ako to ne zakuca karijeru bakija anđelkovića i pošta srbije ništa nećeGospodo sklanjajte novčanike od žena/devojka videh info da i SHEIN stiže u Srbiju😂
Хвала, сваки дан нешто ново научим.![]()
Пронађите ПАК
Пошта Србије је највећи инфраструктурни и логистички пословни систем у земљи који покрива целокупну територију Републике Србије.www.posta.rs
Ukucaj ovde svoju adresu i odaberi opštinu i izaćiće ti adresa dostavne pošte odnosno poštanski broj koji da staviš.
Treba obratiti pažnju i ne stavljati uopštene poštanske brojeve za gradove jer su počeli da vraćaju pakete zbog toga.
Imaš opciju refund/return, pa tu isprati proces.Meni u prvoj porudzbini stigao paket od 4 solarne lampe, od kojih jedna ne radi, a postavljena kao i ostale 3 i punila se istovetno. Kako reklamirati?
onda povecas plate, ili zatvoris firmu neka taj posao radi neko ko je sposoban. niko ih nije terao da potpisuju ugovore.
Tako je juce ili bese prekljuce sad bilo, za paketomat a onda zvao kurir i izvinjava se ako mogu da dodjem po paket jer nit oni mogu da donesu u skorije vreme nit mogu u paketomat da ga stave jer je prepun.danas sam dobio poruku da mi danas stiže pošiljka...malopre stiže nova poruka da pošiljku mogu podići u pošti do 3. septembra...izgleda da će ovo biti novi način rada, ne znam samo da li se skroz odustalo od kurira ili samo delimično...
što se mene tiče ovo nije idealno, ali izgleda da bolje ne može...čak mi je i ovo bolje od jurnjave/čekanja kurira, zbrke sa paketomatima i tako dalje...sad, verovatno će biti veliki redovi u poštama![]()
danas sam dobio poruku da mi danas stiže pošiljka...malopre stiže nova poruka da pošiljku mogu podići u pošti do 3. septembra...izgleda da će ovo biti novi način rada, ne znam samo da li se skroz odustalo od kurira ili samo delimično...
što se mene tiče ovo nije idealno, ali izgleda da bolje ne može...čak mi je i ovo bolje od jurnjave/čekanja kurira, zbrke sa paketomatima i tako dalje...sad, verovatno će biti veliki redovi u poštama![]()
Nisam Aca, vec Aleksandra.Pitanje je koliko tura može tokom dana da odradi, koliko je sati bilo kad je Aca faca video kombi, ako je bilo 10h možda i može da se vrati, natovari a ako je bilo 15h ko zna koliko mu je paketa ostalo itd. itd. Verovatno bi došao na red sutra a sutra već stiže nova tura pošiljki pa su ga pozvali ako može da dođe.
Sve u svemu jasno je da će "sistem" uskoro da pukne kao petarda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari