Pa dobro, znaci da nije do tebe. Ti odradjujes svoj prosek a igra te rebalansira.Igrao sam na eu3, ponekad malo vise laguje,, a sto se timova tice kako kad... Nema pravila, jedan dan sam imao 80% pobeda i avg 3.7k dmg sa t9, sutradan 11 partija 3 pobede i avg dmg 3.4k...
Skalirali da ljudi vole da se kockaju i samo rokaj.Znaju svoje igrače. Jednostavno toliko gluposti im prolazi da su skontali da ne moraju mnogo da se trude oko bitnih stvari.
Mozda im opada broj igraca pa su zato spojili servere.Najgora stvar u poslednjih nekoliko godina koja se desila u WOT je spajanje EU i RU servera. Količina gluposti koja se dešava u igri je prevršila sve granice.
Nije mozda, vec jeste. Severno Americki samo isto je na kraju svog zivota.Mozda im opada broj igraca pa su zato spojili servere.
Nije mozda, vec jeste. Severno Americki samo isto je na kraju svog zivota.
WOT kolica odavno idu nizbrdo, iako lepo zaradjuju od loot boxova.
Partija trajala koliko? 4 5min valjda... Dobro je sto si stigao dmg da uradis, da si vozio nesto sporo ne bi ni stigao do akcijeto su te snowball effect... ja skoro imao 15:0 posle sigurno godinu dana (mada i ne igram nesto mnogo, ali to se pamti)
Pogledajte prilog 449288
Занимљиво мишљење, само нису Пољска и Кипар већ Литванија.Ja kolko znam nisu spojili servere nego su dozvolili igracima sa RU servera da prebace naloge na EU a tu govorimo u ogromnoj vecini o ukrajincima.
RU server i dalje postoji ali je pod drugom kompanijom u odnosu na WG.
Da ne ulazim u detalje ali je vrhunac licemerja bio kad su ugasili svoj izvorni studio u Minsku, digli sidro i prebacili sve u poljsku i na kipar, naravno od iz straha da bi mogli da padnu u nemilost zapada i izgube svoje pare. Odprilike u to vreme su otvarali kancelariju i kod nas jer je trebalo da neko zameni beloruse a poljaci i ostali nisu hteli da rade za kikiriki. Tada su presli na kapitalistici sistem poslovanja i prebacili prioritet sa igraca na prihod pa im je prihod na vrhuncu bio u prosloj godini 1.1 milijardi dolara. Toliko o propadanju kompanije... WG jaci nego ikad iako su izgubili masu igraca odvajanjem RU servera.
Nisam ispratio za Litvaniju ali sediste kompanije je na Kipru bilo i pre rata a kancelarije u Poljskoj i kod nas su otvorene odmah po gasenju studija u Minsku.Занимљиво мишљење, само нису Пољска и Кипар већ Литванија.![]()
Тамо је највећи део екипе која ради на WoT.The new locations will become Wargaming’s 7th and 8th offices in Europe, joining Nicosia, Vilnius, Prague, Kyiv, Guildford, and Berlin, and will host up to 400 employees.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari