kad vidim uslove za grind, to treba 12h dnevno (dobro) da se igra jer je kratak rok...

Sta mislite o ovom Gromu sto je na eventu sad? Vredi li hype-a?
Nema hajpa uopšte-CC većinom kažu da tenk nije vredan truda.

Ako si igrao poljske TD i ok su ti za igru-onda samo napred.

Ja sam izgrindao kilanu i onako, ništa posebno. Tougao koji ne može da snajpuje. Kilana barem ima 350 dmg na daljinu. Grom ima 200-zamisli puniš 15s za 150 dmg

Poslednja izmena:
Ako uspes da izgrindas besplatno, vredi, jer sta je dzabe i Bogu je drago :).
Ali kad vidim uslove za grind, to treba 12h dnevno (dobro) da se igra jer je kratak rok...
I to dobro da se raspadnes od igranja.. ocigledno je cilj da se uzme sto vise para :)

Nema hajpa uopšte-CC većinom kažu da tenk nije vredan truda.

Ako si igrao poljske TD i ok su ti za igru-onda samo napred.

Ja sam izgrindao kilanu i onako, ništa posebno. Tougao koji ne može da snajpuje. Kilana barem ima 350 dmg na daljinu. Grom ima 200-zamisli puniš 15s za 150 dmg
Kajzoo se bas i ne slaze sa CC...

Nerf sledi tek

Nema nerf na premium tenkovima.
Jos jedan tenk za yolo pajsere, nazalost u tom smeru ide igra...

Politički-nekorektno-slikovitim rečnikom, YOLO je bombaš samoubica, koji najčešće uopšte ne detonira svoju bombu, ali svejedno izgine.

You only leave once - u principu to su ti oni sto se zalete daju ti jedan shoot od 800 taman da ti zaseru celu partiju i umru. Ili ako igraju klipere daju ti jedan klip i umru ali to nije bitno, njima je bitno da su tebi usrali game. Takve mozes prepoznati po velikom broju odigranih partija i niskim rejtingom.

Kajzoo se bas i ne slaze sa CC...

Cherry picked što se kaže. Teško da može da se poredi sa BZ 176-kao što ga on poredi u videu. Niđe veze.

U rukama dobrih igrača će biti dobar. Ali ni za njih u svakoj partiji. Skoro sam igrao sa jednim koji je na Parizu napravio 4.5k sa Gromom. Protiv sedmica.

Ima već 118 partija sa njim(kad pre) i prosečnu štetu ispod 2000.

Nazad
Vrh Dno