Dzigi jos nije dobro trejdovao jer nisam kupio jos nista ali razmisljam. 😀 Sada je to vec 200$+ po coinu i razlika bi bila poprilicna. Preko 125k cisto ako uzmem istu kolicinu ETH-a. Odluke, odluke...Nije baš slobodan pad. Sunce je najaviko korekciju. Pre će biti da je to, ako krene još na dole. Od pre 2 dana ETH 4H chart je ušao u bear fazu, Džigi opet dobro trejdovao.
Dzigi je napravio dobar trejd. Odlican bi bio na 2400$. Nisam mogao da izdrzim. 😀 Nek ide zivot. Nesto malo preko 230$ po novcicu iliti 51.3 ETH-a. Sada samo da vidim sta sa tim ETH-om da radim. Slatke muke. 😀 Glavnica ide na Ledger do daljnjeg a zaradjena kolicina najverovatnije deo u BTC ( 2 kom ) a ostatak izvlacim pa neko lepo putovanje. Druga tura Dolomita bi lepo dosla dok je jos lepo vreme.Dzigi ce da napravi odlican trejd 😁
E,kada bi svi sve znali,gde bi nam bio kraj.Ali lepo si bio rekao, Bolje i vrabac u ruci nego golub na grani 😁 Ipak si na kraju uradio dobar trejd 👍Ladno bi mi prosao order na 2400. 🤬🤬 Peep FOMO i nedoslednost prilikom plana. E to bi bio odlican trejd. 400$ po novcicu. Kada bi samo znali koliko mene takve stvari trigeruju. To se desilo xx puta kada ne poslusam sebe do kraja. Sada mi jedino preostaje sa Monika Levinski podrzi Trampa i da krenemo na gore.
Sve to stoji i sve ja to znam ali nervira me kada ne poslusam sebe. Uvek se desi neka retardacija. Da li ce ortak nesto da kaze, da li mi iskoci nesto na netu vezano za kripto, da li procitam nesto i na ovom forumu. Uvek je nesto. Najbolja stvar koju covek moze da uradi kada nesto trejduje je da sidje sa mreze jer bilo kakav "noise" sa strane moze da utice na razmisljanje ma koliko imao cvrst stav za nesto. I to se kod mene ponavlja. Sa jedne strane je to dobro jer imam dobar osecaj i najgore sto moze da se desi je da manje zaradim ali uvek ostaje taj gorak osecaj kada ne ispostujem ono sto sam zacrtao do kraja. Govorim sebi da mora tako i da je to kripto ali opet. Ali prvi sledeci trejd me nema. Kada nesto odradim otputovacu na planinu jer tamo nemam vremena da pratim desavanja oko kripta.E,kada bi svi sve znali,gde bi nam bio kraj.Ali lepo si bio rekao, Bolje i vrabac u ruci nego golub na grani 😁 Ipak si na kraju uradio dobar trejd 👍
Naravno. Prvi i osnovni, ne čitaju ovu temu. Drugi, čitaju i rade sve suprotno.Postoji razlog zašto samo ~5% ljudi koji trguju na marketu su uspešni.
Postoji razlog zašto samo ~5% ljudi koji trguju na marketu su uspešni.
Tako neki scenario 20-40k može da se desi eventualno ukoliko Kamala pobedi i izglasaju porez od 25% na nerealizovanu kapitalnu dobit za vlasnike imovine preko 100miliona. To bi značilo da bi najveći holderi bili primorani da realizuju dobit, odnosno rasprodaju što bi dovelo do pada cena svega i posledične depresije. Mada niti verujem da će ona pobediti a još manje da bi takav zakon mogao da prođe.Šta da ti kažem? Nisam ništa ni predvidjao, rekoh samo da je po meni malo verovatno da će i ispod 40k a ne 20k
Povukao si linije?
over and out
Dzigi nikada ne radi DCA a ovo iznad ne razumem. Kakvih 2430 spominjes? Nisam se ja pokidao ziv zbog toga sto nisam kupio na 2400 nego sto nisam bio istrajan u svom planu. A da je probilo ispod 2069/1999 sto kazes ne bi me toliko tangiralo jer bi mi order na 2400 prosao sto je i bila zamisao. Nikada nisam ni razmisljao o tim cenama prilikom ovog trejda. Gadjao sam 400$ po novcicu a istrejdovao 230$. Zato ostaje zal jer bih i docekao tih 400$ da nista nisam dirao. Pricamo o 100k razlike ali sta je tu je sada. Danas sam vec ok. Za prolivenim mlekom...Eto Dzigi nece DCA, sinoc mu 2430 po ethu skupo a pokida se ziv sto nije kupio na 2400. Da je stavio order na 2400 a ono probilo do 2069 ili 1999 sta onda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari