Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Nisam Aca, vec Aleksandra.

Poruku su uredno poslali u 8 jutros da u toku dana ocekujem paket.
Kada sam pozvala broj telefona iz poruke, jer sam videla kombi u 16h u ulici, receno mi je da posle 18h mogu po paket u posti ili sutra.

Nije problem da se ode, problem je sto nas prave budalama, u najavi.

Iste poruke sam i ja dobijao i jutros mi stigne da je paket u pošti. Pisali smo o tome u temi "Praćenje pošiljki". Ovde pratimo artikle i ponude sa platforme.

Može li mi neko pojasniti šta znači i čemu služi ovaj paket kupona za dobrodošlicu i prvu kupovinu dobijen preko spiner točka?

Kako se to može upotrebiti?

Prilozi

• KUPON.jpeg
    KUPON.jpeg
    85 KB · Pregleda: 69
Može li mi neko pojasniti šta znači i čemu služi ovaj paket kupona za dobrodošlicu i prvu kupovinu dobijen preko spiner točka?

Kako se to može upotrebiti?
navlakuša ukratko

Sta znam, ja sam uzeo dron onaj za 450 dinara zbog toga, cekam da stigne ovih dana.

Da li je neko iskoristio onu "ponudu" za besplatna 2,3 proizvoda uz minimalnu kupovinu od 4800rsd? Meni stalno iskace reklama i bas sam uzeo da vidim sta je to, al nisam jos naručio.
Caka je da se bira sa ogranicenog spiska, bez mogucnosti pretrage i da su proizvodi malo skuplji nego inace, tako da nisam siguran koliko se stvarno isplati...

Da li je neko iskoristio onu "ponudu" za besplatna 2,3 proizvoda uz minimalnu kupovinu od 4800rsd? Meni stalno iskace reklama i bas sam uzeo da vidim sta je to, al nisam jos naručio.
Caka je da se bira sa ogranicenog spiska, bez mogucnosti pretrage i da su proizvodi malo skuplji nego inace, tako da nisam siguran koliko se stvarno isplati...
To je dobra stvar ako možeš da nađeš na tom spisku još stvari koje si stvarno hteo da kupiš a ukupno su bile oko 4 800 din.

Sinoć sam to gledao i meni je tražio 4 300 din, zavisi šta odabereš za ta dva besplatna proizvoda. Na spisku sam mogao da nađem još oko 2 000 din vrednosti stvari koje bih inače i kupio, a ostalo bi bilo na silu pa sam zato odustao. Za tih "forsiranih" 2 300 din razlike bih mogao skoro regularno da kupim ta dva besplatna proizvoda.

U principu jeste navlakuša, ali najviše zato što oni znaju šta ti tačno treba pa ti daju ponuđeno nešto slično tome ali ne baš i to što si hteo.
Time bi ti ostalo da kupiš ono što si ranije i hteo, a sada da te "navuku" da potrošiš nešto dodatno. Pritom, stvarno dobiješ ta dva proizvoda za džabe.

Ima taj i pro i bas se razmisljam sta da uzmem i ja...

App nije za poređenje sa AliExpress.

Ne znam da li sam nešto propustio, vrteo sam neki krug i kao dobio 27000 za naredne kupovine, ali da u roku od 8min obavim 2 kupovine, dok sam se ja snašao, vreme je vrv isteklo, jer mi više nije iskakalo.

Kliknes lepo na upitnik i vidis sta je u pitanju. To navodno dobijas kao popuste kroz seriju kupona. I svaki kupon vazi za neku minimalnu kupovinu. Tipa, prvi otkljucavas za kupovinu preko 5k, svaki sledeci malo manja cifra koju moras da potrosis...i na kraju kad se bas dobro istrosis dobijas 500din bezuslovno.

Jesam ja, ali ne mogu znati da li je išta pomoglo.

Neke nove informacije koje sam dobio danas u pošti; transfera je zabranila upotrebu paketomata, tako da sada sve pošiljke idu na dostavu iako su preusmjerene na paketomat. Takođe, poštar mora 2 puta pokušati dostavu prije nego što se pošiljka može preuzeti u pošti.

Da vidimo i to cudo.
Pretpostavicu da je to posledica zalbi Temu podrsci.

Moja greška za Erste, pogledao sam nije ista cifra utripovah :D OTP i Rajf su iste cifre i na Temu-u i na mBankingu (proknjižene transakcije)
Da, za ERSTE nije definitivno.
Nekoliko pošiljki, prebacio cifre u Excell, primenio matematiku i dobio ono što i piše u opisu transakcije, primenjuju kurs kurs 119.xxx a menja se po danima.
Primer:
TEMU=5255 rsd / 117 (srednji kurs evra)= 44.91
ERSTE=5376 rsd / 44.91 = njihov kurs evra: 119.7

no međutim, koristite opciju Price adjustment na orderu koji je prošao. Imate rok mesec dana da to uradite, od dana kupovine.
Vraćaju novac na vaš nalog ako je nešto od toga pojevtinilo u međuvremenu pa se tako može izvaditi šteta:).

Poslednja izmena:
no međutim, koristite opciju Price adjustment na orderu koji je prošao. Imate rok mesec dana da to uradite, od dana kupovine.
Vraćaju novac na vaš nalog ako je nešto od toga pojevtinilo u međuvremenu pa se tako može izvaditi šteta:).

Da li postoji pravi trenutak da se podnese zahtev za povracaj novca?
Vidim da mi se svakog dana po malo povecava iznos i da pojeftinjuju proizvodi. Moze da se desi da se vrate cene i ako nisam na vreme povukao, propada mi?

Hvala, to nisam znao, mislio sam ako sad povucem sto imam da onda nemam prava vise do kraja.
Takodje nemam opciju da povucem kao kredit, nego mi trazi na karticu da vracam.
1724959829750.png
Jel postoji sansa to da ispravim? Kontaktirao sam podrsku kazu da je do banke i da promenim karticu.

Vratilo mi 130 dinara na ~7000 din vrednosti 3 pošiljke 🫡
Toliko je pojevtinilo u trenutku zahteva, bad luck:cry:.
Meni vratio 480 rsd na orderu od 5225 rsd.
Na drugom orderu 0 rsd, inače zadržali su pravo da to tumače po svom nahođenju.

Temu reserves the right to the final interpretation of our price adjustment policy, the right to modify the terms of this Policy at any time, and the right to deny any price adjustment at our sole discretion.

Kakvih crnih 2 pokušaja dostave, samo poslali poruku na Viber da me čeka u pošti paket (i to u pogrešnoj).
Neću da idem, neka vrate Kinezima.
Temu podrška kaže da nemaju opciju da kontaktiraju naše idiote, niti da prebace u drugu poštu paket.
Podneo sam reklamaciju Pošti, javiću šta kažu, svakako neću ići po paket.

Mislim da je to novost i da je krenulo od juče da se primjenjuje. Ne znam da li se odnosi na sve pošte, ali mi ima smisla da je za sve isto. Drug je prekjuče preusmjerio na paketomat, a ipak su mu juče dostavili na adresu. Ja juče preusmjerio na paketomat, danas pokušali dostavu na adresu.

Da li se neko susreo sa ovim problemom kao moj drugar? Imam do sada sigurno 15tak temu posiljki i nikada nisam dobio obavestenje da posiljku nije moguce obaviti

Poslednja izmena od urednika:
Nije mi se desilo a imam sigurno preko 15 porudzbina.
Usput, savetujem ti da uklonis svoje licne podatke sa slike ipak je ovo internet 😃

Ja sad čekam neku porudžbinu od 6600din. Dva besplatna artikla i još dva plaćena. Šaljem utiske jasnije.1724992724728.png

E ovaj, ili na tu temu, ocedjivac sudova me bas zanima kakav je...najvise da li se skida crna boja. Pitam iz razloga sto sam sa AE narucila rucicu tusa i crevo u crnoj boji ali sa creva se na par mesta ogulila boja (ok, platila sam ga 1$).
I zanima me, mada vidim na forumu da su uglavnom decaci 😁, da li je neko porucivao mop za brisanje podova...sa kantom, bez kante, ravan, cupav...i ima nekakva iskustva kakvi su?

App nije za poređenje sa AliExpress.

Ne znam da li sam nešto propustio, vrteo sam neki krug i kao dobio 27000 za naredne kupovine, ali da u roku od 8min obavim 2 kupovine, dok sam se ja snašao, vreme je vrv isteklo, jer mi više nije iskakalo.
Ja sam probao to. Da bi dobio kupone u vrednosti “mislim ds je bilo 21000”, moras da kupis dve stvari u roku od 9 minuta. Te dve stvari ne moraju da prelaze 1700din, moja porudzbina je bila 900 din. Nakon porudzbine, dobiju se razliciti kuponi od 500 do 4000-5000 u zavisnosti od vrednosti korpe. Svi kuponi su odma dostupni i ne mora od najveceg ka najmanjem. Ja sam iskoristio kupon 1600 off na kupovinu preko 4000 (mislim da je takav kupon bio).

Edit:
Da dodam, za ovu kupovinu u roku od 9 min, dostupne su samo odredjene stvari. Uglavnom su to bile stvari koje sam vec gledao/pretrazivao.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno