Trebalo mu je 4 godine da dodje na 10 dolara. I imao je volume

na tih 10 dolara, i ostao je 5 meseci na 10 dolara znaci nije fake cifra, nego ponuda i potraznja. For arguments sake da kazemo da je poceo sa 10 dolara, sve sto sam rekao stoji. To sto je tebi smesno, znaci samo da ne mozes da pojmis. Napisi slobodno top ovog ciklusa po tvojim kriterijumima da se i ja smejem.
Drugo, sta se desava ako btc ne ispostuje definiciju funkcije ocuvanja vrednosti? Vec si napisao sta se desava: "Svaki jaci pad bi unistio i poslednju nadu da je btc sredstvo ocuvanja vrednosti. Hodl vise ne bi imao smisla i to bi bio po meni pocetak kraja. Btc je u martu 2021. probio 60k, i sve ispod 60k u 2025 bi ponistilo i poslednji narativ oko btc."
1) Ja nigde nisam rekao da je BTC store of value, prokomentarisao sam tvoj komentar da je kategoricki neistinit.
2) Ono sto sam ja odgovorio se ne kosi sa tvojom definicijom uopste, ako padne na 2000, apsolutno i dalje odgovara definicija, sta je zlato, jel nije padalo godinama?
3) Definicija je apsolutno uopstena, sta znaci zadrzi vrednost? pad od 95% nije zadrzavanje vrednosti a padovi koje je vec imao se po tebi ne kose sa definicijom, posto je on tebi trenutno store of value? -50% za 3-4 dana, pad u bearu sa 20k na 3k je -85%. Jel zlato store of value? Koji su TACNI kriterijumi?
4) Po tebi BTC nece nikad vise ispod 60, ili nece ove i sledece godine? Evo je 2025. za 4 meseca pa cemo uostalom videti razvoj situacije.
A ti zapravo znas bolje od mene? Kucate neke nebuloze, gde je dokaz S2F modela koji sam trazio, i koji necu nikada dobiti?
Blackrock ETF nisu Blackrock-ove pare, care. Blackrock kupuje i holduje za civile, pogodji ko (mozda) prodaje? Blackrock, ne zvanicno ali ti ljudi, koji su early investori uleteli po smesnim ciframa od 100-1000 usd. Ti mislis da Blackrock kupuje a oni zapravo prodaju.
A Grayscale u proslom bullrunu (iako ne ETF) jesu oni kupovali? I sami sebi naplacivali premijum? I sta se desilo, koliko su u plusu/minusu? Na LTCu?

vi ne znate sta pricate, eto sa kime se ja raspravljam i zasto mi se ne kuca.