Pa super je nego nesto sto najvise mrzim u igri jeste da pripremam tenk za borbu a sad moram to da radim na svim tenkovima...Jesu. Za divno čudo - sviđa mi se šta su napravili. Komletan dizajn mi deluje ok. Limit na 6 skilova, posle grindanje knjiga. Skilovi imaju smisla. Bar većina. Za svačiji ukus....i način igranja.
Pa super je nego nesto sto najvise mrzim u igri jeste da pripremam tenk za borbu a sad moram to da radim na svim tenkovima...
Nije tenk za tebeUzeh skoro STRV S1, ona fora sa ukopavanjem tj X tasterom mi opasno ide na zivce. Prodacu ga za pare, smece.
Vredi, vredi. To su mi najsladji killovi.Zna li neko da mi kaze koji je range shell-a? Da li samo viewing range ili mogu i van tog kruga pucati?
Ja se nekako secam od ranije da ne vredi da pucas van tog kruga.
Loading site please wait...
wiki.wargaming.net
tenk je ok ali je one trick pony i radi dok ti ne priđu blizu. Nemoj nida prodavati premium tenkove za silver, biće opet zamenapa zameni za nešto što misliš da ti je boljeUzeh skoro STRV S1, ona fora sa ukopavanjem tj X tasterom mi opasno ide na zivce. Prodacu ga za pare, smece.
Imam sve tenkove sa BP.Razmisljao sta za bondove i na kraju uzeh Obj 252U.
Iako ne igram sa HT, sa ovim sam se toliko razocarao, da sam posle nekoliko partija gledao da ga prodam. Kad ga ja vozim, buse me svi kao sir. Manje blokirane stete imam nego sa Type 61, koji je papirnati tenk. Proba sin, kaze, ne znas da igras. Izbusili ga kao svajcarski sir. 7, 8 tir, amx lajt tenkovi, svi resetaju i to bez zlata. KV4 me urnisao u kupolu, bez zlata.
Nikako mi ne lezi taj tenak.
Sta uzeti za tokene. Char i AE fazu imam. Imam 20 komada, znaci nesto u tom opsegu. Dal TT, dal 777, dal nesto trece. Svi po recenzijama deluju smecasto.
Ne bih se složio da je Char Batchat za sirotinju. Ima top koji je, izuzev interclip-a od 4 sec, bolji od BC-ovog. Precizniji, bolji pen i brže granate. U suštini se drugačije igra od BCa. Više je za snajp, dok je BC više za blisku ili borbu sa neke srednje udaljenosti.Ja imam dok sam igrao WOT, imao sam 777, char 4 i kunze panzera.
777 je zabavan jer je niskog profila i ima oklop koji može da troluje lepo i da se sakrivaš iza niskih zaklona. Potrebno je da vidiš gde je oklop slav i da igraš u skladu sa tim. Top je klasično ruski lepo šamara i nije preterano precizan zahteva bližu borbu.
Char 4 je batšat za sirotinju, ima dugačak reload ali je pokretan i lep je top i super je za kraj partije ili da kao podrška prazniš šaržer na tenkove koji nisu okupirani tobom.
Kunze panzer je ok ako ti treba tenk da treniraš nemačku medijum posadu. Generalno ok tenk ali iz ove perspektive bi uzeo AE1 (iako imam patriota za treniranje američke posade).
Vise sam mislio ne moras da ga platis a slican je tenk, doduse odsustvo tog interclik reloada jeste velika razlika i menja stil igre to si svakako u pravuNe bih se složio da je Char Batchat za sirotinju. Ima top koji je, izuzev interclip-a od 4 sec, bolji od BC-ovog. Precizniji, bolji pen i brže granate. U suštini se drugačije igra od BCa. Više je za snajp, dok je BC više za blisku ili borbu sa neke srednje udaljenosti.
kako ti to WG zacrta i na osnovu kojih parametara?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari