Šta je novo?

iPhone 14

Ipak ostadoh na 14 do daljnjeg, ode 15 ica supruzi. Zaista sam se trudio da ne vidim 60hz ali nema sanse, bas je mucenje bar meni . Takodje zvuk sagovornika nije na tom nivou kao pro, zagreva se daleko vise od 14 pro tako da pro je pro, a 15 je svakako izuzetan uredjaj.

mora da je bio pakao kada je 60Hz bilo max.
zamisli da moras da trosis pare na 240Hz monitore ili vise jer je 120 mucenje. ako 120 radi posao, oci su zadovoljne, novcanik zadovoljan.

znam, ima vec sada 360, 480Hz monitora. skupo jeste. samo je dobro sto na 120 nije mucenje, to sam prokomentarisao. zamisli da jeste i da moras da koristis 240Hz monitor, da ne smeta ocima.

znam, ima vec sada 360, 480Hz monitora. skupo jeste. samo je dobro sto na 120 nije mucenje, to sam prokomentarisao. zamisli da jeste i da moras da koristis 240Hz monitor, da ne smeta ocima.
A najveća fora je što je i 90 Hz skroz u redu. Honor ima i tu opciju, da zaključa na 60,90 ili 120 Hz (ili da radi dinamički, sto dosta loše radi). Ali teško bi se prodao 16 Pro ako 16 radi sa 90 Hz i ima istu glavnu kameru.

^ što ne bi smeo. Mnogo ljudi koristi samsung punjač za apple telefone

^ ne može da je ošteti jer kontrolu punjenja radi telefon. Tako da će max biti 20w, kolega @Djilkosh_Ns puni sa samsung koliko znam.

Evo sad ce četvrta godina kako sa njim punim. Samo da se ne puni kablom kupljenim kod nas nekim no name. Anker ili baseus za apple godinama koristim nula problema i nula oštećenja. Takodje i anker wireless stand punjač nema problema. Telefon ako je pravljen da povuče 20w onda će on toliko da vuče stavio ti 20w ili 50 ili 150, on vuče 20w pa vuče.

Ja imam srpski koji mi je primarni na telefonu, kao i američki (AC+), turski (razne pretplate) i indijski (koji mi je prijavljen na telefonu pod "Media and Purchases" i na njemu mi je Apple One pretplata).

Jedno pitanje,vezano za kameru.U pitanju je Iphone 14 Pro Max, iOS 17.6.1...
Da li je moguće poboljšati kvalitet fotografija,tj. da li je bolje staviti ovaj Heif ili Most compatible u opcijama kamere posto je to jedino podesavanje za fotografije koje ja vidim?I da li na x3 automatski prebacuje na telephoto kameru?Ovo je preloše ako je x3 telephoto...

Ja imam srpski koji mi je primarni na telefonu, kao i američki (AC+), turski (razne pretplate) i indijski (koji mi je prijavljen na telefonu pod "Media and Purchases" i na njemu mi je Apple One pretplata).
Izvini može pojasnjenje za ovo Media and Purchases. Ja imam isti raspon naloga kao i ti, ali ne znam kako ovo da podesim. Verujem da ti recimo Apple Music ide preko indijskog naloga.

Izvini može pojasnjenje za ovo Media and Purchases. Ja imam isti raspon naloga kao i ti, ali ne znam kako ovo da podesim. Verujem da ti recimo Apple Music ide preko indijskog naloga.
Samo odeš u Settings, dodirneš u vrhu primarni nalog koji je prijavljen na telefonu, onda imaš opciju "Media and Purchases", tu se prijaviš na nalog na kojem su ti pretplate. Konkretno, u mom slučaju, tu mi je prijavljen indijski Apple ID na kojem plaćam Apple One i sve usluge u okviru Apple One su mi dostupne na telefonu, iako mi je primarni nalog srpski. To će učiniti da se i App Store prebaci na zemlju tog sekundarnog naloga koji prijaviš, ali meni to ne predstavlja nikakav problem. Uvek možeš da prijaviš tu koji god nalog ti zatreba, instaliraš šta ti treba i vratiš.

Jedno pitanje,vezano za kameru.U pitanju je Iphone 14 Pro Max, iOS 17.6.1...
Da li je moguće poboljšati kvalitet fotografija,tj. da li je bolje staviti ovaj Heif ili Most compatible u opcijama kamere posto je to jedino podesavanje za fotografije koje ja vidim?I da li na x3 automatski prebacuje na telephoto kameru?Ovo je preloše ako je x3 telephotopo
Heif po meni, manje mesta zauzima vise boja prikazuje. Imas ti tu da stavis i da ti kamere slikaju u punoj 48mpx rezoluciji, pa imas i to isto ali u Raw-u da slika ( kontam da te to ne zanima ) . Opticki ti je do 2x, sve preko toga je digitalni.

Svaki update treba uraditi. Ako ništa bar zbog sigurnosti.

Slobodno uradi abdejt. Takve price ili vesti ce uvek biti, najvise zbog "klikova".

Po internetu pišu i da treba skakati sa mosta.

zasto bi onda verovao sta mi pisemo?

Nazad
Vrh Dno