Јел може извор? Нигде нисам могао да нађем да стиже на гамепасс, тад само излази игра, а нигде не видех да је day one на гп22.avgusta izlazi Tiebreak na Gamepass. Konacno malo tenisa da se odigra umesto fife 😁
Јел може извор? Нигде нисам могао да нађем да стиже на гамепасс, тад само излази игра, а нигде не видех да је day one на гп22.avgusta izlazi Tiebreak na Gamepass. Konacno malo tenisa da se odigra umesto fife 😁
Ma izgleda da je patka. Iskocilo mi na onaj google feeds jutros i bas sam se obradovao. Procitao ceo clanak. Sad trazim po netu i nigde nista.Јел може извор? Нигде нисам могао да нађем да стиже на гамепасс, тад само излази игра, а нигде не видех да је day one на гп
Kodovi su region locked.Istice mi Ultimate,Turska
Dobio sam 1month Ultimate kod uz gamepad,new user
Za taj kod drugi nalog,Indija ?
Ovaj India 12m core moze ici posle i na Turski ili samo za Indijski nalog
![]()
Xbox Game Pass Core - 12 Month Membership (India)
Buy Xbox Game Pass Core - 12 Month Membership (IN) ✔️ CD Key ✔️ Instant download ✔️ Fantastic price ✔️ Membership ✔️www.cdkeys.com
Држава налога је небитна, ја сам активирао индијски гпу на турски налог без проблема са бесплатним впн-омIstice mi Ultimate,Turska
Dobio sam 1month Ultimate kod uz gamepad,new user
Za taj kod drugi nalog,Indija ?
Ovaj India 12m core moze ici posle i na Turski ili samo za Indijski nalog
![]()
Xbox Game Pass Core - 12 Month Membership (India)
Buy Xbox Game Pass Core - 12 Month Membership (IN) ✔️ CD Key ✔️ Instant download ✔️ Fantastic price ✔️ Membership ✔️www.cdkeys.com
Ne treba ti konkretno osoba sa turskim nalogom,vec neko sa xbox-om ko zeli da ubaci tvoj nalog, prebaci konzolu na tursku i sa tvojom karticom ti kupi ubisoft. Ako vec zelis da neko koristi svoju karticu za to, ne znam da li mogu posle da se obrisu ti podaci sa naloga, ne znam da li je iko voljan u to da ulaziIma li neko sa turskim nalogom da mi učini uslugu, da mu dam moje podatke da se uloguje preko xboxa i kupi mi ubisoft+?
Moze preko konzole direktno sa kartice, a moze i preko mobilnog i vpn-a podesenog na Tursku, ubaci se gift card sa jednim mesecom GPU i onda se odradi konverzija u odnosu 3:2.U redu, a kad bi se odlučio u nekom trenutku da odradim ovo o čemu pričate prebacivanje sa core na ultimate to bi mogao preko moba i vpn turkey pa da redeemujem?
Meni na ičnoj konzoli kad menjam usa i tursku, trazi da ponovo unesem karticu. Zapamti samo adrese, tako da ce i tom coveku tražiti karticuAko se uloguje na konzolu sa njegovim nalogom zar podaci vec nisu uneseni? Samo se prebaci konzola na tursku i obavi kupovina.
To trazi kad se menja region prodavnice, jer ne bi trebalo da prolazi jedna kreditna kartica za vise razlicitih zemalja. A ako se dodaje samo nalog u okviru iste prodavnice onda bi mozda ostali isti podaci, mada treba proveriti.Meni na ičnoj konzoli kad menjam usa i tursku, trazi da ponovo unesem karticu. Zapamti samo adrese, tako da ce i tom coveku tražiti karticu
Moze preko konzole direktno sa kartice, a moze i preko mobilnog i vpn-a podesenog na Tursku, ubaci se gift card sa jednim mesecom GPU i onda se odradi konverzija u odnosu 3:2.
Obavezno cekaj da ti istekne GPU pre nego sto ubacis Core, inace ces da dobijes mnogo manje pri konverziji, mislim da je onda 1:1. Game pass na PC-u ima manje naslova nego na konzoli.Hvala, odradiću to kad mi istekne ovaj gpu što uzeo danas preko turske, pošlo sve ok uzeli 843 din, morao sam odma da me mine želja 😁 inače nisam neki ljubitelj konzola više sam pc fan, konzolu će više sestrić da igra, za sad sam probao neke sitne igrice tipa minecraft, paw patrol sve kul radi na 4k ne štuca, stavio sam da instalira forzu 5 pa ću da probam sutra. Sve u svemu kul stvarčica da se zavališ u fotelju i uživaš. Inače probao sam i na kompu da se logujem na xbox app i pokrenem cod mw3 i prvi nije htelo jer se xbox acc i mstore nalozi nisu podudarali kad sam stavio turski acc na pc mstore proradilo. Hvala svima za info na temi, jako korisne informacije.
1:1 ukinut odavno 😭Obavezno cekaj da ti istekne GPU pre nego sto ubacis Core, inace ces da dobijes mnogo manje pri konverziji, mislim da je onda 1:1. Game pass na PC-u ima manje naslova nego na konzoli.
Prebaci region konzole na TR, nađi adresu neku, dodaj karticu i kupi, sve preko konzole.Ima li neko sa turskim nalogom da mi učini uslugu, da mu dam moje podatke da se uloguje preko xboxa i kupi mi ubisoft+?
Imaš i WD c50 oko 160€ je na KP, barem tako pise 😁Jel uzimao neko ovaj seagate slot za prosirenje prostora od 1Tb, nisam uspeo da nadjem kod nas i jel uopste postoji neka druga opcija sem ove?
Ako imaš mogućnosti sada je na Amazonu WD C50 1TB 119 EUR.Jel uzimao neko ovaj seagate slot za prosirenje prostora od 1Tb, nisam uspeo da nadjem kod nas i jel uopste postoji neka druga opcija sem ove?
Post in thread 'Xbox Series X / S' https://forum.benchmark.rs/threads/xbox-series-x-s.459149/post-7235370Pozdrav drugari, da li može neko pp da mi pošalje uputstvo kako do gp ultimate preko kodova, listao temu ali me ne ide da pronadjem, ms account mi je trenutno USA a ms Store turkey
Ma ja sam to ranije preko burazera uzimao, jer nemam konzolu. On se uloguje na moj nalog i kupi mi pretplatu.Prebaci region konzole na TR, nađi adresu neku, dodaj karticu i kupi, sve preko konzole.
Imaš i WD c50 oko 160€ je na KP, barem tako pise 😁
DaJel ovo Mafia trilogija (uključujući i definitive edition) 93.50 lira (2.50€)?
А пази ово, мени је цена 53 лире а имам трилогију, и као испод цене пише "JUST FOR YOU" па шта само за мене мајке вам кад већ имам, још ја купио по цени од 110, а они сад продају за ~20 мање..Jel ovo Mafia trilogija (uključujući i definitive edition) 93.50 lira (2.50€)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari