Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Idealna velicina. Razmisljao sam da predjem na pro max, ali ako se ispostavi da ce biti ovako nema potrebe za njim, osim ako bude velike razlike u specifikacijama.
Idealna velicina. Razmisljao sam da predjem na pro max, ali ako se ispostavi da ce biti ovako nema potrebe za njim, osim ako bude velike razlike u specifikacijama.
Ja koristim bez i ispao je bar 50puta ali se nije slomio jer imam AC+. Razmatram da pređem sa 14 pro na 16 običan ako ubace 120hz. Drugar koristi običan 12 i kad ga uzmem u ruku toliko je lagan u odnosu na 14 pro da je milina koristiti ga. A ovako na oko radi jednako brzosvaka cast vama sto mozete bez maske bez zezanja, nije mi toliko da se ne ‘podere’ nego sto jednostavno klizi iz ruke
Da, na to sam mislio. Nema sanse da bude ove godine.Bilo je više nezvaničnih informacija, 120Hz na vanila modelima tek od iP17.
Meni dbrand radi posao, pa mi ne klizi, a ovako klizi baš, jer je matiran iza.svaka cast vama sto mozete bez maske bez zezanja, nije mi toliko da se ne ‘podere’ nego sto jednostavno klizi iz ruke
Odradis tamo trade in i kutiju bacis, nemoj da nosis. Telefon nakon toga u dzep i niko nece nista da te pita.Pozdrav ljudi.
Iskrsao mi je sluzbeni put u Ostin, Teksas na nedelju dana sredinom oktobra.
Zanima me vase misljenje za kupovinu 16 pro tamo.
Imam 14 pro, u februaru ce mu 2 godine.
Da li odraditi tamo trade in ili kupiti 16 pro bez trade in, a 14 pro prodam ovde?
Da li telefon koji budem kupio tamo radi na nase mreze?
Kako u USA oni gledaju na trade in s obzirom da telefon nije kupljen od autorizovanog apple prodavca nego na kp ili po mobilnim prodavnicama, da li to moze biti problem?
I poslednje sto se tice carine, ako odradim tamo trade in i uzmem 16 pro , da li mogu imati sa carinom problema?
Telefon radi ovde, moze trade in ali ces dobiti manje para nego na KP.Pozdrav ljudi.
Iskrsao mi je sluzbeni put u Ostin, Teksas na nedelju dana sredinom oktobra.
Zanima me vase misljenje za kupovinu 16 pro tamo.
Imam 14 pro, u februaru ce mu 2 godine.
Da li odraditi tamo trade in ili kupiti 16 pro bez trade in, a 14 pro prodam ovde?
Da li telefon koji budem kupio tamo radi na nase mreze?
Kako u USA oni gledaju na trade in s obzirom da telefon nije kupljen od autorizovanog apple prodavca nego na kp ili po mobilnim prodavnicama, da li to moze biti problem?
I poslednje sto se tice carine, ako odradim tamo trade in i uzmem 16 pro , da li mogu imati sa carinom problema?
Ja sam ga ovde porucila u pretprodaji,a dobila sredinom novembra. A neki su cekali i duze…ja sam 14 pro max uzeo bukvalno 2 nedelje posle pustanja u prodaju, doduse u kanadi..
Koliko sam ja shvatio, neke ključne AI funkcije neće biti dostupne korisnicima koji su na App storovima zemalja EU.Biće dostupne u EU. Biće dostupne svuda, samo siri mora da je na engleskom jeziku.
Bude ga vec prvog dana od pocetka prodaje, ali ne verujem da ce ti se cene dopasti.Ne sećam se kako je bilo prošle godine, kad se pojavio IP15 pro na KP ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari