Mali Perica
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.02.2024
- Poena
- 125
Pošte su pretrpane pošiljkama zato i lutaju i kreću sa različitih mesta. kakvo odugovlačenje ne postiže se a imaju ugovor sa Temu.
Ovo je tema za Temu, a tu nema nikakve dodatne naplate.Update: Paket mi je bio u postu u Nisu, preuzeo sam ga sam danas, morao sam da platim 1100 dinara ukupno.
Imam 5 posiljki ukupno, na dve koje su Milsped imam takodje ovo obavestenjeJa sam dobila ovo obavestenje na Temu 🤔
Pogledajte prilog 453859
Ovako je i kod mene od pre pet dana. Do sada su svi paketi brze prolazili.Ja sam dobila ovo obavestenje na Temu 🤔
Pogledajte prilog 453859
Meni javili jutros da mogu da je podignem u pošti.Pogledajte prilog 453843
Temu posiljka!
Sada vec duze obilazi Srbiju nego sto je putovala iz Kine do Srbije
Ekstra, znaci otprilike ove nedelje i ja da ocekujem moje UC a taman ce mi se poklopiti i sa LA paketima jer su par komada u RSBEGCDanas 3 kom. UC od 01.08. ALDC stigla na vrata.
Ne, juče ujutro javili isporuka u toku dana, bez kontakt telefona, Temu javio juče uveče da je došlo do promene statusa (spremno za podizanje u pošti), pre par sati stiglo od pošte poruka da je u pošti.A dostavu nisu pokusali ni fiktivno?
Nisu mi stigle sve UC od 01.08. a tad je stigla gomila vreća, više od 2h su istovarali po onome što sam uspeo da vidim tako da ostavi i malo rezerve za sledeću nedelju.Ekstra, znaci otprilike ove nedelje i ja da ocekujem moje UC a taman ce mi se poklopiti i sa LA paketima jer su par komada u RSBEGC
Nista cudno dobijao sam sto puta od Maja do danas.Ja sam dobila ovo obavestenje na Temu 🤔
Pogledajte prilog 453859
Nije, nema veze sa Milspedom.Ovo je kad je Milšped zadužen za dostavu.
Moraš da učiš još o poštanskom saobraćaju i praćenju pošiljki, pitanje nije na mestu jer se ne čita ili se čita bez razumevanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari