Šta je novo?

World of Tanks

Momcovi,ja sam samo prosledio link,wot neigram odavno

CODE: crocodilebp14

(eXtra misije)

Sta mislite o EU3 serveru, meni tamo deluju normalnije partije nego na prva dva servera?
Cesto mi se desi da partije potraju po 10+ minuta.

shot_045.jpgshot_046.jpg

Igrao sam na eu3, ponekad malo vise laguje,, a sto se timova tice kako kad... Nema pravila, jedan dan sam imao 80% pobeda i avg 3.7k dmg sa t9, sutradan 11 partija 3 pobede i avg dmg 3.4k...

Igrao sam na eu3, ponekad malo vise laguje,, a sto se timova tice kako kad... Nema pravila, jedan dan sam imao 80% pobeda i avg 3.7k dmg sa t9, sutradan 11 partija 3 pobede i avg dmg 3.4k...
Pa dobro, znaci da nije do tebe. Ti odradjujes svoj prosek a igra te rebalansira. :ROFLMAO:

MKpz 68 (P)

Mnogo volem ovaj tenk.

Znam, lako je ku**iti se u tier 6 partiji, ali opet...

Najgora stvar u poslednjih nekoliko godina koja se desila u WOT je spajanje EU i RU servera. Količina gluposti koja se dešava u igri je prevršila sve granice.

"Najgora" stvar u vezi WoT-a je činjenica da WG opasno zarađuje od igre, šta god da uradi sa istom i koje god "gluposti" da ubaci u igru.

Upravo to...

Kakva partija... Nisam ni skontao, ja se taman razigrao kad ono...

Prilozi

• shot_016.jpg
    shot_016.jpg
    1.6 MB · Pregleda: 82
to su te snowball effect... ja skoro imao 15:0 posle sigurno godinu dana (mada i ne igram nesto mnogo, ali to se pamti)

shot_004.jpg

Najgora stvar u poslednjih nekoliko godina koja se desila u WOT je spajanje EU i RU servera. Količina gluposti koja se dešava u igri je prevršila sve granice.
Mozda im opada broj igraca pa su zato spojili servere.

Nije mozda, vec jeste. Severno Americki samo isto je na kraju svog zivota.
WOT kolica odavno idu nizbrdo, iako lepo zaradjuju od loot boxova.

Nizbrdo idu, prema nekim analizama o aktivnosti igrača prosečno po godini, još od 2017.
No, kada je obrt novca u pitanju, nije baš tako. Te cifre zapravo uglavnom rastu. E sad, nemam pojma kakva je situacija sa čistim profitom...ali sasvim sigurno da u minusu nisu. Naprotiv. Verujem da i sa "kolicima nizbrdo" imaju sasvim solidan profit. Da li je u procentima dobar/očekivan/prema planu - to nemam pojma.

5 ipo minuta :)

ova je trajala malo duze pa je mogao i spor nesto da napravi :D

shot_002.jpg

Ja kolko znam nisu spojili servere nego su dozvolili igracima sa RU servera da prebace naloge na EU a tu govorimo u ogromnoj vecini o ukrajincima.
RU server i dalje postoji ali je pod drugom kompanijom u odnosu na WG.
Da ne ulazim u detalje ali je vrhunac licemerja bio kad su ugasili svoj izvorni studio u Minsku, digli sidro i prebacili sve u poljsku i na kipar, naravno od iz straha da bi mogli da padnu u nemilost zapada i izgube svoje pare. Odprilike u to vreme su otvarali kancelariju i kod nas jer je trebalo da neko zameni beloruse a poljaci i ostali nisu hteli da rade za kikiriki. Tada su presli na kapitalistici sistem poslovanja i prebacili prioritet sa igraca na prihod pa im je prihod na vrhuncu bio u prosloj godini 1.1 milijardi dolara. Toliko o propadanju kompanije... WG jaci nego ikad iako su izgubili masu igraca odvajanjem RU servera.

Rade na novoj igri Project CW koja je mesavina wot-a, fortnajta i CS stila da bi privukli nove igrace dok iz wot-a vade pare koliko god mogu.

Nisam igrao neko vreme pa malo igrao t5 da se vratim u formu ;)
Kakva krsina od tenkica to je cudo, znaci svaki techtree tenk je bolji od njega.

shot_047.jpg

Ja kolko znam nisu spojili servere nego su dozvolili igracima sa RU servera da prebace naloge na EU a tu govorimo u ogromnoj vecini o ukrajincima.
RU server i dalje postoji ali je pod drugom kompanijom u odnosu na WG.
Da ne ulazim u detalje ali je vrhunac licemerja bio kad su ugasili svoj izvorni studio u Minsku, digli sidro i prebacili sve u poljsku i na kipar, naravno od iz straha da bi mogli da padnu u nemilost zapada i izgube svoje pare. Odprilike u to vreme su otvarali kancelariju i kod nas jer je trebalo da neko zameni beloruse a poljaci i ostali nisu hteli da rade za kikiriki. Tada su presli na kapitalistici sistem poslovanja i prebacili prioritet sa igraca na prihod pa im je prihod na vrhuncu bio u prosloj godini 1.1 milijardi dolara. Toliko o propadanju kompanije... WG jaci nego ikad iako su izgubili masu igraca odvajanjem RU servera.
Занимљиво мишљење, само нису Пољска и Кипар већ Литванија. ;)

Занимљиво мишљење, само нису Пољска и Кипар већ Литванија. ;)
Nisam ispratio za Litvaniju ali sediste kompanije je na Kipru bilo i pre rata a kancelarije u Poljskoj i kod nas su otvorene odmah po gasenju studija u Minsku.
Secam se price kako su belorusima ponudili da predju da rade u Poljskoj ukoliko zele da ostanu u kompaniji.

Овај чланак је објављен хронолошки након пресељења World of Tanks тима из Минска у Литванију (Виљнус):
The new locations will become Wargaming’s 7th and 8th offices in Europe, joining Nicosia, Vilnius, Prague, Kyiv, Guildford, and Berlin, and will host up to 400 employees.
Тамо је највећи део екипе која ради на WoT.
Иначе, студио у Литванији је највећи Wargaming студио на свету. Други по величини је Београд.

Moguce, nisam to ispratio, vidim da litvanski studio postoji od polovine 2021.
Ovaj u Minsku su krenuli da zatvaraju 31og marta 2022., svakao je nekako Litvanija bila najlogicnija destinacija za beloruse, ipak im je najblize.
Kako su se samo bili us*ali kad je SerB javno podrzao SMO, ja mislim da su im svi dolari proleteli pred ocima. :ROFLMAO:

Vickers 3 tenk sa poslednjeg assemble shopa je stvarno vrlo pristojan tenk. Najslicniji leopardu pa i gameplay moze biti slican, jedino sto je malo sporiji pa na pocetku partije ne mozes stici na neke pozicije na vreme. Top ubitacno precizan, dpm stravican.
Evo koga ne mrzi moze da pogleda mozda moju najbolju partiju sa njim dosad, mozda nije najbolja po dmg ali sam imao osecaj da sam uspeo da uzvucem izgubljenu partiju.

shot_049.jpg

Ništa gluplje nego kad ljudi koriste čitove i to na kraju, kad ostane po par tenkova. Ispadnu glupi koliko je očigledno šta rade.

Pretumbali su skilove za posadu.

Jesu. Za divno čudo - sviđa mi se šta su napravili. Komletan dizajn mi deluje ok. Limit na 6 skilova, posle grindanje knjiga. Skilovi imaju smisla. Bar većina. Za svačiji ukus....i način igranja.

Nazad
Vrh Dno