Zavisi šta voliš da igraš. Po meni najviše zarađuju mediumi i to: Lansen C ubedljivo najviše, zatim STA 2, zatim T26E4 i T34-3... Sve su to tenkovi gde je granata jeftina, a brže puniš od heavy-a. Sa premium nalogom i busterom prave se ozbiljne pare
Ja sam uzeo Skorpion G. Prezadovoljan sam alfom i pen. Mana mu je camo. U vecini slucajeva, posle svakog ispaljenog hica, moras da se pomeris u neki zaklon. Camo je izuzetno los, radije biram da se krijem iza nekog kamena, iako je neki veliki zbun ispred mene, spotace me.Dajte mi predlog za premium tenk koji pravi najvise kesa, ako postoji takav
Imam Lowe, WZ 120, STVs1..
Skorpion nemacki je zlo, ali ga odavno nema. Ne znam da li ga nekad izbace u prodaju?Meni najvise pravi bz-176, al ok, on je broken a i nema da se kupi. Scorpion je ekstra jer mu AP granata ima visok pen kao i ShPTK-TV. Sad zavisi sta ti lezi.
Bio je pre dva meseca, oko 40eSkorpion nemacki je zlo, ali ga odavno nema. Ne znam da li ga nekad izbace u prodaju?
Nemački TD za tokene jedino ako imaš sve ostale tenkove-inače zaobiđi u širokom luku. Na papiru deluje kao bolja varijanta Ikea tenkova(strv linije) međutim iz nekog razloga ne radi i veoma je težak za igru.+1
Ja se pridružujem sa pitanjem šta uzeti za 28 tokena.
Pao mi za oko onaj pz 3... (td), ili onaj američki.
Ili opremu?
Kunze ili K91-PT za tokene? Imacu 12-15 tokena do kraja Battle Pass-a, ne znam da li da uzimam tenkove ili bounty opremu... Inace slabo vozim tier 9, jos grindam tier 8 (i ponegde 7).
Kunze ili K91-PT za tokene? Imacu 12-15 tokena do kraja Battle Pass-a, ne znam da li da uzimam tenkove ili bounty opremu... Inace slabo vozim tier 9, jos grindam tier 8 (i ponegde 7).
Opremu prvo a za ostatak gledas tenkove. Od opreme mozes uzeti samo jedan komad a to ti je 3 tokena.+1
Ja se pridružujem sa pitanjem šta uzeti za 28 tokena.
Pao mi za oko onaj pz 3... (td), ili onaj američki.
Ili opremu?
3 miliona od ostalih tenkova K91 i kunze panzer su dobri izboriUzeo sam vec ranije Cobru, AE Phase, Char, Obj777 zato pitam sta dalje...
Koliko bese srebra treba da se bounty digne na sledeci nivo? 5 milki?
Pa ti uzimaj sad redom, a i ne znam sta ce tiUzeo sam vec ranije Cobru, AE Phase, Char, Obj777 zato pitam sta dalje...
Koliko bese srebra treba da se bounty digne na sledeci nivo? 5 milki?
Nema hajpa uopšte-CC većinom kažu da tenk nije vredan truda.Sta mislite o ovom Gromu sto je na eventu sad? Vredi li hype-a?
I to dobro da se raspadnes od igranja.. ocigledno je cilj da se uzme sto vise paraAko uspes da izgrindas besplatno, vredi, jer sta je dzabe i Bogu je drago .
Ali kad vidim uslove za grind, to treba 12h dnevno (dobro) da se igra jer je kratak rok...
Kajzoo se bas i ne slaze sa CC...Nema hajpa uopšte-CC većinom kažu da tenk nije vredan truda.
Ako si igrao poljske TD i ok su ti za igru-onda samo napred.
Ja sam izgrindao kilanu i onako, ništa posebno. Tougao koji ne može da snajpuje. Kilana barem ima 350 dmg na daljinu. Grom ima 200-zamisli puniš 15s za 150 dmg
Sta je yolo?Nema nerf na premium tenkovima.
Jos jedan tenk za yolo pajsere, nazalost u tom smeru ide igra...
You only leave once - u principu to su ti oni sto se zalete daju ti jedan shoot od 800 taman da ti zaseru celu partiju i umru. Ili ako igraju klipere daju ti jedan klip i umru ali to nije bitno, njima je bitno da su tebi usrali game. Takve mozes prepoznati po velikom broju odigranih partija i niskim rejtingom.Sta je yolo?
Kajzoo se bas i ne slaze sa CC...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari