War10ck_97
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.01.2018
- Poena
- 185
Kolko pare te izaso?@nidzesi
Ili je los primerak ili je fejk - porucen od Lexar Global Storage Store
Vec sam napisao - testiran na 2 kompa , USB 2.0 / USB 3.0 , FAT32/exFAT/NTFS
Kolko pare te izaso?@nidzesi
Ili je los primerak ili je fejk - porucen od Lexar Global Storage Store
Vec sam napisao - testiran na 2 kompa , USB 2.0 / USB 3.0 , FAT32/exFAT/NTFS
Malo je off topic ali ajde da odgovorim.Zasto bi punio jednu po jednu celiju kad moze sve 4 odjednom?
Ta njena elektronika je BMS, naravno da ne pusta direktno 5V na bateriju...
Ovako nesto mi je ranije iskakalo za oko 20ak $ (pre ludila sa cenama), sa sadasnjom postarinom se ne isplati u odnosu na staru cenu.
Racunam da zavrsava posao za neke standardne namene - nakit, metalne sitnice itd. Ima i grejac koliko vidim, mada se malo mutavo pominje u tekstu.
![]()
Portable Ultrasonic Cleaner Jewelry Parts Glasses Denture Teeth Circuit Board Watch Washing Machine Tub Dual Frequency Vibration - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Evo u mom postu, rezultati koliko sam ja izvlačio sa tim fleshom, plastikaner jeste ali meni se ok pokazao, nije mi kočio u transferu niti mi je pravio probleme na više računara kada sam ga priključivao, a i brzine su vrlo dobre. Možda je to neki samo lošiji primerakPreuzeo ga juče sa paketomata, fleš je relativno brz po meni, testovi u prilogu, realna neka najjača brzina u pisanju je 35mb ovih. Ja sam zadovoljan sa fleshom, jedino što je plastično kućište i vrlo je lagan
Nadovezao se na drugog clana koji je trazio punjac za pakovanje od 4 baterije pa sam mislio da je isti slucaj. Ako je jedna a ima mesta moze da proba sa 1S2P, 1S3P da poveca autonomiju, onda moze to sto vec ima u bateriji, ono sto si ti predlozio ili ovo https://www.aliexpress.com/item/33025760150.htmlMalo je off topic ali ajde da odgovorim.
Autić je originalno došao sa jednom 14500 baterijom što je 4,2V max, na slikama se vidi da možda ima mesta za 4 kom 14500 ćelije ali to je nepraktično rešenje, predložio si da stavi 4 kom 18650 u 4S konfiguraciji što je 16,8V max, hmmm
- da li bi autić sa takvom baterijom, kada bi i bilo mesta za istu, išao 4 puta brže ili
- bi beli dim napustio chat u roku od 0 sekundi
Elektronika na bateriji se zove BMS ali baš i ne radi posao tako pouzdano da bi se zvala BMS a "pušta 5V na bateriju" se odnosilo na kablić koji se vodi kao "punjač".
Bilo bi interesantno videti graf punjenja te baterije i na koliko V taj tzv. BMS prekine otkači input!
Jesi li probao Coins>Discount finder>pretraga "hoco eq2"?Znači do mene je, e do m...
Ako se nekome rizikuje, ~22$ za 512GB
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $41.58 | Cusu SSD M2 512gb SSD 1tb Hard Drive SSD NVMe 256gb 2tb M.2 2280 PCIe3.0 Solid State Disk for Laptop PC
![]()
Cusu SSD M2 512gb SSD 1tb Hard Drive SSD NVMe 256gb 2tb M.2 2280 PCIe3.0 Solid State Disk for Laptop PC - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Koji je code za baseus, samo sam 20% dobio?Pogledajte prilog 457106
@filipos
Mislim da trenutno nema nista interesanntno ispod 30$ za 512GB
Ako neko zna za neku povoljnu ponudu neka javi![]()
Javi kako si prosao kad stigneKoliko vidim komentari su dobri.... Add to cart![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari