28.08.2024 12:xx | RSBEGC | Отпремa | |
28.08.2024 12:xx | 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА | Приспелa | |
23.08.2024 14:xx | HU-HU1005 | Пријем |
Pa nije meni problem da li sam čekao 10 ili 60 sekundi, poenta je da im se sistem raspao jer su kurirskoj službi uvalili sve pošiljke sa praćenjem, toliko da i interne pošiljke kasne, što nikad ranije nije bio slučaj. Trenutno imamo situaciju da iz Kine stižu paketi za 2 nedelje, i onda se čeka još 10 dana da iz lokalne pošte dođe do mene što je apsurdno. Pošiljke sa praćenjem su uvek stizale za jedan, max 2 dana nakon što sa gpc stignu u lokalnu poštu. Ove bez praćenja kasne još više, ali to za sada pošta hendluje preko paketomata i to je ok, samo što i to kasni sačuvaj bože. Kažem, službenica mi je bacila paket kao da sam poslednje vnogo, što sve govori. Mislim, da obzirom na okolnosti i razvoj situacije, neće biti bolje već gore, jer pošta mora da poveća i ovako nategnute kapacitete da ispoštuje sve, a ne zarađuje više. Verovatno je sve spalo na ljude koji tu rade, svi znamo pod kojim uslovima, što će se verovatno krajnjim korisnicima tj. nama obiti o glavu, u vidu ogromnog kašnjenja ili čak ne isporučivanja paketa, što će opet generisati veliki broj dispute-a, a svi znamo čemu to vodi. Daj bože da grešim.@psaras
Prosto je nemoguce shvatiti taj nivo debilizma
Da li je moguce da neko svaki dan , na svakih par minuta pretura gomilu
trazeci paketic ?
Dovoljno je kada skeniraju posiljke i unose u sistem da pored imena
upisu i interni broj koji napisu i na paketu.
Poredjaju po redu 1000 posiljki i svaku mogu da pronadju za 10 sekundi![]()
Kod mene u pošti (Karaburma) tako i rade. Svaka pošiljka, barem registrovana, ima 4-cifreni rukom ispisan broj koji vide u sistemu i traže ih po tome. Pretpostavljam da su tako složene u magacinu.@psaras
trazeci paketic ?
Poredjaju po redu 1000 posiljki i svaku mogu da pronadju za 10 sekundi
@aw snap
Imam istu situaciju, pa i goru s obzirom da je moja posiljka pustena pre 20 dana sa carine, isto NS.Da li se ovo još nekom dešava? Ovo je sumanuto.
Skoro 10 dana nakon puštanja sa carine, paketi još uvek stoje u GPC-u.
(Poslednji status je bio prispela u 21138, ali je imao zvezdicu, pa je naknadno nestao, ali znam da je pušteno sa carine.)
Tako je, pošta je u Kraljice Marije na Paliluli, ali pokriva i ulice na Zvezdari (preko puta Ruzveltove), ja sam konkretno u Svetog Nikole (bivša Baje Sekulića), nijedan paket do sada nije zalutao ili se vratio (osim ovih sa Temua što se seljakaju po Srbiji, ali iz drugih razlogahm, to je i moja pošta, zar nije beograd- palilula? ne znam jel pokriva i neke ulice na zvezdari, ali sama pošta je na paliluli, tako se svuda vodi...ako si napisao zvezdara odoše paketi nazad za kinu![]()
Katastrofa... Hvala puno na odgovoru, barem da ne brinem da su mi pogubili pakete.Imam istu situaciju, pa i goru s obzirom da je moja posiljka pustena pre 20 dana sa carine, isto NS.
Pogledajte prilog 455926
Pretraži temu, već je pisano o tome više puta. U pitanju je greška i treba se žaliti kurirskoj službi, nakon čega vraćaju novac.Iz grupe na FB.. Pisu da im se naplacuje dodatno, kao i meni pre 10-ak dana, isto mi posta napalila 415.. Sta raditi u tim situacijama, izgleda da je sve cesce ovo? Sta je u posti 415 dinara (definitivno nije PDV)
Dostavljača/poštara briga šta piše ako mu stoji tamo da mora da ti naplati
Oduvek mi stoji 21000 na svim platformama i nijedna posiljka se nikad nije vratila. U Novom Sadu ima 20-ak posta ali za isporuku (pogotovo preuzimanje) se koriste mozda 3-4 (meni licno samo jedna). Vecina nema kapacitete ni za prijem paketa, moraju na svakih par sati da salju dalje, a ne za isporuku.@Pegazbre
Tako je to kada je neko lenj da napise tacan postanski broj dostavne poste i
deo grada u kom je adresa...
Da li shvatas koliko lokalnih posta ima na teritoriji Beograda ili Novog Sada ?
Zamisli kako bi se osecao da ti razvrstavas posiljke - da ti svi napisu 11000 Beograd
![]()
ÐÑад ÐеогÑад: ÐаÑважниÑе гÑадÑке веÑÑи, акÑÑелноÑÑи и догаÑаÑи
ÐобÑодоÑли на званиÑÐ½Ñ Ð¸Ð½ÑеÑÐ½ÐµÑ ÑÑÑаниÑÑ Ð³Ñада ÐеогÑада! ÐнÑоÑмиÑиÑе Ñе о наÑважниÑим и наÑновиÑим гÑадÑким веÑÑима, догаÑаÑима и иниÑиÑаÑивама.www.beograd.rs
😄 eh kad bi bilo. Dolaze posiljke (domace, strane, velike, male) u kutijama, gajbama, kolicima, odlazu se na police, u druge kutije, pod, ormare, bez ikakvog sortiranja ili evidencije. Jedino za sudske papire imaju nesto odvojeno ali opet bez sortiranja. A tek da vidis kako pune paketomate, izadju sa korpicom pa korpicu pored paketomata, pa nesto zaborave, pa se vrate unutra (korpica ostane), pa donesu i to, pa onda nabadaju po telefonu ili nekom rucnom terminalu, pa ubacuju/vade, pa opet nabadaju pa se zaglavi paketomat, pa dodju ljudi da podignu a postari onda moraju da prekinu punjenje/praznjenje, i to tako traaaje...@psaras
trazeci paketic ?
Poredjaju po redu 1000 posiljki i svaku mogu da pronadju za 10 sekundi![]()
Pozdrav, nije bio temu paket u pitanju vec paket iz Britanije. Nisam siguran ni ja sta sam platio ali nema veze sad.Ovo je tema za Temu, a tu nema nikakve dodatne naplate.
Ako je vas paket iz Temu i neko vam nesto naplatio, zalite se.
To je ono sto govorim ovde treba jasno da se pise o Temu ne o tome gde kome luta posiljka i ostale gluposti za to ima tema, ovde treba jasno naznaciti da svi znaju da ne postoji NIKAKVA naplata za Temu posiljke i to svi treba da znaju da ne nasednu ko vi.
Bilo je u pocetku naplate od strane PE koji nisu bili upoznati sa ugovorom Temu/PE i ljudima kojima je to naplaceno su povratili svoj novac.
Dakle, sta ste tacno platili 1100 din?
Mesec dana im treba da ocarine. Ovo nigde na svetu nema, ovolika kolicina nesposobnosti, nerada i drskosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari