dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Sumnjam
Provizije i kurs mozeš da pogledaš na početnoj strani UniStream-a (https://unistream.ru/en/) odabirom zemlje u koju se šalje novac i unosom svote novca koji se šalje u izabranu zemlju.Znaci sa obicne Intesine Visa kartice mogu da posaljem preko ovog sajta? To je odlicno. Znas li kolike su provizije?
Koliko ste čekali da vam stigne odgovor? Ja poslao pre 4 dana i još ništa...Ne mejl, nego inbox Moja mBanka ili ROL (pisamce u gornjem desnom uglu)
Ja sam po starom otišao do savetnice i ona mi je to namestila za nepuna dva minuta. Možda su vezane bez povratnog odgovora (Kartice/Visa pa pri dnu Povezani računi).Koliko ste čekali da vam stigne odgovor? Ja poslao pre 4 dana i još ništa...
Par sati, vidi ovo iz prethodnog komentara.Koliko ste čekali da vam stigne odgovor? Ja poslao pre 4 dana i još ništa...
Koji tacno limit i na koliko? Preko 300.000 (+150.000) nisam uspeo a cesto zovem da povecamJel uspeo neko skoro trajno da digne limite? Pre svega za mbank plaćanje? U prošlosti sam dva puta pokušavao i oba puta su tvrdili da može samo privremeno na par dana.
Može da je otkaže. To je Visa kartica drugog tipa iRačuna sa godišnjom članarinom, gde je išla Visa Digital kao besplatna.Da li može da ugasi visa karticu kako ne bi plaćao održavanje jer mu ne treba ni za šta drugo osim za podizanje novca?
Više ne. Uputstvo pročitaj naniže na linku, da ne copy/paste-ujem, predugo je.i da li mora i dalje u poslovnicu da se spoji dinarski i devizni iračun za 1 karticu?
Moguce da je zastarelo, sad vidim da je iz 2022...Izvod koliko znam šalju samo mejlom, a što se tiče aplikacije, u ROL kreiraš token, autorizuješ ga na uređaju i imaš pravo na dva tokena koji mogu da se recikliraju.
Hvala ti puno@Bojdza99 pin je isti, ali nisi izvršio podizanje sa bankomata ili plaćanje na pos terminalu umetanjem čipa. Takođe, potrebno je i da je prethodno aktiviraš u Moja mBanka ili ROL. Promena pina na bankomatu je besplatna i to se takođe vodi kao transakcija, što će ti otvoriti internet kanal i omogućiti dodavanje u RaiPay.
Juce ih pitao,juce mi odgo
Sto li se prave blesavi,to ce biti posle nove godine.Juce ih pitao,juce mi odgovorili.
Koliko dugo im treba da povežu račune sa karticom?! Nije ništa hitno, ali ako im treba ~5 dana, možda bolje da skoknem do ekspoziture...Više ne. Uputstvo pročitaj naniže na linku, da ne copy/paste-ujem, predugo je.
![]()
Pastelink.net - Publish Hyperlinks
Pastelink.net - Anonymously publish text with hyperlinks enabled.pastelink.net
Kao što si video na prethodnoj strani, nekom su povezali kroz par sati, ti eto i dalje čekaš. Do sad su isto za preporuke plaćali prošlog i preprošlog ponedeljka, ali od prošlog utorka pa nadalje što je prijavljeno se i dalje čeka, tako da ni ja ne znam na čemu sam, a imam potvrđeno za dvoje.Koliko dugo im treba da povežu račune sa karticom?! Nije ništa hitno, ali ako im treba ~5 dana, možda bolje da skoknem do ekspoziture...![]()
Kod Intese se pozivom može podići limit na 24h, za trajno povećanje limita potrebno je otići do savetnika.Da, taj preko 300 hiljada, uvek podignu samo privremeno, a hoću trajno.
Za aktivaciju mbank, meni se pre jedno mesec dana slično desilo. Samo neće da se loguje, izbaci neki error. Znao call centar, prošao kroz reaktivaciju, ali je poslat kod radio bez problema.
Čekovi nisu dostupni i u tom slučaju je neminovan prelazak makar na Platni račun sa osnovnim uslugama, gde je i godišnja članarina za Visa karticu 1000 dinara. Kreditne su zasebni proizvodi i koštaju prema tarifama, mada je najlakše dobiti preko partnerske (prim. aut. tehno radnje) tzv. MasterCard WEB koja se izdaje kao virtuelna i nakon 3 plaćene rate šalju poštom fizičku koja menja digitalnu. Nije mi poznato da li je u početku moguće dodati u RaiPay/ApplePay.Da li iRacuni (dinarski i devizni) imaju neka ograničenja u odnosu na korišćenje u zemlji i inostranstvu, neka usluga banke da se ne može koristiti, ili bilo šta zbog čega bi otvaranje nekog drugog paketa dalo neku znatnu prednost?
Fora je da se dokumentacija ne čuva fizički, a to predstavlja trošak za banku i kartice se šalju poštom, te zato je iRačun za fizička lica besplatan (za pravna lica i preduzetnike prvih godinu dana, jer se kartice zahtevaju i uručuju u ekspozituri, a određene procedure i dalje zahtevaju papirologiju). Kada je Premium u pitanju, jedino se Visa Gold kao dodatna ne plaća, ali kao osnovna i sve ostale osnovne izuzev Dine se naplaćuju prema cenovniku.Osnovni paket je 150 din/mesečno, Premium 1000 din/mesečno, između su ovi Može računi, a ovi iRacuni su bez odrzavanja. Koja je fora i što bih npr uzeo Premium? (mada imam platu da bude bez održavanja, ali svakako koliko sam čuo plaćaju se kartice, gde je Platinum 1200din/ mesečno???)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari