Marcus925
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 08.08.2024
- Poena
- 5
Ne znam na pamet ali je made in Korea za njemačko tržište.lako ti je pricati kad nema....koju verziju imas?
Ne znam na pamet ali je made in Korea za njemačko tržište.lako ti je pricati kad nema....koju verziju imas?
Baš je bzv.Dobar ekran a to .Čak nisu oni ni jeftini.Das toliko para a to se dešavaNeće se rešiti pošto je tako namešteno da se ponaša zbog zagrevanja uređaja.
Tehnički bi svi modeli za Europu trebali biti za globalno tržište. Moj je za europsko tržište a kad sam ga upalio je pisalo wollkommen. (vjerojatno za njemačko tržište) Kupljen je u Smart Lab-u, Hrvatska a proizveden 4.7.2024. znači nedavno.potrazicu neku eu verziju, uzdam se u eu quality control...
Kako to misliš da odbiju? Prilikom carinjenja carinik vrši konrtolu i ispravnost uređaja? Ima mikrosop i gleda ekran? Nemoj da maštate i fantazirate.
Isti model Eu i tamo i ovde, razlika u etiketi za jezik pozadi gde se šalje samo i to je to. Ili u DE ne postoji servis i tamo se ništa ne kvari, teško, ima servis, kvare se stvari i tamo, ali bitna je podrška i rešavanje.
Pogledajte klip, bivši Apple korisnik prešao na Ultra i zadoljan telefonom, u klipu je spomeno koliko je imao problema sa Apple stvarima ali i na njihovu podršku i rešavanja, spomene Samsung. Tako da ne fantazirajte o Balkan farikama koje prave lošije samo za nas, svuda se kvari, pogledajte odakle je i šta je akcenat, rešavanje problema i podrška. Nema zemlje gde se ne kvari ništa i gde ne postoje servisi, al ko ne vidi dalje od nosa krene sa teorijom zavere.
Daj neko objašnjenje koje nije teorija zavere.Jeste, samsung ceka da napuni sleper vracenih telefona i salje ih odmah u Srbiju da udeli sirotinji.
Dajte ljudi manite se teorija zavere.
Gde završe vraćeni telefoni.Objasnjenje za sta tacno?
Daj neko objašnjenje koje nije teorija zavere.
Zavisi zbog cega je vracen. Vecinom zavrse u fabrici nazad na ispitavanje. Ne pitaj kako znam 😀Gde završe vraćeni telefoni.
I to je tacno. Samo veleprodajna cena ( cena iz fabrike tj iz proizvodnje ) je drasticno manja nego sto ti vidis u maloprodaji, to budi siguran. Al dok se svi ugrade to ti je to.Telefoni su precenjeni, odnosno mi ih preplacujemo, tako da je u tu finu cenu uracunat odredjeni procenat koji ce se pokvariti...
Joj Bozeeee majko moja mila. Samo to nisam pokusao veruj mi eto, a celo jutros trazim po netu kako. Hvalaaaa do nebaaaa veliki coveceZoom out povećavaš, zoom in smanjuješ.
I kod mene ali prikazuje i video.Kod mene dole levo prva opcija "Pictures" na z flip 4.
Kako to misliš da odbiju? Prilikom carinjenja carinik vrši konrtolu i ispravnost uređaja? Ima mikrosop i gleda ekran? Nemoj da maštate i fantazirate.
Isti model Eu i tamo i ovde, razlika u etiketi za jezik pozadi gde se šalje samo i to je to. Ili u DE ne postoji servis i tamo se ništa ne kvari, teško, ima servis, kvare se stvari i tamo, ali bitna je podrška i rešavanje.
Pogledajte klip, bivši Apple korisnik prešao na Ultra i zadoljan telefonom, u klipu je spomeno koliko je imao problema sa Apple stvarima ali i na njihovu podršku i rešavanja, spomene Samsung. Tako da ne fantazirajte o Balkan farikama koje prave lošije samo za nas, svuda se kvari, pogledajte odakle je i šta je akcenat, rešavanje problema i podrška. Nema zemlje gde se ne kvari ništa i gde ne postoje servisi, al ko ne vidi dalje od nosa krene sa teorijom zavere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari